Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2016

5ετές συμβόλαιο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (15/2/99),


     

Αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος                Γεωργακόπουλος

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με 5ετές συμβόλαιο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (15/2/99),
ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ κι έχει ύψος 1,80.

Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δόξα Μανωλάδας στη Γ' Εθνική, όπου στον δεύτερο γύρο συμμετείχε σε 10 αγώνες. Έχει αγωνιστεί στις μεικτές νέων και παίδων της Ηλείας ως αρχηγός με 20 συμμετοχές.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν στόχος πολλών ομάδων SL και αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον.

ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον!!!


Ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του νομού μας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μακρή της Δήμητρας Γιάννουλης.Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με 3ετές συμβόλαιο του 18χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μακρή (4/12/98), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δήμητρα Γιάννουλης, όπου είχε 32 συμμετοχές με 10 ασίστ και 9 γκολ. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα νέων του Τυρνάβου. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον.

Τιμές μεμονωμένων εισιτηρίων της ΑΕΛ

Δείτε το πλάνο των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, για το AEL FC ARENA. Τα εισιτήρια ισχύουν σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοίνωσε πως όσοι ενδιαφέρονται για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, μπορούν να το κάνουν και με δύο άτοκες δόσεις, μια με την αγορά και δεύτερη μέχρι (15/11/2016). Οι τιμές είναι για τα VVIP 600 ευρώ, για τα VIP 420 ευρώ και τα υπόλοιπα της δυτικής κερκίδας 350 ευρώ. Στην ανατολική κερκίδα 280 ευρώ (κέντρο) και 230 ευρώ (αριστερά και δεξιά) ενώ στα πέταλα η τιμή θα είναι 120 ευρώ, ενώ μαθητές-φοιτητές-άνεργοι. Για τις υπόλοιπες θύρες τα μαθητικά θα έχουν έκπτωση 50%, ενώ τα γυναικεία 20%.  
      Τιμές μεμονωμένων εισιτηρίων της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τους αγώνες πρωταθλήματος της Superleague που θα δώσει την σεζόν 2016-2017. Οι τιμές των απλών εισιτηρίων θα διαφοροποιούνται. Συγκεκριμένα τα "μεμονωμένα" εισιτήρια θα ξεκινούν στα πέταλα από 10€, στην ανατολική κερκίδα από 18€ και 20€, στη δυτική κερκίδα από 25€ και 30€ και από 50€ στα VVIP (παιδικά εισιτήρια ημέρας με έκπτωση 50%). Στους αγώνες ιδιαίτερης σημασίας, αλλά και σε εκείνους με τις 4 εμπορικότερες ομάδες της SL, οι τιμές θα είναι ακόμα υψηλότερες και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαμορφώνει την τιμολογιακή πολιτική της ξεχωριστά σε κάθε αγώνα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG AELFANS MONO..ΠΡΙΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Ο ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΛ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΙΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡ Α ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΜHΧΑΝΗ- ΚΑΜΕΡΑ   ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ  ... ΓΙΑ ΝΑ  ΓΡΑΦΩ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ !!! ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ   ΑΕΛΦΑΝΣ ΜΟΝΟ    ΕΧΕΙ 40.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ  ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ  ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ !! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ
ΟΜΩΣ  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ  ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΙΑ   ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ   ΠΟΥ  ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΥΟ ΤΡΕΙΣ   ΑΝΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ .
ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟYΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΟΛΗ Η ΛΑΡΙΣΑ ΞΕΡΕΙ  ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η ΑΕΛ  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ  ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  .!!ΕΚΕΙΝΟ ΠΟY ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΑΥΤΟΙ......ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ   ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ..ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ   ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ  ΚΑΙ ΕGΩ  ΕΙΜΑΙ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΖΩ ΜΟΝΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ !!!

Η ΑΕΛ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ .
ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΚΑΚΙΑ  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ .
ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΥΜΙΖΩ  ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ !! ΟΠΩΣ ΦΙΛΙΑ  ΑΓΑΠΗ  ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΗΡΩ ΜΕ ευλάβεια και ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!

KOSTASVEROS(AEL)


Νταβίντ Τόρες.


Η πιάτσα των ατζέντηδων
Μεταγραφικό «κανάλι» του agent Σεβιγιάνο με την ΑΕΛ!



Η ΑΕΛ τρέχει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κι ένα από τα ονόματα που έχoυν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Νταβίντ Τόρες.
O εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί παλιό γνώριμο του ελληνικού πρωταθλήματος απ΄ το πέρασμά του από τον Πλατανιά την διετία 13-15 (63 συμμετοχές, 18 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλαβές (6 συμμετοχές).
Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν ο Άγγελος Αναστασιάδης στον Πλατανιά με τον Μακεδόνα κόουτς να διατηρεί καλή άποψη για τον Ισπανό επιθετικό με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
Ατζέντης του είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ντομίνγκο Σεβιγιάνο.
Κι όπως χαρακτηριστικά λέγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων, από την στιγμή που οι «βυσσινί» αποκτήσουν τον Τόρες τότε αυτομάτως θα ανοίξουν και μεταγραφικό... κανάλι με τον εν λόγω agent ο οποίος διατηρεί πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο πελατολόγιό του και αρέσκεται να συνεργάζεται με ελληνικές ομάδες, έχοντας κάνει μέχρι σήμερα δουλειές με τον Αστέρα, τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο.