Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2015

Α ..Ε. Λ ΠΑΝΤΟΥ!!! ... ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ!!!! George Platt



Το τηλεοπτικό σποτ της ΠΑΕ ΑΕΛ για τα διαρκείας (Video)



ΩΡΑΙΟ..... ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ !!!  ΜΠΡΑΒΟ!!


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με την ΠΑΕ Πανελευσινιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/10/2015 και ώρα 16:00 στο AEL FC ARENA.


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα με την ΠΑΕ Πανελευσινιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/10/2015 και ώρα 16:00 στο AEL FC ARENA.

Η προπώληση θα γίνει μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος.
Πέμπτη 1/10, 9:00-14:00 και 17:00-21:00.
Παρασκευή 2/10, 09:00-14:00 και 17:00-21:00.
Σάββατο 3/10 10:00-14:00.
Κυριακή 4/10 στις 13:30 από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:
Πέταλα 5€
Ανατολική Κερκίδα 10€
Δυτική Κερκίδα 15€
Θύρα 18 VVIP 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€

Διαδικασία εισόδου:
Είσοδος κατόχων εισιτηρίων διαρκείας ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς του εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς) και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία με τα ανάλογα παραστατικά. Φωτοτυπίες αποδεικτικών δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Είσοδος δικαιούχων εγγεγραμένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων από τη Θύρα 11 (βόρειο πέταλο), ΑΥΣΤΗΡΑ με ταυτόχρονη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΚΑΙ κάρτας δικαιούχου ΣΕ ΙΣΧΥ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και με ωράριο εισόδου από 14:45-15:30 προκειμένου να εξυπηρετηθούν ομαλότερα.
Είσοδος καταγεγραμένων ΑΜΕΑ από την ΠΑΕ ΑΕΛ από την ανατολική και δυτική κερκίδα ΔΩΡΕΑΝ για το ΑΜΕΑ με επίδειξη επικυρωμένων κρατικών εγγράφων ΣΕ ΙΣΧΥ.
Όπου απαιτείται η παρουσία συνοδού για το ΑΜΕΑ η τιμή εισόδου είναι 5€.
*Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και ημέρας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων, προυποθέσεων και κανόνων συμπεριφοράς και συμμόρφωσης φιλάθλων, όπως αυτοί έχουν δημοσιοποιηθεί και επικυρωθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Football League και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αφόρα στους Κανονισμούς Σταδίων.
**Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της και δύναται να αποβάλλει ή να απαγορεύσει την είσοδο σε οιονδήποτε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ!
ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΣΤΕΙΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΤΥΜΕΝΕΣ  ΒΥΣΣΙΝΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ?? 
ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ 5 ΟΡΟΦΟ? ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΠΑΜΕ  ΟΚ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ...ΑΝ  ..
.ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ
Η
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Τα φαβορί για άνοδο στην Superleague από τον .......κανένα.




Στην τηλεόραση του   ....τv  μίλησε ο    ...κανένας   που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα φαβορί ανόδου, χρίζοντας τον   ασκ   Ολυμπιακό Βόλου,   μαζί με ΑΕΛ και Απόλλων Σμύρνης. 
ο κύριος κανένας είπε λοιπόν:Νομίζω ότι ο    ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου θα είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α΄ Εθνική. ΝΙΑΟΥ ..... Αν συμβεί αυτό, θα το πανηγυρίσω σαν φίλαθλος και ως άνθρωπος που το όνομα του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου. ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ  Δεν γνωρίζω κάτι για τον Χαραλαμπίδη, άλλοι διοικούν. ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ   Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Θεωρώ ότι στη μάχη της ανόδου που θα την κερδίσει ο ολυμπιακός Βόλου, οι άλλες δύο ομάδες που θα την διεκδικήσουν είναι η ΑΕΛ και ο Απόλλων Σμύρνης. Δεν πρόκειται να πανηγυρίσω μαζί με τον Κούγια τίποτα. Θα πανηγυρίσω μόνο για την ομάδα μου και την πόλη μου. Αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, εάν στηριχθεί από τους φιλάθλους   .......ΝΙΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ    και από τους επιχειρηματίες, έχει τη δυνατότητα να αγγίξει την ομάδα του 2010».ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ !!!Απαξιούμε  να αναφέρουμε ονόματα ανθρώπων που ασέλγησαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο !!!! καθώς και σε ομάδες με τεράστια ιστορία σαν την ΑΕΛ!!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ..ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FOOTBALL LEAGHE




Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (30/09) από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα γίνει (02-05/10). Ο 31χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από το Σύνδεσμο Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει τον εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό στο AEL FC ARENA (Κυριακή 04/10, 16:00). Βοηθοί του Ελευθέριος Καραλής και  ο Λάμπρος Διαμαντής επίσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. 

Aναλυτικά οι ορισμοί:
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
18:00 Λαμία - Παναιγιάλειος OTE Sport 3 HD
Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Νικολάκης (Ηρακλείου), Τρουλινός (Ηρακλείου)
4ος: Φώτης (Εύβοιας)

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015
16:00 Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport 7 HD
Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικολάδος (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015
16:00 ΑΕΛ - Πανελευσινιακός
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας)

16:00 Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Πήττας (Ηλείας)
4ος: Κακρίδης (Κορινθίας)

16:00  Αχαρναϊκός – Εργοτέλης
Διαιτητής: Τίκας Τ. (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Τακόπουλος (Καρδίτσας), Τίκας Χ. (Καρδίτσας)
4ος: Μιάρης (Δωδεκανήσου)

16:00 Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Δόσκορης (Φθιώτιδας), Ζιγκερίδης (Σερρών)
4ος: Σκουλάς (Σερρών)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015
18:00 Χανιά - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD
Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κοντιζάς (Πειραιά), Σινιοράκης (Πειραιά)
4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κισσαμικός - Πανσερραϊκός αναβλήθηκε
Παναχαϊκή - Κέρκυρα αναβλήθηκε


Νίκος Οικονομίδης - Η ΑΕΛΑΡΑ δεν πεθαίνει !!!!

