Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2016

.« ψευδείς ειδήσεις…»


Δημοσιεύματα έφεραν τον κ. Αλέξη Κούγια, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, να είχε ασκούμενο στο δικηγορικό του γραφείο τον κ. Στέφανο Μπαξεβάνη, είδηση που διαψεύδει ο κ. Κούγιας με την εξής προσωπική δήλωση:
«Πληροφορήθηκα ότι στα site www.sdna.gr και www.inpaok.com , είμαι βέβαιος καθαρά από κακοήθεια, ότι δημοσιοποιήθηκε η ψευδής είδηση ότι δήθεν είχα ασκούμενο στο δικηγορικό μου γραφείο τον εξαίρετο Εισαγγελέα και Αθλητικό Εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη.
Παρά το ότι θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα να είχα βοηθήσει να εξελιχθεί επιστημονικά ένας Εισαγγελέας του δικού του επιπέδου και ήθους διαψεύδω κατηγορηματικά αυτή την ψευδή είδηση, αφού ουδέποτε είχα ασκούμενο το συγκεκριμένο Εισαγγελικό Λειτουργό.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η ψευδής είδηση υποκρύπτει κάποια μελλοντική σκοπιμότητα, ζητώ όπως αμέσως, στα επόμενα λεπτά, αναρτηθεί η διάψευσή μου, διότι άλλως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Συμβουλή προς αυτόν που διέδωσε αυτή τη ψευδή είδηση να προσέχει πολύ όταν αναμειγνύει το όνομά μου οπουδήποτε».

ΣΚΑ...Α ΓΙΝΑΜΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ???

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  ΚΛΑΙΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ !!!!!
Χίλια συγνώμη αλλά ΕΧΩ !!! το δικαίωμα θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σας!!! Άλλο είναι το σου χαϊδεύω τα αφτιά & άλλο το σε προστατεύω από λάθη που κάνης. . . Αυτά δεν πάνε απαραίτητα μαζί!!!
Προσωπικά επειδή είμαι ξεροκέφαλος  κάνω πάντα αυτό που θεωρώ εγώ σωστό για τον εαυτό μου!!  Και το  εχω  πληρώσει!!!
οι φιλοι μου μου λένε  δεν αξίζει τον κοπο να χαλιέσαι  έτσι για την ΑΕΛ!!
. Η γνώμη τους  δεν είναι συμβουλή αλλά η οπτική του.ς . . Άν ο φίλος σου έλεγε πέσε από το γκρεμό, δεν θα έπεφτες , αν σου έλεγε κάνε σεξ με μια αίθουσα ανθρώπους επειδή εγώ το θεωρώ σωστό, δεν θα το έκανες. . . Άρα η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή & από εκεί & πέρα πράττεις όπως θες εσύ. . . Δεν μπορείς να φιμώνεις τον άλλο επειδή δεν σου αρέσει να ακούς. . . Εγώ αποφεύγω να την λέω γιατί είμαι απόλυτα ειλικρινής & πονάει. . . Και ΌΧΙ δεν δέχομαι να χαϊδέψω τα αφτιά κανενός, αλλά δεν θα πληγώσω το φίλο μου. . . Γιατί ο φίλος σε ξέρει. . . Ξέρει ποιος είναι δίπλα του, ξέρει πως θα του φερθείς & τι θα του πεις. . . Αν δεν σε έχει μάθει τόσα χρόνια που είναι δίπλα σου & δεν ξέρει πως μιλάς, τότε δεν είναι φίλος. . . Είναι παρτάλι που ζητάει απλά την προσοχή σου. . . Κ επειδή δεν την έχει τσινάει. . . Αφού εσύ ξέρεις λοιπόν τι είσαι & πως είσαι δεν μπορείς να ζητάς από τον άλλο να σου γλείψει τα αφτιά για να νοιώσεις καλά όταν βλέπει κάτι στραβό κατά τη γνώμη του πάντα. . . Μπορείς να οπλίσεις το χιούμορ σου & να πεις πες μια καλή κουβέντα βρε χάρε μας μαύρισες. . . Πες & κανένα θετικό. . . Όλο & κάτι θα βρει. . . (Η γνώμη μου πάντα & σεβαστή κάθε άλλη). . .
οσοι    προσπαθούν  να επιβάλουν στους αλλους  τα δικα τους  πιστεύω είτε από ιδιοτέλεια είτε από  δικη τους παραπλάνηση  νομίζοντας ότι αυτό είναι το   σωστο και οι αλλοι λάθος καποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα χάσετε το παιχνιδι!!
Αλλα το πιο τραγικο είναι να θέλετε  να επιβάλετε αυτό ....που  ενώ ..ξέρετε ότι είναι λάθος   αλλά  .... εσείς πρέπει να το   ...περάσετε     παση θυσία   γιατί ετσι νομίζετε ότι  θα γίνετε αρεστοί σε αυτόν που θέλετε να είστε αρεστοί!!
Το πιο λυπηρο από όλα όμως είναι ότι .....υποτίθεται ..εσεις και εμείς αγαπάμε το ιδιο  πράγμα την ιδια   ΙΔΕΑ!! που λεγεται ΑΕΛ.!!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΙΓΟ  !! ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ  ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ  !!1ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!

