Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

9 προνόμια του.. να είσαι .....Γαύρος!!!

9...  προνόμια του..     να είσαι .....Γαύρος!!!


9  προνόμια του..     να είσαι .....Γαύρος!!!


1.Ξυπνάς με κέφι κάθε Κυριακή γιατί έχει η ομάδα σου αγώνα και είσαι 1000%σίγουρος για την νίκη!!
2. Μετα  από κάθε αγώνα γυρνάς σπίτι σου χωρίς νεύρα, δεν μαλώνεις ποτέ με την γυναικα σου!!

3.δεν αγχώνεσαι πότε κατά την διάρκεια του αγώνα ακόμη και αν η ομάδα σου δεν παίζει καλά. γιατί είσαι  σίγουρος οτι θα καθαρίσουν για σένα οι άρχοντες του αγώνα,!!

4 .Ξέρεις πάντα ότι στις κληρώσεις για το κύπελλο Ελλάδος  θα κληρωθείς με εύκολες ομάδες.!!!

5.  Δεν έχεις ποτέ αγωνία κατά την διάρκεια της χρονιάς για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.!! γιατί αυτό το γνωρίζεις ήδη από τον Αυγούστο. οτι θα το πάρει η ομάδα σου/

6.δεν υπάρχει φόβος να πάθεις καρδιακό επεισόδιο ούτε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδος σου στο ....Ελληνικό πάντα πρωτάθλημα.

7.κατα ιη διάρκεια  αγώνα της ομάδος σου έχεις το προνόμιο  αν  ο αγώνας ειναι βαρετός  να παίξεις και κανένα ταβλακι  με κάποιον συνοπαδο σου μιας και είσαι σίγουρος οτι η ομαδαρα σου είτε παίζει καλά είτε όχι θα κερδίσει!!!

8.Αν η ομαδαρα σου όταν παίζει στην ευρωπη χάσει και αποκλειστεί όπως συμβαινει πάντα , η στεναχώρια σου φεύγει γρήγορα και παρηγορείσαι  ότι  στο Ελλάδα  η ομάδα σου θα είναι και πάλι πρωταθλήτρια και κυπελλούχος.

9. Έχεις και ήσυχη την συνείδηση σου  γιατί βλέπεις οτι ο μεγαλομετοχος της ομάδος σου είναι  τόσο κάλος... άνθρωπος και  χριστιανός, βλέποντας  πόσο βοηθάει τους ...σεισμοπαθέις ...την εκκλησιά και την γιουνισεφ     και καμμια 15αρια  "φτωχες¨ ..ομαδες της σούπερ λιγδας   Πλατανιαδες καλλονιτσες πανιωνιτσες κλπ.   !!!




Μια αστεία περίπτωση, που ονομάζεται Super League!

του  'Αρη Ασβεστά.
Δεν είναι η διοργανώτρια
αρχή της Ζιμπάμπουε ή της Μποτσουάνα αυτή που δεν έχει βγάλει πρόγραμμα β’ γύρου! Είναι η ελληνική λίγκα που δεν έχει βγάλει πρόγραμμα ούτε καν για την επόμενη αγωνιστική!

  το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, δεν υφίσταται στο χάρτη. Αυτό το ξέρει και ο τελευταίος άνθρωπος επί γης.
Θα περίμενε όμως κανείς ότι έστω τα απολύτως στοιχειώδη και τα αυτονόητα, να γινόντουσαν.
Νήπια, πεντάχρονα να έβαζε κανείς να διοικήσουν τη Super League, έστω το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (δεν λέω όλων των επόμενων, όπως θα έπρεπε) θα το είχαν βγάλει!
Κι όμως, ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας που διοργανώνει αυτό το πανηγυράκι που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει βγάλει πρόγραμμα αγώνων, όχι για ολόκληρο τον β’ γύρο (ο α’ γύρος ολοκληρώνεται τώρα) όπως θα όφειλε, αλλά ούτε καν για την επόμενη αγωνιστική, την 16η!
Μάταια ο φίλαθλος κόσμος της χώρας προσπαθεί να μάθει πότε, ποια μέρα και τι ώρα παίζει η ομάδα του, όχι μετά από μερικούς μήνες, αλλά τον αμέσως επόμενο αγώνα!
Μάταια δεκάδες αθλητικά ΜΜΕ σε όλη τη χώρα προσπαθούν να φτιάξουν τον προγραμματισμό τους, να ξέρουν αν πρέπει π.χ. το άλλο Σαββατοκύριακο να στείλουν αποστολές στα γήπεδα ή να κλείσουν συνεργεία μεταδόσεων. Πόσω μάλλον τώρα που συμπίπτουν και γιορτές και πολλοί θέλουν να πάρουν και λίγες μέρες άδεια.
Στην Μπουρκίνα Φάσο ή στη Ρουάντα είναι 100% βέβαιο ότι άπαντες γνωρίζουν το πρόγραμμα, έστω της επόμενης αγωνιστικής. Στην Ελλάδα ούτε αυτό, το ελάχιστο, το αμελητέο, το πιο μικρό!
Τι ντροπή…

Θα λύγιζε κι ο Ριτσόλι!

 Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, με αφορμή το αποψινό Καλλονή-Ολυμπιακός, γράφει για το «άγχος» των Ελλήνων διαιτητών που «καταθέτουν διαπιστευτήρια πίστης κι αφοσίωσης». «Φλώρικο το 70-30, αποδεκτό το 100-0»!


Σειρά, να είναι ο επόμενος υποψήφιος δικαιούχος του εβδομαδιαίου (ή, άμα έχει κύπελλο, δισεβδομαδιαίου) Επιδόματος Αγχους, πλέον παίρνει ο δύστυχος διαιτητής που όρισαν να παίξει αυτόν τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Λέσβο. Ελπίζεται ότι, μέρες που είναι, ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά, τελευταία εμφάνιση μες στο 2015, θ’ ανασηκωθεί και θα βοηθήσει. Τι σημαίνει, θα βοηθήσει; Θα προηγείται στην έδρα της ημιθανούς Καλλονής μ’ ένα καθαρό, ως εκ τούτου αγχολυτικό, 0-3 στο 20’. Ειδάλλως…
Όταν ο Ολυμπιακός είναι στα κάτω του και δεν βοηθάει, Έλληνας διαιτητής σε (τέτοιο) παιγνίδι του Ολυμπιακού είναι το πιο αγχωτικό επάγγελμα σήμερα στη χώρα. Την υπέστησαν, τη βάσανο του άγχους, μια σειρά ντόπιοι διαιτητές σε διαδοχικά ματς εδώ και ένα-ενάμισι μήνα. Μεσολάβησε δε, σαν να ήθελε να παίξει με το άγχος τους και να το διακωμωδήσει, εκείνος ο Ρουφιάνο Ιταλιάνο που με τέτοια μυαλά, όχι τελικό Μουντιάλ ή Τσάμπιονς Λιγκ που έχει σφυρίξει, εδώ το πιο πολύ που θα σφύριζε είναι Τριγλία - Φωστήρας, και αν... Αρέτσο - Προ Πάτρια, στη γλώσσα του.
Το πιο αγχωτικό επάγγελμα στη χώρα, σημαίνει ότι σε ορίζουν Πέμπτη, δεν κοιμάσαι το πρώτο βράδυ («γιατί εμένα;»), δεν κοιμάσαι ούτε το δεύτερο («άλλον δεν είχαν να βάλουν;»), ούτως ή άλλως τρίτο-τέταρτο δεν κοιμάσαι (περιτριγυρισμένος «α λα Μπαλοτέλι» από αμέτρητα Why Me?) λόγω της υπερέντασης του Σαββατοκύριακου, και Δευτέρα σε παίρνει επιτέλους, εξουθενωμένος πια, ο ύπνος μόνον αφού έχεις δει και «Δίκη» ως τις δύο μετά τα μεσάνυχτα. Απάνθρωπο.
Το άγχος είναι, μη τύχει σε μένα το πρώτο ελληνικό ματς του Ολυμπιακού που δεν θα τελειώσει με νίκη. Ας τύχει στον επόμενο. Αν τύχει σε μένα, καλό στην καριέρα μου αποκλείεται να κάνει. Κακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει. Ο Ολυμπιακός, σε 14+3 ελληνικά παιγνίδια εφέτος, δεν νίκησε στο εξής ένα, το 2-2 με τον Πλατανιά για το κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Μετά ο διαιτητής τράβηξε τέτοιον (επικοινωνιακό) παθών τάραχο που, αν ήξερε, θα κλωτσούσε αυτός τη μπάλα μες στα δίχτυα. Εν καιρώ, θα του δοθεί μια ύστατη ευκαιρία να επανορθώσει. Ν’ αποδείξει ότι δεν το εννοούσε. 
Καλά παιδιά, που αμάρτησαν για την καριέρα τους. Κουαρτέτα παιδιών. Πακέτα. Είναι μια κλινική, ψυχοπαθολογική κατάσταση που θα λύγιζε για πλάκα…και τον Ριτσόλι. Στο εξής δε, ιδίως όσο θα τρέχει το σερί με τις νίκες, η κατάσταση μπορεί μονάχα να γίνει ακόμη χειρότερη. Ούτως ή άλλως, και το σερί «κούφια η ώρα» να σπάσει, πάλι θα γίνεται συνεχώς χειρότερη όσο θα περνά ο καιρός προς το «ραντεβού σε δέκα μήνες» που λέει ο Μελισσανίδης. 
Ως τότε, δηλαδή σε τούτη τη μακρά προεκλογική περίοδο πολιορκίας του κάστρου της ΕΠΟ, οι διαιτητές εδώ κι εκεί θα γονατίζουν ο ένας μετά τον άλλον απ’ το άγχος (…ίνα μη θεωρηθούν ύποπτοι προσέγγισης και συνεργασίας με τους απέναντι) να καταθέτουν τα πιο ξεκάθαρα διαπιστευτήρια πίστης και αφοσίωσης. Ώστε να έχουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό νομιμοφροσύνης. Διαπιστευτήρια πίστης και αφοσίωσης δεν νοούνται τα 70-30, τα 75-25 και λοιπά φλώρικα πράγματα. Ως διαπιστευτήριο, αποδεκτό γίνεται μόνον το 100-0. 
Είναι πολύ απλό. Δόγμα Μπους. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας. Για όποιον είναι κατ’ αυτήν την έννοια «εναντίον μας», υπάρχει η μοναδική λύση. Σοκ και Δέος.         

ΣΤΕΙΛΑΜΕΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΠΡΟΣ .ΟΛΟΥΣ...!!!.ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.!!!



Η ανακοίνωση των ΜΟΝΣΤΕΡΣ προς τον κύριο Κούγια και προς όλους της Παε ΑΕΛ. μας κάλυψε σχεδόν σε όλα και συμφωνούμε απόλυτα... 
Σχετικά με τον παίκτη μας τον Χρήστο Κοντοχρήστου, ίσως εγώ προσωπικά βιάστηκα να τον κρίνω, νομίζοντας αρχικά ότι η φανέλα που πήρε ήταν του, αχώνευτο Τζιμπούρ Τελικά απότι μάθαμε η φανέλα που πήρε ήταν ενός πιτσιρικά με το νόμο 77 ονόματι Σταύρος Βασίλαντωνόπουλος ο οποιος ήταν πράγματι συμπαίκτης του στην παναχαικη
  Οπότε προσωπικά δεν θέλω να είμαι άδικος με τον παίκτη μας και το δίνω πολλά ελαφρυντικά, το μόνο λάθος του είναι ότι πήρε τη φανέλα της αέκ φανερά, στον αγωνιστή, χώρο και μετά την έκρυψε κάτω από τη βυσσινί φανέλα της Α.Ε.Λ. Αυτό ήταν λάθος .. αγόρι μου και αυτό βασικά προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις Χωρίς λοιπόν να θέλω να το παίξω δικαστής η Θεϊκός ..κριτής   .., από μένα ο Χρήστος ΚόντοΧρήστος που φοράει τη βυσσινί φανέλα είναι αθώος. Πρέπει όμως να μάθει περισσότερα.!! να διαβάσει να μάθει το τι σημαίνει Α.Ε.Λ. και τι σημαίνει οπαδός της Α.Ε.Λ. Εμείς βέβαια σαν οπαδοί αυτής της ομάδας έχουμε και πολλά στραβά και πολλές ιδιαιτερότητες ίσως και κάποια έπαρση ...ναι το δεχόμαστε, είμαστε υπερβολικοί αλλά όλα αυτά είναι μέσα στο DNA της ομάδος που λέγεται Α.Ε.Λ., Τι να κάνουμε; Γι' αυτό αυτή η ομάδα ήταν και θα είναι πάντα μοναχική.!! πήγαινε και θα πηγαίνει πάντα κόντρα στο κατεστημένο..!! ήταν και θα είναι πάντα το γαλατικό χωριό στο ελληνικό ποδόσφαιρο γι' αυτό και δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει   συνδέσμος άλλης ομάδος σε αυτή την πόλη. Εγώ λοιπόν  θα πρότεινα πρώτα  στον εαυτό μου τον ίδιο ,και μετά σε όλους τους οπαδούς της Α.Ε.Λ. να σταματήσουν εδώ οι γκρίνιες και τα λαϊκά δικαστήρια και ας αφοσιωθούμε στο στόχο μας, που είναι η νίκη αύριο με μια ομάδα, που ανήκει στη συμμορία των έξι 
όλοι .
αύριο στο αρένα για τη νίκη.!!!

