Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Στην ΑΕΛ ο Θεοδωρόπουλος!

Στην απόκτηση του Κώστα Θεοδωρόπουλου προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον Λαρισαίο τερματοφύλακα,
Ο Θεοδωρόπουλος είχε υπογράψει το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο στον Πανιώνιο, όπου έπαιξε ωστόσο μόλις σε ένα παιχνίδι, στην ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Λαρισαίου τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλου, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.


Ο πανύψηλος (1.98 μ.) τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στις 27/03/1990 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Τοξότη Λάρισας, αλλά παρότι δοκιμάσθηκε το καλοκαίρι του 2008 στην ΑΕΛ, δεν αποκτήθηκε. Συνέχισε ωστόσο την καριέρα του στην U20 του Ιωνικού, όπου έγινε και επαγγελματίας.
Ακολούθησαν τα γκολπόστ της Δόξας Δράμας, του Οικονόμου Τσαριτσάνης και των Χανίων, απ' όπου μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έκανε και τις καλύτερες σεζόν του, καταγράφοντας συν τοις άλλοις δέκα συμμετοχές στο Europa League.
Από τον περασμένο Ιούνιο ανήκε στον Πανιώνιο, απ' όπου έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στα πάτρια".

«Αρέσει» στην ΑΕΛ ο Ζιαμπάρης


 

Η ΑΕΛ ψάχνει και δεύτερο στόπερ, με τον ταλαντούχο Έλληνα να είναι - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - ψηλά στην λίστα των «βυσσινί». 

Το «σαφάρι» ενίσχυσης της ΑΕΛ δε σταματά, με τους «βυσσινί» να προχωράνε όλα τα... μέτωπα που έχουν ανοιχτά. Ο Ικαούνιεκς ανακοινώνεταιτου Τικίτο τελειώνειο Θεοδωρόπουλος είναι κοντά, όμως αυτές, μαζί με τις δύο ήδη επίσημες προσθήκες των Μασαλέσα και Γκγιέγο δε θα είναι οι μόνες. 
Πέρα από επιθετικό, τουλάχιστον έναν από την Αργεντινή, η ΑΕΛ θέλει δεδομένα και ακόμα ένα στόπερ, με το όνομα του Νίκου Ζιαμπάρη να είναι ψηλά στην λίστα των «βυσσινί» Βέβαια, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αφού, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έκανε προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, πολλές είναι οι ομάδες που τους... γυάλισε. 
Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Mε πολύ καλά στοιχεία, σε ιδανική ηλικία, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και στις τρεις σεζόν που φοράει την φανέλα του Ηρακλή, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. 

«Φουλ» για Θεοδωρόπουλο






Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε πρώτο πλάνο πλέον για τους «βυσσινί» έχει περάσει ο δεύτερος. Ετσι είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει στην γενέτειρά του, καθώς κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή και ξεκίνησε την καριέρα του από τον τοπικό Τοξότη. Ο 26χρονος «κίπερ» έχει στο παρελθόν παίξει σε Ιωνικό, Δόξα, Χανιά, ενώ «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Τρίπολη. Με τον Αστέρα καθιερώθηκε και ήταν  βασικός στα ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού του 2014, όταν οι Αρκάδες απέκλεισαν την Μάινζ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρέθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του περνά σε πρώτο πλάνο στην Λάρισα και μάλιστα άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.  
 

«Μελετάει» και Μουχτάρη!



Ενα απο  τα τελευταια ονοματα που  εχουν  προκαλεσει  το  ενδιαφέρος της ΑΕΛ,ΕΊΝΑΙ  ΚΑΙ   ΑΥΤΟ  ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ   ΜΟΥΧΤΑΡΗ!!!

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Fotball League με την φανέλα της Καλλιθέας, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα των Ελπίδων της Κύπρου.
Τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η δύναμη του στο παιχνίδι, οι καλές τοποθετήσεις στις διεκδικήσεις στον αέρα, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να βάλει σωστά κάτω την μπάλα. 
Ο Μουχτάρης είχε βγει MVP 17 χρονών στον Διγενή Μόρφου που κατέκτησε το κύπελλο Γ-Δ' εθνικής Κύπρου. Πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Λευκωσίας όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Β' αλλά και στην Α' Εθνική και από πέρυσι αγωνίζεται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Καλλιθέα.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από την ομάδα του "Ελ Πάσο, διότι είχε συμβόλαιο ενός έτους