Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ!!!


ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΒΥΣΣΙΝΙ!!!

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!!

Τα AMEA στο AEL FC ARENA


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόφασή της να παρέχει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους συνοδούς των ΑΜΕΑ που μέχρι πρόσφατα αγόραζαν ειδικό εισιτήριο με 5 ευρώ.
Το γήπεδο AEL FC ARENA προσφέρει στα ΑΜΕΑ ιδανικές συνθήκες πρόσβασης και παρακολούθησης των αγώνων με ανελκυστήρες και ειδικά προβλεπόμενες θέσεις στις κερκίδες.

Χρηστος Κουταλιας ΑΙΓΑΝΗ FANS


ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ!!!



ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Ο Σ.Φ. Αλκαζάρ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση προς μνήμην του Γιάννη ”Καλαμάρα” Παπαϊωάννου. Καλούνται όλοι φίλαθλοι, οργανωμένοι και μη, την Κυριακή 18/10 και ώρα 12:00, στη Θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ, να τιμήσουν με την παρουσία τους τη μνήμη του μεγάλου αρχηγού της βυσσινί κερκίδας.
ΑΕΛ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκαδα !!!

ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ
ΜΟΝΙΑΚΗΣ  ΒΕΡΤΖΟΣ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΑΓΙΑΡ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΥΡΤΑΔΟ
ΜΑΡΟΥ-ΓΚΟΛ!!!

Η ...ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ.

ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ
ΜΟΝΙΑΚΗΣ   ΒΕΡΤΖΟΣ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ  ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ     ΝΑΓΙΑΡ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΟΥΡΤΑΔΟ                   ΜΠΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΚ-ΓΚΟΛ!!! 

ΜΠΡΑΒΟ!!! Γ.Σ.Λ

/

Η διοίκηση, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Γ.Σ.Λ. 1928 καλούν τους φιλάθλους της πόλης μας να παρευρεθούν δυναμικά στην αυριανή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Εργοτέλη και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Super League, όπου και ανήκει. Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε στην ερασιτεχνική ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Λ. καλή αρχή στο ξεκίνημα που κάνει στη Β’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ και να πραγματοποιήσει όλους τους αγωνιστικούς στόχους της. Θέλουμε να παρακινήσουμε τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν στον πρώτο επίσημο αγώνα που δίνει στο κλειστό γήπεδο του Αλκαζάρ, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το μπάσκετ παραμένει ισχυρό στην πόλη της Λάρισας».


Με εκτίμηση,
Γ.Σ.Λ. 1928 

Ορίστηκε το Πανελευσινιακός-ΑΕΛ για το Κύπελλο


Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την Παρασκευή (16/10) το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των "32" του Κυπέλλου Ελλάδος. Το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου 2015 θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική των «32» του Κυπέλλου. Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 θα γίνει το Πανελευσινιακός-ΑΕΛ. 



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος:
1ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
17:15 Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής

2ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
15:00 Ζάκυνθος - Εργοτέλης
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
17:15 Παναιτωλικός - Πανιώνιος

3ος όμιλος
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
17:15 ΠΑΟΚ - Πανθρακικός
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015
15:00 Ολυμπιακός Βόλου - ΑΟ Χανιά

4ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
17:15 Κέρκυρα - Παναχαϊκή
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
17:15 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

5ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
19:30 Απόλλων Σμύρνης- Παναιγιάλειος
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
19:30 Ολυμπιακός - Πλατανιάς

6ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
19:30 Καλλιθέα - Λαμία
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
15:00 Ατρόμητος - Βέροια

7ος όμιλος
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
15:00 Ξάνθη - AEK
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015
17:15 Πανελευσινιακός - ΑΕΛ

8ος όμιλος
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
15:00 Πανσερραϊκός - Κισσαμικός
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
19:30 Αστέρας Τρίπολης -Καλλονή

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 θα γίνει το Πανελευσινιακός-ΑΕΛ.




το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των "32" του Κυπέλλου Ελλάδος. 
Το τριήμερο 27-29 Οκτωβρίου 2015 θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική των «32» του Κυπέλλου. Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στις 17:15 θα γίνει το Πανελευσινιακός-ΑΕΛ. 

Η 20άδα της ΑΕΛ με Εργοτέλη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Football League με τον Εργοτέλη το Σάββατο (17/10) στις 18:00 στο AEL FC Arena. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μασούρας, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς. 

ΣΟΥΛΗ ...ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.!!!!


Ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. άφησε υπόνοιες για την ΑΕΛ λέγοντας ότι: "Κάποιες ομάδες από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία τα είχαν στην έδρα τους και έχουν 9 βαθμούς και πανηγυρίζουν".

Αναλυτικά ο Σούλης Παπαδόπουλος για υπόνοιες για την ΑΕΛ
«Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Κάποιες ομάδες από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία τα είχαν στην έδρα τους και έχουν 9 βαθμούς και πανηγυρίζουν. Εμείς τα τρία τα έχουμε έξω. Με όλες τις ομάδες θα παίξεις. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αρχή γενομένης από την Δευτέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει πάντα για τη νίκη με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Για άλλη μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, γιατί πάρα πολλοί θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου. Θα δίνουμε τα πάντα, με ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.» 


ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΟΥΛΗ, ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ  ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΩΡΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛ.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΖΑΧΑΡΩΤΗ ΜΕ 500 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ,
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑΤΙ  ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ.
ΑΣΤΟ ΣΟΥΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ .
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ  ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ!!!
ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ  ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ aelfansmono!!!


Το όνομά μου είναι Κώστας Λάμπρου, οι πιο πολλοί με ξέρουνε με το ψευδώνυμο Κώστας Βέρρος, όπου βέρος σημαίνει βέρoς Α.Ε.Λ. και τίποτα άλλο !!!πραγματική καθαρή Α.Ε.Λ. τρέλα με την Α.Ε.Λ. τρελαμένος η μόνη μου αγάπη που δεν μπορώ να ξεχάσω και δεν μπορώ να την αφήσω ποτέ. Είμαι οπαδός αυτής της ομάδος από το 1966, θυμάμαι πρώτη φορά που πήγα με τον πατέρα μου ήτανε σε έναν αγώνα Α.Ε.Λ. – Ορχομενός και μάλιστα το σκορ ήτανε 3-0 υπέρ της Α.Ε.Λ. με ένα γκολ από τα τρία το είχε βάλει ο Σταύρος Κάσσας. Από κείνη την ημέρα λοιπόν η  Α.Ε.Λ έγινε ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου. Δεν έχανα αγώνα με τίποτα ούτε μέσα ούτε έξω κάθε Κυριακή ήμουνα εκεί πάντα θυμάμαι κάποια στιγμή 14 χρονών ήμουνα παίζαμε κάπου στην Αθήνα, δεν ξέρω δεν θυμάμαι νομίζω με τον Ασπρόπυργο  Η το Βύζα Μεγάρων και τότε είχαμε πάει εκδρομή με τοΝ ΧΡΙΣΤΩΝΗ οποίος διοργάνωνε τις  πιο πολλές εκδρομές της Α.Ε.Λ. Θυμάμαι λοιπόν όταν γυρίζαμε ότι είχε πάρα πολύ χιόνι από τη διαδρομή Αθήνα Λάρισα και κάναμε να φτάσουμε 13 h. Δεν μας ένοιαζε όμως  τίποτα γιατί πήγαμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα και μάλιστα τότε είχαμε κερδίσει θυμάμαι Και γυρνούσαμε ευχαριστημένοι όλοι.Εχω ζήσει πάρα πολλά με αυτήν  την υπέροχη ομάδα χαρές λύπες στενοχώριες θάνατους τα έχω περάσει όλα αλλά το μόνο που κρατάω είναι ότι οι χαρές ήτανε πιο πολλές από όλα τα άλλα και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω. Αγαπώ πάρα πολύ το ποδόσφαιρο αγαπώ να βλέπω βασικά πιο πολύ ποδοσφαιρικούς αγώνες από το εξωτερικό γιατί κακά τα ψέματα το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι για κλάματα. Όμως ποδόσφαιρο για μένα δεν υπάρχει αν δεν είναι μέσα η Α.Ε.Λ. δεν έχει νόημα.. για μένα.  παράδειγμα ,αν μια Κυριακή είχε έναν αγώνα τελικό champions
league μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης ας πούμε Μπαρτσελόνα Ρεάλ και την ίδια ώρα τύχαινε να παίζει και η Α.Ε.Λ. Εγώ φυσικά Θα προτιμούσα να δω πάντα την Α.Ε.Λ. είτε έπαιζε με ομάδα Α ή Β ή Γ εθνικής είτε ακόμη και αν έπαιζε και φιλικό θα έβλεπα την Α.Ε.Λ. και όχι αυτόν τον αγώνα του τσάμπιονς league Το ξέρω ότι πάρα πολλές φορές έχω γίνει γραφικός βγαίνοντας στα ραδιόφωνα γράφοντας φωνάζοντάς πολλές φορές λέγοντας πράγματα που δεν θα έπρεπε γιατί είμαι εκνευρισμένος με κάποιους .Τα δέχομαι όλα ΝΑΙ   ..έχω γίνει γραφικός και Ας πουν οτι θέλουν αλλά το ξέρω ότι αυτό το κάνω για την αγάπη μου για αυτή την ομάδα και για τίποτε άλλο και δε με νοιάζει. Όταν παίζει η Α.Ε.Λ. . για μένα είναι μια γιορτή  είμαι χαρούμενος βέβαια όταν η ομάδα χάνει  ΕΙΜΑΙ πάρα πολύ χάλια δεν μπορώ να συνέλθω κανα δυο τρεις μέρες  Με λίγα λόγια θα έλεγα ότι όλα αυτά  που κάνω είναι μια υπερβολή άρα όπως λέει και κάποιος σοφός καθε υπερβολή είναι ένα ελάττωμα και κάθε ελάττωμα είναι μια υπερβολή!!  το δέχομαι   ...ναι είμαι υπερβολικός έχω αυτό το ελάττωμα το υπέροχο ελάττωμα να ασχολούμαι μέχρι τρέλας με αυτή την ομάδα. 
Θέλω να πω λοιπόν πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα για να φτιάξουμε ένα μπλογκ που να ασχολείται μόνο και μόνο με την Α.Ε.Λ. με τίποτα άλλο.. έβλεπα πάρα πολλά sites εφημερίδες τηλεόρασης , ακόμη και τοπικά να ασχολούνται     με την ΑΕΛ, αλλά όχι τόσο όσο θα θα ήθελα και όσο θα μου άρεσε  Εμένα και  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ !!!ζοριζόμουν στεναχωριόμουν,ΚΑΙ κάποια στιγμή λοιπόν που είχα πάει φέτος το καλοκαίρι στη νίκη Βόλου για το φιλικό είδα ότι ένα Βολιώτκο   site δεν ξέρω τι ήτανε έδειξε στιγμιότυπα από αυτό τον αγώνα .
Την άλλη μέρα βγήκα σε ένα τοπικό ραδιόφωνο και  είπα : μα καλά  δεν υπάρχει κάποιος κάποιο site κάποιο κανάλι κάποιος δημοσιογράφος να τραβήξει έστω 10 λεπτά φάσεις από ένα φιλικό  της Ομάδος μας που δεν μπορούσαν να πάνε να το δούνε; Αφού το είπα αυτό κάποιοι ή κάποιος δημοσιογράφος πήγανε να με φάνε. ....Γιατί νομίζεις ότι είναι εύκολο ? ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ  και όλα τα βλέπετε εσείς εύκολα...  να τραβήξουμε εμείς βιντεο  και τα λοιπά και τα λοιπά  μάλιστα μου είπε  έλα εσύ να τραβήξεις να δεις αν είναι εύκολο .
. Τότε μου μπήκε η ιδέα μαζί με δυο φίλους να υλοποιήσουμε αυτή την ιδέα να κάνουμε 1 μπλογκ που να γράφουμε μόνο για την ΑΕΛ  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ  ...ΑΛΛΟ.Έτσι ξεκίνησα στην αρχή μόνος πήγα σε ένα μαγαζί τον Αγγελόπουλο που πουλάει φωτογραφικές μηχανές και κάμερες αγόρασα μία κάμερα καλή  έβαλα δώσεις 300 €  και  ξεκίνησα . ΤΕΛΙΚΑ ΜΌΝΟΣ !!!  απαιτεί αρκετό χρόνο   και όσο αντέχω και   μπορώ θα  το συνεχίσω χωρίς κανένα κέρδος καμιά ιδιοτέλεια μόνο για αυτή την τρέλα που λέγεται ΑΕΛ..!!!
Ξεκίνησε λοιπόν πριν 25 μέρες το AELFANS MONO!! και μπορώ να πω ότι χωρίς καμιά διαφήμιση μόνο μέσω του facebook τα πήγε πάρα πολύ καλά μέσα σε 20 έχουμε γύρω στις 11000 επισκέψεις Δεν ξέρω αν είναι πολλές η λίγες και δεν  με ενδιαφέρει .