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ.... ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!!


MONSTERS... AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη στην Ομάδα και την ομαλότητα στη διεξαγωγή των αγώνων της, αποφάσισε μετά από συνέλευση και απόλυτη ταύτιση Κεντρικού, Τυρνάβου και Αμπελώνα, την προσωρινή μετακίνησή του στις θύρες 9 και 10 του ΑΕL FC ARENA. Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και όσους είναι και αισθάνονται MONSTERS πως η πρώτη παρουσία μας στη νέα προσωρινή θέση θα γίνει την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Η διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συνδέσμου, με αυστηρό πρόγραμμα και με πρώτη μέρα διάθεσης την Πέμπτη 01-10-2015 και ώρες 20.00 έως 22.00. Η τιμή των εισιτηρίων για όλους μας θα είναι 5 ευρώ. Πληροφορίες και ενημέρωση στις ώρες λειτουργίας του Συνδέσμου που θα γίνουν έγκαιρα γνωστές με νέες ανακοινώσεις μας.
MONSTERS-1982-KEEP THE FAITH
LARISSA-TIRNAVOS-AMPELONAS 

ΠΟΣΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΑΡΕΝΑ !!!


Ο  ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ  ΤΗΝ  ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 
AEL FC ARENA
15408 !!!
 ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ!!!






Σούλης: Καιρός να πρωταγωνιστήσει ξανά η ΑΕΛ




Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος και μίλησε για το αιφνίδιο διαζύγιο με τη Λαμίας μόλις την πρώτη αγωνιστική, ενώ χαρακτήρισε την ΑΕΛ φαβορί για άνοδο στη Σουπερλιγκ.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ αναφερόμενος στους «βυσσινί» τόνισε : «Σίγουρα είναι φαβορί για την άνοδο μόνο από το όνομα της, αλλά είναι καιρός να πρωταγωνιστήσει ξανά. Η Football League είναι μια κατηγορία που ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Η ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ

Η ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ

Μετά την πτώση της ομάδας μας από την πρώτη τη τάξει κατηγορία, την αδυναμία μας να επανέλθουμε άμεσα σ’ αυτή, την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, την εθελούσια συμμετοχή μας στην Γ΄ Κατηγορία , την δυσαρμονία στη σχέση οπαδών και διοίκησης και την εν γένει εσωστρέφεια που επικράτησε στην ομάδα μας αναγκάστηκε το Σωματείο μας «ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΣ» σε μια σιωπή διαρκείας , μια σιωπή που περιελάμβανε τη θλίψη μας για όσα συνέβησαν, την αγωνία μας για την ομάδα μας , τη στενοχώρια μας , την οργή μας και αποτύπωνε εν γένει όλο αυτό που ο σοφός λαός μας λέει «έμεινα άφωνος από τον καταιγισμό των εξελίξεων».

Όλη αυτή η εξέλιξη φυσικά δεν απομάκρυνε τα μέλη μας από την ομάδα, καθώς συμμετείχαμε σιωπηρά σ’ αυτήν με την παρουσία μας κατά μόνας η σε παρέες μελών μας στους εντός και εκτός έδρας αγώνες , στις πάσης φύσεως εκδηλώσεις της ομάδας , στις διαδικασίες της ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. και όπου χρειαζόταν η παρουσία μας.

Τη συνειδητή αυτή επιλογή μας ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ διέκοψε μια άλλη σιωπή … η ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ της απώλειας του ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ , που είναι απώλεια όχι μόνο του ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ , του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος και ψυχή της όλης ιδέας του Σωματείου , αλλά και απώλεια της οικογένειας της ΑΕΛ και ορθώς κατατάχτηκε από το σύνολο του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου στο CLUB ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ της αγαπημένης μας ομάδας και είμαστε βέβαιοι ότι ήδη έχει ενταχθεί σε περίοπτη θέση σ’ αυτό το CLUB που βρίσκεται στον Ουρανό και φροντίζει και αγωνιά για την πολυαγαπημένη μας ΑΕΛ.

Αυτή η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ λοιπόν , λύνεται σήμερα με μια ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΣΙΩΠΗ  , που σημαίνει ότι η ΣΙΩΠΗ ΑΓΩΝΙΑΣ μας και ΑΓΑΠΗΣ για την ΑΕΛ ενώνεται με την ΣΙΩΠΗ ΘΛΙΨΗΣ για τον αδόκητο θάνατο του ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ , προς τιμήν του οποίου θα αναρτήσουμε ξανά στο γήπεδο το πανό του ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ , ελπίζοντας να συνοδευτεί με επιτυχίες της ομάδας μας με τη δύναμη που θα μας χαρίσει από εκεί ψηλά ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ , όπως ακριβώς η θεά Ήρα χάρισε τη ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ στον ήρωα της Ιλιάδας ΣΤΕΝΤΟΡΑ.

Άκου λοιπόν ΝΙΚΟ την ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΣΙΩΠΗ  του ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΥ και δες το πανό μας και πάλι στο γήπεδο και φώναξε κι εσύ με τη ΣΙΩΠΗ σου από ψηλά : ΑΕΛ ΓΕΡΑ

                                                                ΒΥΣΣΙΝΟΚΙΠΠΟΣ