Ανακοίνωση-από "Monsters"


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Απ' τον Ιούλιο μέχρι τώρα σαν σύνδεσμος έχουμε κρατήσει μια στάση αναμονής δίνοντας πίστωση χρόνου στην τωρινή διοίκηση και έχοντας λάβει ως δεσμεύσεις κάποια πράγματα τα οποία αποδείχθηκαν απλά μεγάλα λόγια.
Είχαμε κάνει ξεκάθαρο απ' την αρχή ότι ο προπονητής, οι παίχτες και όλοι όσοι συμμετέχουν στην ΑΕΛ θα αναλαμβάνουν το πόστο τους και θα εργάζονται αυτόνομα χωρίς να δέχονται υποδείξεις και πάντα με επίγνωση των συνεπειών για τις κινήσεις τους. Ζητήσαμε σεβασμό απ' τον ιδιοκτήτη της ομάδας και όχι παρορμητικές κινήσεις, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με άλλες ομάδες, πράγμα που δυστυχώς διαπιστώνεται τον τελευταίο καιρό με συνεχείς ανακοινώσεις - προσωπικές δηλώσεις.
Με λύπη, εκνευρισμό και χωρίς να θέλουμε να φανούμε προφήτες καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας, ότι η χθεσινή βραδιά θα ήταν μια παρωδία. Δυστυχώς οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια παρωδία για την οποία αποκλειστική ευθύνη φέρουν όσοι με απίστευτη επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και αδιαφορία κάνανε τις επιλογές. Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε σήμερα ότι την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο ανέλαβαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, αδειάζοντας έτσι τον προπονητή. Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Ένας προπονητής που δεν σεβάστηκε την ιστορία της ομάδας μας ή δύο άνθρωποι που μας οδήγησαν, χωρίς να είναι καν η δουλειά τους, σε διασυρμό; Και απ' την στιγμή που ισχύει το δεύτερο κ. Κούγια και κ. Κυπαρίσση, όπως οι ίδιοι ισχυρίζεστε μέσω της ανακοίνωσης σας, θα έπρεπε να ντρέπεστε και να είστε εσείς αυτοί που περπατάνε σήμερα με σκυμμένο κεφάλι.
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αποκτήσει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ σαν παιχνιδάκι του και να την ξεγυμνώνει απέναντι στους πραγματικούς αντιπάλους της και στα πραγματικά ντέρμπυ. Από χτες το βράδυ είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας, με το χειρότερο χαρακτηριστικό σ' αυτό να είναι ότι το προκαλέσατε εσείς οι ίδιοι χωρίς πολλούς, απ' ότι αποδείχθηκε, δισταγμούς, νομίζοντας ότι η φήμη, η υπόληψη και η αξία της ΑΕΛ ξαφνικά σας ανήκει. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με περίτρανο τρόπο ότι οι βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες δηλώσεις τόσων μηνών κ. Κούγια είναι επιφανειακές, ρηχές και για λαϊκή κατανάλωση.
Έχοντας επιφυλάξεις από την πρώτη μέρα για την συνέπεια των δηλώσεων του, καταλογίζουμε τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη στον κ. Κυπαρίσση που προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του κυματοθραύστη και ξέρει με κάθε λεπτομέρεια την ευαισθησία του κόσμου της ΑΕΛ στις μάχες με τους πραγματικούς αντιπάλους.
Αντί να δούμε πάλι ανακοινώσεις - απαντήσεις φροντίστε όλοι να κάνετε τα μεγάλα λόγια πράξη ξεκινώντας από το "επίτευγμα" να πείσετε τους ποδοσφαιριστές μας να σέβονται την ΑΕΛ και τον κόσμο και να μην ζητούν φανέλες άλλων ομάδων, ειδικά όταν δεν έχουν καταφέρει να τιμήσουν αυτήν που φοράνε.
Υ.Γ: Εμείς από την πρώτη προπόνηση της ομάδας αναρτήσαμε στο πέταλο το μήνυμα μας "ΚΟΥΓΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ". Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε θεματοφύλακες της ιδέας που λέγεται ΑΕΛ. Φρόντισε να γίνεις γρήγορα και συ».