Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ... ΕΝΤΙΜΟΣ ..ΚΟΡΑΚΑΣ.....ΖΗΤΕΙΤΑΙ ..ΠΈΝΑΛΤΥ!!!




Ζητείται πέναλτι     ρεεεεεεεεεε   !!!! ζητείται έντιμος διαιτητής   ρεεεεεεεεεεεεεεε.!!! Είμαστε λοιπόν η ομάδα με τα πιο πολλά ρεκόρ φέτος είμαστε πρωτοπόροι με τις περισσότερες νίκες και δεν έχουμε πάρει ακόμη πέναλτι αν είναι δυνατόν! Επίσης θα είμαστε η μόνη ομάδα που θα κάνει 4 ,5 μεταγραφές χωρίς να κάνει σχετικά μεταγραφές. Από αρχαιοτάτων χρόνων είμαστε ομάδα όπου έγινε το πειραματόζωο από τα κοράκια !!!συνεχίζονται να γίνονται τα πειράματα  και να αλλάζουν οι κανονισμοί μόνο όταν παίζει Α.Ε.Λ όταν παίζουν.. την ΑΕΛ οι κανονισμοί  ως δια μαγείας   παύουν να υφίστανται!!!. όπως χθες πάλι κόκκινη   κάρτα καραμπινάτη , πέναλτι σε χέρι !!  αστεία πράγματα!!!
Φυσικά το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει στο πρώτο τέταρτο του αγώνα αν δούμε δοκάρι του Κουτσιανικούλη πεντακάθαρα αποβολή  του Σακκά. .
ο Μπόγιοβιτς έβαλε δύο γκολ το πρώτο παλληκαρήσιο και το δεύτερο από υπέροχη κάθετη Κρητικού.   και οι δυο το χρειαζόταν για τη ψυχολογία τους
. Με αυτά τα δύο γκολ λοιπόν ο Μπογιο καλείται να αποδείξει ότι θα υπάρξει και συνέχεια . περιμένουμε πολλά από αυτόν με πολλά ελαφρυντικά για την προετοιμασία που δεν έκανε..!! ωραία αλλά δεν μηδενίζουμε τίποτα ούτε τον Μαρουκάκη ι θα μηδενίσουμε που ήταν σε  άσχημη μέρα ούτε τον Αναστασόπουλο ο οποίος όντως τώρα τελευταία έχει πάρει πάρα πολύ αέρα στα μυαλά του και θα του προτείνω να φορέσει κουκούλα!!!! επίσης  η διοίκηση κάποιά στιγμή να επιβάλει κάποιο πρόστιμο όταν δεχόμαστε κάρτες αδικαιολόγητες. Θα σταθώ πάλι στο Μπόγιοβιτς οποίος χθες λύτρωσε και τον εαυτό του και εμάς Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Μπόγιοβιτς ο Κουτσιανικούλης και ο κρητικός  να είναι οι νέες  μεταγραφές του Ιανουαρίου που θα κάνουν τη διαφορά το εύχομαι
Το διπλό που πήραμε σήμερα χθες γίνεται ακόμη πιο σημαντικό για το πήραν απέναντι σε μια ομάδα που δεν τη χωνεύω και σε μια έδρα όπου παραδοσιακά μας δυσκόλευε πάντα.
η ομάδα μπήκε επιτέλους δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να του είχε καθαρίσει νωρίτερα. Πολύ καλός ο Κούτσια  μου άρεσε οπω και ο Ουρταδο. ελπίζω ο κύριος Ντόστανιτς να μην τον κάψει τον Μασουράκο   πιο χαλαρά και πιο σιγά γίνεται ένας παίκτης δεν μηδενίζεις τον βασικό σου  δεξι  μπάκ και το βάζεις 90 λεπτά συνέχεια ένα παίκτη 18 χρονών όσο για τον Ξενοδόχοβ  πρέπει να κάνει εξτρά προπονήσεις για να βελτιώσει τις εξόδους του ήτανε τραγικός. Ο Μαρκάκης πάλεψε αν και τον είδα μετά τις διακοπές λίγο πιο βαρύ αλλά δεν του βγήκανε οι ίδιοι φάσεις ο Μονιάκης ήταν πάρα πολύ βαρύς ο Αναστασόπουλος πρέπει να γίνει πιο απλός και να μην πάρουν άλλο αέρα τα μυαλά του το ξαναλ'εω!!! επίσης Χωρίς πάρα πολλά λάθη χθες ο κύριος Ντοστανιτς αλλά και πάλι όταν ξεκίνησε το παιχνίδι εξεπλάγην οταν είδα έξω τον πάτο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι έβγαλε μάτια δικαιώθηκε βέβαια  εκ του αποτελέσματος αλλά και τις αλλαγές άργησε να της κάνει τέλος καλό όλα όλα καλά γιατί του βγήκε αλλά πρέπει κάποιά στιγμή να διορθώσει μερικά λάθη του!!! Μετά το πρώτο και δεύτερο γκολ που βάλαμε η άμυνα κακώς χαλάρωσε ευτυχώς ο Βέρτζος ς και ο  Κομεσίδης είναι πολύ καλοί  αμυντικοί τελικά..

ΑΠΛΑ ...ΥΠΕΡΟΧΟΙ ...1000 ΜΠΡΑΒΟ!!!