Δευτέρα, Απριλίου 04, 2016

Όχι, δεν αλλάζουμε γνώμη!


«Αξιότιμοι κύριοι της ΠΑΕ
Αν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την κάκιστη και απογοητευτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών με τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήσατε, τότε έχετε φτάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο!
Σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, όπου διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου είτε σε ερασιτεχνικά ή σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, οι ποδοσφαιριστές δέχονται παρόμοια ίσως και χειρότερα χτυπήματα, αλλά δεν τα δημοσιοποιούν!!! Κλασικότερο παράδειγμα όλων ο πρόσφατος αγώνας Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης με «δράστη» τον Σέρχιο Ράμος. Φανταστείτε οι δυο ομάδες στο τέλος του αγώνα να έδιναν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τα χτυπημένα μέλη του σώματος των αστεριών τους, πολύ δε περισσότερο η ηττηθείσα ομάδα!
Αν θεωρείτε ότι το πρωτάθλημα της Football League διοικείται από «κακοποιούς ιδιοκτήτες και managers» τότε είναι αυτονόητο δικαίωμά σας είτε να αποσύρετε την ομάδα ή να μην ασχοληθείτε ή να πράξετε τα δέοντα ώστε να εξυγιανθεί, ειδάλλως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
Κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ανακοινώσεις για εχθρούς σε κάθε αντίπαλη ομάδα! Κανένας δεν πίστεψε ότι «δεν θα εκδόσετε άλλες ανακοινώσεις, ακόμα και αν η ομάδα κατακρεουργηθεί». Μετρήστε πόσες εκδόσατε από τότε, γιατί μάλλον έχετε χάσει τον αριθμό!
Τα στατιστικά του αγώνα δεν περιποιούν τιμή για τους ισχυρισμούς σας περί ανυπαρξίας της αντιπάλου, πολλώ δε μάλλον για εντός έδρας αγώνα :
ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
ΑΕΛ : 6 (4)
Καλλιθέα : 8 (3)
ΚΑΤΟΧΗ
ΑΕΛ : 42%
Καλλιθέα : 58%
Έντεχνα δεν αναφέρεστε :
  1. στην εσκεμμένη και αντισυναδελφική προσποίηση του αμυντικού της ΑΕΛ που οδήγησε στην άδικη δεύτερη αποβολή ποδοσφαιριστή της αντιπάλου, αλλά την χαρακτηρίζετε ως «απόλυτα δικαιολογημένη» και
  2. Στο ρεζιλίκι του κόρνερ του 93ου λεπτού.
Ο κόσμος της ΑΕΛ δεν μασάει σανό, γνωρίζει από ποιότητα θεάματος και και είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ακόμα και των αντιπάλων! Κάποιοι θεωρούν ότι ο κόσμος της ΑΕΛ διακρίνεται για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό του, ενώ κάποιοι άλλοι δυσφορούν και τον χαρακτηρίζουν ως αχάριστο και αγνώμονα!
Η όντως «πανέξυπνη» έκφραση ευγνωμοσύνης προς τους οργανωμένους συνδέσμους, αφενός δεν πείθει κανένα από τα μέλη τους, αφετέρου δημιουργεί έναν διαχωρισμό άνευ προηγουμένου!
Δημήτρης Κ. Κούρος
Υ.Γ. 1. Σε περίπτωση που θελήσετε να ακουλουθήσετε την προσφιλή σας τακτική και να μου στείλετε εξώδικο, απλά ζητήστε μου να σας στείλω τα πλήρη στοιχεία.
Υ.Γ. 2. Ακόμα και ένας ιατρικά ανίδεος είναι σε θέση να διακρίνει στη φωτογραφία ότι οι μώλωπες στον αριστερό μηρό του ποδοσφαιριστή είναι τουλάχιστον μιας (1) εβδομάδας!».