Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

Δύο, τρεις σκέψεις...του Αθανασιου Ολύμπιου !!!



Δύο, τρεις σκέψεις...
Οι τζιχαντιστές μπαίνουν, όποτε θέλουν στην ελληνική επικράτεια και οι οπαδοί της ΑΕΛ απαγορεύεται να πάνε στην Ηγουμενίτσα. Άρα οι δεύτεροι είναι πιο επικίνδυνοι.
Η αστυνομία και γενικά οι αξιωματούχοι της Ηπείρου είναι γατόνια, δεν περνάει μύγα στα μέρη τους. Άρα προτείνω να μετατεθούν στο Αιγαίο, όπου θα φανεί περισσότερο το άξιο έργο τους. Η τοποθέτηση μιας κλούβας και δύο διμοιριών ματ στην αρχή ενός τούνελ ήταν πραγματικά μεγαλοφυές.
Οι οπαδοί της
...ΑΕΛ έκαναν ένα τέλειο μαύρισμα περπατώντας ημίγυμνοι 9 χλμ στην ηπειρώτικη φύση, εκτός της θαυμάσιας γυμναστικής. Επίσης διένυσαν 300 χλμ με λεωφορείο για να μάθουν, ότι είναι επικίνδυνοι και απαγορεύεται να πάνε στο γήπεδο. Ήταν ήδη στο γήπεδο 200 χούλιγκανς, σκέψου, τι θα γινόταν με άλλους 100?!
Εκτός αυτού πιστεύω, ότι η ελληνική οικονομία πάει πολύ καλά. Έτσι μπορεί η δημόσια αρχή να αρνηθεί σε μια εταιρεία εκατό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και στους μαγαζάτορες μιας περιοχής την κατανάλωση τροφών και ποτών από εκατό άτομα. Ίσως θέλουν να τονώσουν την ανάπτυξη εκεί πάνω στα βουνά, όπου ο Γιώργος ξεπούλησε σουβλάκια, λουκάνικα, παϊδάκια, μπύρες κλπ
Πάντως εκπληκτική ήταν και η μέριμνα της διοίκησης, όπου μας άφησε να χαρούμε την ηπειρώτικο ήλιο και τοπίο, κάνοντας τον κόσμο της να αισθάνεται ελεύθερος και μόνος. Έστειλε δε και την ομάδα να σταματήσει στην Ανάληψη να χαρούμε μαζί με τους παίκτες στις 2 τα ξημερώματα.
Ήταν πολύ ωραία ημέρα η χθεσινή. Προλάβαμε να δούμε και το 2ο ημίχρονο από το 62' και μετά και χαρήκαμε και για αυτό.
Το ερώτημα γιατί δεν πήγαμε με αυτοκίνητο, τα ίδια χρήματα ήταν,
ήταν απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί οι εκδρομές με πούλμαν είναι για χούλιγκανς, και εσύ παλιόγερε, που γράφεις, πρέπει να ντρέπεσαι, που θες να γουστάρεις εκδρομή όπως παλιά.
ΥΓ έπιασαν οι κατάρες της ανατολικής και του πήλα για τα απαράδεκτα υβριστικά συνθήματα της περασμένης Κυριακής στα παλιόπαιδα των συνδέσμων.
Τα λέμε ξανά στην υπέροχη τοποθεσία των Τρικάλων.
ΥΓ2 Μπράβο στα παιδιά των συνδέσμων ΑΛΚΑΖΑΡ και ΜΟΝΣΤΕΡΣ. Ήταν εκπληκτικοί και κύριοι με τα όλα τους. Ήταν τιμή μου, που συνταξίδεψα.

Αθανάσιος Ολύμπιος

























ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ...!!!


ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ  ΠΕΡΑΣΕ .. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ -ΑΕΛ 0-0 ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ .
Ο ΣΑΚΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ .ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΕΠΑΙΖΕ  ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ .
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ  ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΩΡΑΝΕ  ΠΙΑ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΛΠ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ   ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ .
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ .ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ  Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΕΙ : ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ  ΕΝΩ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ  ΑΛΛΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ -3 ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ -10   ΑΠΟ ΣΕΝΑ   ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.!!ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ  ΦΕΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ  ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ  ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ 13 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΑ  ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΕΝΑ  ΚΑΙ  ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΣΤΟ  AELFC ΑΡΕΝΑ.!!!
ΕΛΠΙΖΩ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ OTE TV ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΧΑΛΑΒΑΤΖΙΩΤΗ  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ . Θ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΣΤΟΝ ΟΤΕ H NA  ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ  ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑ ΙΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ  ΠΑΠΑΡΙΕΣ Η ΝΑ   ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΒΟΥΒΑ !!! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!