Υ.Σ
ΑΥΤΗ  ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ....ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΓΙΑ  ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ  ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ
ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ  ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ  ΑΛΛΑ...ΑΚΟΜΗΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΥΡΙΕ  ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ!! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!

.ΣΚΛΗΡΟ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΟΧΙ ΧΟΜΠΥ


τεράστιος Γιώργος Παρασκευάς έλεγε «Ποτέ δεν ήταν τζόγος το στοίχημα για μένα». Φοβερά πράγματα. Μέγιστη κουβέντα από τον μέγιστο Κύπριο γκουρού του στοιχήματος.
Δίνω ολοκληρωμένο το θέσφατο του ανθρώπου που έμαθε τους Έλληνες, μέσα από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ», πώς να παίζουν το προκαθορισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα. «Ποτέ δεν ήταν τζόγος το στοίχημα για μένα, ήταν πάντα και μόνο επένδυση».
Έτσι είναι. Στον τζόγο παίζεις τα λεφτά σου, όχι το πουλί σου. Το έργο δεν σηκώνει πλάκα. Αλλοίμονο.
Είναι μία σκληρή αναμέτρηση με τον εαυτό σου ο τζόγος, όχι χόμπυ. Δεν έχει κανένα νόημα, άλλωστε, να τζογάρεις χωρίς να βιώνεις τη χημική ταραχή που σου προσφέρει η ενασχόλησή σου με το αντικείμενο. Παίζεις για να παίξεις, όχι για να χάσεις. Πρώτα. Και μετά παίζεις για να κερδίσεις. Επενδυτικά, που έλεγε ο μεγιστοτεράστιος Γιώργος Παρασκευάς.

ΧΟΝΔΡΕ ΦΑΤΑΟΥΛ? Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΝ...

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ  ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ  ΕΔΩ!!

Είμαστε και πολύ βαλκάνια, ρε. Και το γουστάρουμε με χίλια. Οπαδός είναι ο άλλος και πανηγυρίζει που η προεδράρα του άρπαξε έναν παίκτη που τον ήθελε ο «αντίπαλος»
πρόεδρος. Φοβερά πράγματα. Ο γάβρος και με το δίκαιο του δεν θεωρεί σήμερα αντίπαλο την ΑΕΚ. Γουστάρει, όμως, ο Μαρινάκης να κάνει «πλάκες» στον Μελισσανίδη. Το ίδιο
και το ανάποδο. Ο τίγρης να τη φέρει στον χοντρό.

