Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Κάποιος έπρεπε να του πει…

Κάποιος θα έπρεπε να πει μερικά πράγματα αναφορικά με την ιστορία αυτής της ομάδας και την υπερηφάνειά της, πράγματα αδιαπραγμάτευτα μπροστά σε ένα αποτέλεσμα, μία καλή εμφάνιση ή ακόμη, ακόμη και μία πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, πρόσκαιρη στην παρούσα φάση αναμφίβολα.
Κάποιος λοιπόν θα έπρεπε να του πει του Ράτκο Ντόστανιτς ότι ναι μεν η ομάδα του είχε πετύχει μία περηφανή πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό δεν του επέτρεπε να παρατάξει μία «αλλοπρόσαλλη» 11άδα, με παίκτες που εξ αρχής γνωρίζαμε ότι δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν στην ποιότητα των αντιπάλων τους.
Κάποιος λοιπόν θα έπρεπε να του πει, ότι δεν μπορεί μία ομάδα σαν την ΑΕΛ να «ξεφτιλίζεται» δεχόμενη πέντε γκολ στο γήπεδό της, έστω και αν απέναντί της είχε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, γιατί την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι κορυφής με τα Τρίκαλα. Εξάλλου αυτός δεν ήταν που μας έλεγε ότι «δεν παίζουν οι καλύτεροι σ’ έναν αγώνα, αλλά οι πιο έτοιμοι»; ΄
Δυστυχώς, η πρόκριση στους «16» του θεσμού, «αμαυρώθηκε» από αυτή την πεντάρα, που είτε το θέλουμε, είτε όχι η ΑΕΛ θα την «κουβαλά» ως κηλίδα στην ιστορία της και μάλιστα σε μία χρονιά που θέλουμε να αποτελέσει την απαρχή μίας νέας «αντεπίθεσης».
Αγωνιστικά νομίζουμε ότι έχουμε ελάχιστα πράγματα να πούμε. Η ΑΕΛ ήταν κομμένη σε 11 κομμάτια και ουσιαστικά μόνο κάποιες ατομικές εξάρσεις μας «ξυπνούσαν» από το λήθαργο, τη στιγμή που η ΑΕΚ προτίμησε να δημιουργήσει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών και να κάνει ευκαιρίες όποτε ήθελε και φυσικά να φιλοδωρεί με πέντε τέρματα τους «βυσσινί».
Ας τους γίνει λοιπόν μάθημα το σημερινό, μήπως και τελικά κατανοήσουν στην απολυτότητά του το μέγεθος αυτής της ομάδας…
Νίκος Ι. Ασπρούδης

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!!!

Λυπάμαι που θα είμαι πολύ μα πολύ αιχμηρός αλλά πρέπει να βγάλω από μέσα μου αυτά που πρέπει γιατί αλλιώς θα κλατάρω. όσοι παίξετε σήμερα και νομίζετέ οτι φορούσατε κάποια άλλη φανέλα ίσως κάνετε λάθος,  σας ενημερωνουμε οτι σημερ φορουσατε τη βυσσινί φανέλα της Α.Ε.Λ. μια φανέλα που την έχουν τιμήσει όσοι παίκτες παίξανε σ' αυτή είτε αναπληρωματικοι είτε βασικοι . Κάποιοι παίκτες έγραψαν ιστορία με αυτή την ομάδα και   την εκαναν να τη σέβεται το πανελλήνιο και όχι μόνο!!!
 εσεις  και ο προπονητής πάτε να καταστρέψετε όλα αυτό το DNA  και την περηφανεια που έχει αυτή η ομάδα Πρώτος και κύριος υπεύθυνος για όλο αυτό το το σημερινό χάλι είναι φυσικά ο κύριος προπονητής δεν ξέρω ποιας σχολής είναι και δεν με ενδιαφέρει εκείνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να διαβάσει σε ποια ομάδα ήρθε. Κύριε πρόεδρε δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ είσαι ο πρόεδρος της ομάδας εσύ θα κρίνεις πρόσεχε όμως γιατί η υπομονή των οπαδών αρχίζει να εξαντλείται αυτά που βλέπει Ίσως είμαι εκνευρισμένος και άδικος με αυτά που γράφω ίσως είναι λίγο βαριά αλλά δεν θέλω αυτή η ομάδα να γίνει παιχνιδάκι και έρμαιο σε καμιά αεκούλα Για αυτό όλοι σας, όταν λέω όλοι σας εννοώ τους πάντες μου είναι υπεύθυνοι για αυτή την ομάδα κανονίστε την Πορεία σας!!!