Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΕΛ!!!

Η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Η ομάδα για δεύτερο σερί παιχνίδι βρίσκεται εκτός ρυθμού..  ο Απόλλων, πάλεψε, πίεσε, είχε τις φάσεις και δικαίως φωνάζει για το πέναλτι. Η ομάδα (μετά και την έξοδο του Ουρτάδο) στήθηκε  ΜΕ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΟΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ. μόνο και μόνο να πάρει το χ
στην φάση του Πάτο στις καθυστερήσεις θα μπορούσαμε να  κλέψουμε το ματς χωρίς βεβαία να το δικαιούμαστε με τέτοια εμφάνιση!!!τ η έλλειψη δημιουργικού χαφ  ήταν εμφανήςι ο Ναγιάρ επαιζε σαν  6άρι    Φανηκε η απουσία του Ουρταδο και του Λαμπρόπουλου.. ο πατο .. αν την εσπαγε στο 90' θα ειχαμε κερδισει τωρα ..

  ο Μπουντόπουλος προσπάθησε αλλά ήταν μόνος  ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος για τι του δώσαμε εμείς το δικαίωμα 
περάσαμε απο μια πολύ δύσκολη έδρα, κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε, μόνο νίκη την Κυριακή.

 Nτόστανιτς ?| Μπανουση ΤΟν έχεις μόνιμο? βλέπεις κάτι σε αυτόν που εμείς δεν βλέπουμε?
έχουμε και άλλους παίκτες  Ροβυθη ΚΑΠΟΣ Μ,ΑΣΟΥΡΑΣ ΜΟΝΙΑΚΗΣ 
Ο ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
 Περιμένουμε να δούμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και όχι φοβισμένους παίκτες 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ..... ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ  ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ !!
 ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ  ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΤΟΥ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
ΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕ  ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ!!!



Απόλλων Αθηνών-ΑΕΛ (Β' Εθνική 2004-05)



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 5 ΣΤΑ 5 .!!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.......ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !!!!!   ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ



«11 ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
11 ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ 
11 ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ
ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ .

ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ   ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ  ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ .

Η  ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ.
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .
Η  ΜΟΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ   ΙΣΩΣ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ  ΜΕ  90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΩΝ 51 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΗΣ ΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ.


ΑΥΤΟΙ  ΓΡΑΨΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!
.
......   ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ !!

ΠΑΙΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ  ΠΑΤΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!


ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.!!! 24-10-84 ΑΕΛ -ΣΕΡΒΕΤ 2-1

ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΟΚΛΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΤΙ!!!!


ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ.....ΓΚΙΡΙΖΙΑ!???


H ΑΕΛ έχει τη δική της ξεχωριστή ευρωπαϊκή ιστορία, την πλέον λαμπρή από όλες τις ομάδες της ελληνικής περιφέρειας και σπάνια σε κατορθώματα. Η πρόκριση στους «8», του – πάλαι ποτέ – Κυπέλλου Κυπελλούχωντο ‘84-85 και η συμμετοχή στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2007-08 αποτελούν τους κορυφαίους σταθμούς της ευρωπαϊκής της διαδρομής.

Λίγα… εκατοστά από τους «4» της Ευρώπης
Τρία μέτωπα λοιπόν και πάλι για τους «βυσσινί»; Γιατί όχι… Διέθεταν πλέον μια ώριμη ομάδα και μπορούσαν να αντεπεξέλθουν, όπως δικαίως πίστευε και η διοίκηση Κώστα Σαμαρά και ο Αντρέϊ Στρεϊλάου, που έφερε μαζί του από την Πολωνία κι ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό «άτι» ονόματι Κριστόφ Ανταμτσικ.
Η συμμετοχή της ΑΕΛ στο Κύπελλο Κυπελλούχων την περίοδο 1984-1985 ήταν εντυπωσιακή και έβαλε για τα καλά το όνομα της Θεσσαλικής ομάδας στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Οι «βυσσινί» έφτασαν μέχρι τους «8», όπου αποκλείστηκαν σε δύο συγκλονιστικούς προημιτελικούς από τους Σοβιετικούς της Ντιναμό.
Στον Α' γύρο βρέθηκε στο δρόμο της η ουγγρική Σίοφοκ που αγωνιζόταν στην Β' κατηγορία της χώρας της. Ο πρώτος αγώνας έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου στην Ουγγαρία και έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1. Η ΑΕΛ έπαιξε με τους: Πλίτση, Παραφέστα, Πατσιαβούρα, Γκαλίτσιο (33' Κολομητρούση), Μητσιμπόνα, Βουτυρίτσα, Ζιώγα, Κμίετσικ, Άνταμτσικ, Ανδρεούδη, Βαλαώρα. Η Σίοφοκ ξεκίνησε με πάθος, όμως η ΑΕΛ προηγήθηκε έστω και δύσκολα με τον Κμίετσικ στο 30'. Στο 38' ο Ζιώγας είχε δοκάρι ενώ στο 50' ο Κολομητρούσης, στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή, έχασε καλή ευκαιρία. Στο 69' ο Βαλαώρας πετυχαίνει το 2-0 και ο ρυθμός του αγώνα πέφτει. Στο 84' σέντρα του Πατσιαβούρα βρίσκει το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά οι Ούγγροι χάνουν μοναδική ευκαιρία να μειώσουν. Έτσι, έστω και χωρίς την μεγάλη εμφάνιση η ΑΕΛ προκρίνεται για πρώτη φορά σε δεύτερο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Η κλήρωση των αγώνων του δευτέρου γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων φέρνει αντίπαλο της Λαρισινής ομάδας την φημισμένη ελβετική Σερβέτ. Ο πρώτος αγώνας γίνεται στις 24 Οκτωβρίου στο Αλκαζάρ και η ΑΕΛ παρατάχθηκε με την παρακάτω σύνθεση: Πλίτσης, Παραφέστας, Πατσιαβούρας, Γκαλίτσιος, Μητσιμπόνας, Βουτυρίτσας, Τσιώλης (46' Ζιώγας), Κμίετσικ (80' Κυριλλίδης), Άνταμτσικ, Ανδρεούδης, Βαλαώρας. Η θεσσαλική ομάδα ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο είχε μέτρια απόδοση με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ η Σερβέτ με τον Κοχ στο 12'. Όμως το δεύτερο ημίχρονο αποτελεί ένα από τα καλύτερα ημίχρονα στην ιστορία της ΑΕΛ. Η ομάδα μεταμορφωμένη παρασύρει σαν σίφουνας τους Ελβετούς που γλιτώνουν από συντριβή χάρη στην εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα Μπούργκενερ. Ο τελευταίος πραγματοποιεί σωτήριες αποκρούσεις σε σουτ του Άνταμτσικ στο 56' και στο 87', του Κμίετσικ στο 58' και του Ζιώγα. Τα τέρματα της ΑΕΛ σημειώνουν οι Άνταμτσικ στο 52' και Κμίετσικ στο 62' με πέναλτι ενώ οι Ελβετοί αισθάνονται τυχεροί που γλύτωσαν μόνο με 2-1 αντί για ένα πολύ βαρύ σκορ.