Μιλάμε τώρα για τον χάλια οπαδό, όχι τον σοβαρό, όχι τον σκεπτόμενο φίλο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Να, όμως, που κάποιοι γραφιάδες, στημένοι κι όχι, υπηρετούν το...λειτούργημα μιας τέτοιας προσωπικής αντιπαλότητας. Εμπρηστικά.
Αδιάφορο αν ο Μαρινάκης παίρνει παίκτη που θα τον στείλει σ' άλλη ομάδα. Αρκεί ότι τον ''έκλεψε'' από τον Μελισσανίδη. Η μαγκιά, σου λένε. Κι αν ο ένας πρόεδρος έδωσε περισσότερα λεφτά από τον άλλον, ε, τότε μιλάμε και γαμώ τη μαγκιά.
Ο Μαρινάκης πήρε το πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ. Έξυπνος άνθρωπος είναι, και πετυχημένος, άρα ψιλοαπίθανο να ψαχθεί να βρει και στο αγγλικό πρωτάθλημα έναν
«προσωπικό» αντίπαλο για να του τη... φέρνει. Η Αγγλία μπορεί να διασύρθηκε στο ευρωπαϊκό της Γαλλίας, αλλά σε κουλτούρα και αισθητική ποδοσφαίρου είναι πάντα...
Αγγλία. Θα πέσει πολύ ξύλο, δηλαδή σκληρή κριτική στον Μαρινάκη αν μεταφέρει στην Αγγλία μεθόδους... βαλκανικές.


  


ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...ΒΕΒΑΙΑ!!



ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ !!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ  !!ΚΟΡΟΙΔΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ!! ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ..ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ  Α ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ|!!!


Ο ΤΙΓΡΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΝΤΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη μεταφέρεται στην Αγγλία. Θα πάθουν την πλάκα της αιωνιότητας οι brexites. Φοβερά πράγματα για τους Άγγλους. Όχι γι' εμάς τους Έλληνες που τους γνωρίζουμε και δεν μας κάνουν εντύπωση τα αφεντικά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
Το νέο είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν αφήνει αναπάντητη την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Αποφάσισε κι αυτός να πάρει το πακέτο μετοχών μιας ιστορικής ομάδας, συγκεκριμένα της Ληντς Γιουνάιτεντ, που τη δεκαετία του '70 είχε πάρα πολλούς φαν στην Ελλάδα.
Γιατί ο τίγρης κτυπάει την Ληντς; Επειδή η κάτοχος δύο κυπέλλων ΟΥΕΦΑ, του σημερινού γιουρόπα ληγκ, είναι στην πρέμιερσιπ, όπως η Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Κόλαση!
Το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας. Άνθρωπος που μέχρι χθες ήταν συνεργάτης του Μαρινάκη είναι αυτός που ανέλαβε για λογαριασμό του Μελισσανίδη να τελειώσει το deal με την Ληντς.
Στην Β' εθνική Αγγλίας, δηλαδή στην πρέμιερσιπ η Ληντς τερμάτισε 13η και η Νότιγχαμ 16η. Οι ομάδες της κατηγορίας είναι 24(!) και οι έξι πρώτες μετά από 48 αγώνες δίνουν και play-off. Χαμός. Προβλέπεται σφαγή Μαρινάκη και Μελισσανίδη, αν ο τίγρης μπουκάρει στην ποδοσφαιρική Αγγλία, σύμφωνα με το...παραμύθι του αποδυτηριάκια.

,Γράφουν οι Αστρο…λόγιοι

Stars
Θωμάς Κυπαρίσσης
Γράφουν οι Αστρο…λόγιοι
Όλα είναι ωραία του μήνα μέλιτος. Όλα, πάντα και παντού.
Το θέμα είναι μετά τι γίνεται και κατά πόσον έχει «χτιστεί» η απαραίτητη… χημεία με το νέο κόουτς για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Μια φορά εσείς ως τεχνικός διευθυντής της Λάρισας έχετε να λέτε τα καλύτερα για την αγαστή συνεργασία σας με τον Αγγελο Αναστασιάδη.
Αύριο ξημερώνει πάντα μια καινούργια ημέρα και κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει...!