Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

κάντε....χάζι.....!!!

ΚΑΝΤΕ ...ΧΑΖΙ///!!! ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ...ΑΛΟΓΟ ...ΚΑΛΑΠΑΖΕΙ...!!!


Επόμενος σταθμός του «τρένου» η Πάτρα,




Τρένο χαρακτήρισαν οι παίκτες της ΑΕΛ την πορεία τους έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football League. Ένας υπαινιγμός που δεν απέχει διόλου από την πραγματικότητα καθώς οι βυσσινί συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία τους αγνοώντας για ακόμη μια αγωνιστική τη λέξη ήττα. Τα τρένα συχνά κάνουν και στάσεις, όμως η υπερταχεία που έχουν δημιουργήσει οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας έχει βάλει ως μοναδικό προορισμό τη SuperLeague … Οι μόνες στάσεις που θα κάνει το τρένο της ΑΕΛ θα είναι για να … πάρει … τους βαθμούς που απαιτούνται ώστε να επιτευχτεί ο στόχος…
Συνεπιβάτες σ’ αυτό το ταξίδι και όλοι εμείς που απολαμβάνουμε τη φετινή πορεία και ότι έχει να μας προσφέρει η ομάδα της ΑΕΛ. Όπως έγινε και στην Καλλιθέα. Εκεί, όπου η ΑΕΛ, παίζοντας πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα, είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε. Μπορεί να στάθηκε τυχερή σε κάποιες φάσεις, ωστόσο η εν γένει παρουσία των παικτών δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν απ’ όσους βρισκόμασταν στις εξέδρες του «Γρ. Λαμπράκης», να αμφισβητήσει την νίκη.
Επόμενος σταθμός του «τρένου» η Πάτρα, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι αρκετοί γνώριμοι και από τις δυο πλευρές. Η ΑΕΛ όμως είναι καλύτερη από τους πατρινούς και θα το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Όσο και να θέλουν οι της Παναχαϊκής να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ, δε θα τα καταφέρουν…
ΥΓ: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…»
Θανάσης Τέλλιος

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δυστυχώς έχουν παρέλθει 24 ώρες από την ώρα που κοινοποιήθηκε στον κ. Σωτήρη Κέλλα η εξώδικη διαμαρτυρία - πρόσκληση - δήλωσή μου με την οποία διαμαρτύρομαι για την ακραία συκοφαντική μου δυσφήμιση, από δημοσίευμα που είχε την υπογραφή του, ούτε τη διεύθυνση στην οποία εδρεύει ο ανύπαρκτος σύνδεσμος "ΝΟRTENOS" μου κοινοποίησε, ούτε τα ονόματα και τις διευθύνσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ώστε να στραφώ νομικά εναντίον του και ούτε σήμερα είχε το θάρρος να μου ζητήσει συγγνώμη για το ατόπημά του.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως είμαι υποχρεωμένος έναντι της προσωπικής μου αξιοπρεπείας, της αξιοπρεπείας της οικογενείας μου και της αγάπης των φιλάθλων της ΑΕΛ που με στηρίζουν να του υποβάλλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και να ζητήσω αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητάς μου.

Την επόμενη εβδομάδα δικηγόρος του δικηγορικού μου γραφείου σε συνεργασία με γνωστό δικηγόρο από τη Λάρισα θα καταθέσουν τα δικόγραφα τόσο στον Εισαγγελέα Λαρίσης όσο και στο Πρωτοδικείο Λαρίσης. 

Καλπαστε κ στη πατρα μωρεεεεεε...

Καλπάστε καί  στη Πάτρα μωρεεεεεε...!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ...ΕΙΣΤΕ!!!!






Κάποιοι δημοσιογράφοι – αθλητικογράφοι – και δεν ξέρω κι εγώ ΤΙ ?  πέρυσι είχανε βρει τη χαρά τους με τον κύριο πλεξίδα .
 Κάθε μέρα ήταν γεμάτη από ειδήσεις.
 τους έδινε βέβαια το δικαίωμα ο ίδιος ο Πλεξίδας και έβρισκαν να γεμίζουν τις εκπομπές τους  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ !!! 
φέτος τα πράγματα άλλαξαν με τον κύριο Κούγια... μετά το πρώτο ενθουσιασμό τους και αφού πήγαν αμέσως μερικοί να γλύψουν και να συστηθούν φίλοι Άρχισαν φυσικά να μην έχουν και πολλές ειδήσεις γιατί όλα πήγαιναν ρολόι ι στην ομάδα της πόλη μας .
πολυ λιγες οι ασχημες και κακες ειδησεις λοιπον , εψαχναν  να βρουν τρόπο να ταράξουν το ήρεμο και γαλήνιο κλίμα της Α.Ε.Λ. 
πρώτος λοιπον  ο κύριος Κέλλας    που απορω ποιος του ειπε να ασχολειται με  ποδοσφαιρο γιατι ειναι  ασχετος  τελειως ,αφου πρωτος συστηθηκε σαν φιλος του κυριου Κουγια  ,βρηκε προχθες την ευκαιρια  να του τη φερει... μονο που εκανε ενα λαθακι !!  ο κυριος Κουγιας δεν  ειναι ουτε πλεξιδας ουτε Πηλαδακης  
Επιτέλους αν και το ξέραμε βέβαια  γιατί υπάρχουν και πολλοι κρυφό Γαβοι  Λαρισαιοι    δημοσιογράφοι ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ   ΑΕΛΑΡΕΣ  δειχνουν το πραγματικο τους πρόσωπο  κοιτωντας βεβαια την δουλιτσα τους και το προσωπικο τους συμφερον . .
  Με μετά λοιπόν την  ανανδρη δημοσιευση 5 ανυπαρκτων οπαδων μιας ανυπαρκτης ομαδος  που ουτε που μας νοιαζει καν ,αναδημοσιευσε    κανοντας κακο στην ΑΕΛ και στο κλιμα που επικρατει., 
και  κανα δυο ευτυχως   άλλοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να πάρουν το μέρος του σιναφιού τους βέβαια του κύριου  Κελλα  και να τον υποστηρίζουνφοβούμενοι βέβαια να μην έρθει κάποια στιγμή  η σειρά τους γιατί ο κύριος Κούγιας δεν αστειεύεται 
 ο κόσμος της Λάρισας κι οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. εδώ και χρόνια ξέρουν ποιοι είναι οι αγνοί και πραγματικοί φίλοι της Α.Ε.Λ. και από τους πολιτικούς και από τους δήθεν δημοσιογράφους που τάχα αγαπούν τρελά την Α.Ε.Λ. αλλά μέσα στο σπίτι τους έχουν και μια δεύτερη σημαία αυτοί ξέρουν  ποια !!!  Προσωπικά κι αυτά που έγραψα   τα εγράψα γιατί με έπνιξε η αγανάκτηση , γιατί διατάραξαν  το υπέροχο κλίμα που επικρατεί στην Α.Ε.Λ. και μαλιστα δυο μερες πριν ενος σημαντικου αγωνα !!!  απαξιώ να ασχοληθώ άλλο μαζί τους!!!
Ο λαος τη ΑΕΛ σας ξερει πια ποιοι  ειστε.