Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

Aλλάζει μέρα το φιλικό της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό

Aλλάζει μέρα το φιλικό της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό


Σε αλλαγή της ημέρας της διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, που θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της νέας σεζόν, προχώρησαν οι δύο ομάδες.
Ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας κατόπιν συνεννόησης, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00, αντί για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου
2015, στο AEL FC ARENA.
Η Αναγέννηση επικράτησε με 0-2 του Πανελευσινιακού στο ματς που διεξήχθη στο Θριάσιο Πεδίον...
Επιτυχημένο ήταν ένα ακόμη φιλικό… τεστ για την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τους «σταχυοφόρους» έκανε ο Αργεντινός, Μάρτιν Μπλάνκο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σαφώς ανώτεροι και πιο έτοιμοι από την ομάδα της Ελευσίνας και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. 

Σκόρερ χρίστηκαν οι Κοντός, Ακασού στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαντίκος, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Λίτσος, Νικολάου, Κασνέτση, Γκεμίσης, Γιαννιτσάνης, Μπλάνκο, Πούρνος, Πλαβούκος. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Μανιάτης, Μποτωνάκης, Ναούμ, Μπαρμπόσα, Δημόπουλος, Ταμπάκης, Ανδρίκος, Κορνελάτος, Τσολακίδης, Κυγάης, Χαλιώτης. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Ξανθόπουλος, Σάββας, Ρούσσης, Στάμος, Καραχάλιος, Μαυριάς, Υφαντής, Τσίτας, Μοσχάκης, Μπλέντι. Πάγκος: Τσάμης, Κισκαμπάνης, Πιτταράς, Κοντός, Μπιτέλης, Γκόλιας, Τσούκαλος, Δημόπουλος, Ακασού, Παπαδημητρόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

το βυσσινί ζεϊμπέκικο των Αθανατων...!!!!




Το marketing της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. στον Νταϊλιάνη...

Ο Αποστόλης Νταϊλιάνης σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση στην Κορέλκο Αθήνας.
Υπήρξε για πολλά χρόνια υπεύθυνος marketing στη Θεσσαλία Τηλεόραση και υπεύθυνος προγράμματος στον Palace FM 91,4.

Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και διαφημίσεις από το 1993 έως το 2007. Από το 1998 έως το 2004 ήταν διοργανωτής του On the Rocks Festival στη Λάρισα.
Είναι ιδιοκτήτης της διαφημιστικής A.n.d. Communication και συνεργάζεται ως σύμβουλος marketing & επικοινωνίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της χώρας τα τελευταία 8 χρόνια.

Είναι γραμματέας της Ένωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης & Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ). Δημιουργεί ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές, ιστοσελίδες, γραφιστικά, έντυπα και οργανώνει ημερίδες και συνέδρια.
Έπαιξε μπάσκετ στην Ολύμπια Λάρισας ως το 1997 και ποδόσφαιρο στη Β’ Πειραιά και Α’ Καρδίτσας ως το 2005.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ BLOG

ΑΡΑΓΕ ..ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ BANNER ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΟΛΗ ΗΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ???

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?? ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ !!!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ : ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ 
ΟΚ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!