Υπάρχει μια σκέψη  να απευθυνθώ  σε  επαγγελματιες  πάντα Λαρισαίους  και φίλους της ΑΕΛ  να τους κάνουμε  μια διαφήμιση για ολο τον χρόνο  αρκει να προσφέρουν σε κάθε αγώνα 1 η 2 η 3 εισιτήρια (ποτέ χρήματα) τα οποία θα αγοράζουν οι ίδιοι από την ΠΑΕ  και κάθε παραμονή αγώνα στο ΑΡΕΝΑ να προσφέρουμε αυτά τα εισιτήρια μετά από κλήρωση σε  οπαδούς της ΑΕΛ  που είναι άνεργοι η φοιτητές .
κάνουμε λοιπόν μια πρώτη  έκκληση σε όποιον επαγγελματιών θέλει να δίνει  κάθε 15 μέρες  έστω 3 εισιτήρια  απο την ανατολική θύρα  η   5 από το πέταλο.
αυτοί που θα κερδίζουν τα εισιτήρια θα πηγαίνουν στον εκάστοτε επιχειρηματία και θα τα παραλαμβάνουν ..
όποιος λοιπόν επιχειρηματιας  φίλος Λαρισαίος θέλει να το κάνει ας επικοινωνήσει μαζί μας στο 6987040094.
 ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς ΕΙΜΑΙ   ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΞΕΡΩ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.!!! ΧΩ Ρ Ι Σ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 900  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ AELFANS MONO ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ 
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

ΑΕΛΑΡΑ ΓΙΑ ...ΠΑΝΤΑ!!!

1000 !!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ....





ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ...ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΥΠΗΡΧΕ.!!!
ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ  ....ΤΗΝ ΒΑΨΑΝΕ...!!!!1