Πέμπτη, Νοεμβρίου 19, 2015

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ !!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!!



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ !!!
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ
  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ... ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΟΣ ΚΑΙ
 Μ Ε
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΜΑΤΩΣΕΤΕ .....ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!
κάντε το ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ..ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΥΣΣΙΝΙ ΦΑΝΕΛΑ 



«Θα κλείσουν πολλά γήπεδα»!



Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον αυστηρό ΠΚ και τα πρόστιμα που μπορούν να τινάξουν στον αέρα το πρωτάθλημα της Football League.
Με αφορμή το αίτημα για συνάντηση αντιπροσωπείας της Football League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Στάυρο Κοντονή για τον αυστηρό Πειθαρχικό Κώδικα, σας παρουσιάζουμε ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα που συνέβη κατά την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στις 11/11 για την ποινή που επιβλήθηκε στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ για τα περισταστικά στη Βέροια.
Εκεί υπήρξε κριτική από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκούτερηκατά της στην ΕΠΟ. «Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν μπορούμε να δικάσουμε με βάση πεπατημένες του παρελθόντος. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο η ΕΠΟ αυστηροποίησε τις ποινές. Η απορία μας γιατί η ΕΠΟ μετέβαλε προς το αυστηρότερο τους κανονισμούς», φέρεται να είπε.
Σε εκείνο το σημείο φέρεται να έκανε παρέμβαση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας που ήταν στα γραφεία για υπόθεση της θεσσαλικής ΠΑΕ, λέγοντας: «Το έκανε για να εκθέσει την τακτική δικαιοσύνη, γιατί αυτοί που θα αποφασίζουν είναι τακτικοί δικαστές. Εκτιμώ πως αν συνεχίσουμε έτσι, σε 2-3 αγωνιστικές δεν θα γίνονται αγώνες με κόσμο».
Μόλις τελείωσε η συζήτηση για τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, είπε: «Είναι άγαρμπος και άτσαλος ο τρόπος αλλαγής στον κανονισμό. Η έγινε για να φανεί προς την Πολιτεία ότι υπήρξε αυστηροποίηση ή για να μας εκθέσει. Με τον κανονισμό αυτό θα κλείσουν πολλ γήπεδα και οι ομάδες δεν θα αντέχουν να πληρώσουν τα πρόστιμα.
Εχει ενημερωθεί και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου για το νέο πειθαρχικό κώδικα, καθώς κάποια πράγματα είναι εκτός δικαίου και μας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και είτε θα δικάσω σύμφωνα με αυτόν τον κώδικα είτε μπορεί να πάμε ως δικαστές κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος».