Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Δικαίωμα αναπλήρωσης στη Superleague μέχρι και ο 6ος της Football League


Νέο, τεράστιο ενδιαφέρον αποκτά η Football League. Αυτό προκύπτει από την τροποποίηση του άρθρου 4 του ΚΑΠ, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (14/6) και θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουνίου. Η Ομοσπονδία, υλοποιώντας, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, την ιδέα του προέδρου της Γιώργου Γκιρτζίκη, αλλάζει τον ποδοσφαιρικό χάρτη στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς προβλέπει πλέον την κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Σούπερ Λίγκα.  
Αν, λοιπόν, για οποιονδήποτε λόγο μία ή περισσότερες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας παραιτηθούν από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα θα αντικατασταθούν από τη Β' Εθνική. Και συγκεκριμένα, δικαίωμα αναπλήρωσης στη Σούπερ Λίγκα αποκτά πλέον μέχρι και η 6η ομάδα της τελικής κατάταξης της δεύτερης κατηγορίας.
Αυτή η κίνηση, βέβαια, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς θέτει προ των ευθυνών τους όλους όσοι εσχάτως απειλούν με μη κάθοδο στο πρωτάθλημα (από την ποδοσφαιρική τρόικα με πρωτοστάτη τον ΠΑΟΚ κατά δήλωση του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη ως προοπτική μέχρι και τις απειλές Πανόπουλου).
Ωστόσο, κερδισμένη βγαίνει η Β' Εθνική, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η προοπτική και ελπίδα ανόδου κάνει σαφώς πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Πάντως, στην ακραία περίπτωση που ο αριθμός των ομάδων της Σούπερ Λίγκας δεν συμπληρωθεί ούτε με τις έξι πρώτες ομάδες της Β' Εθνικής, δικαίωμα παραμονής (με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη θέση που τερμάτισαν) έχουν και οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν αγωνιστικά από τη Σούπερ Λίγκα!
Αναλυτικά ο τροποποιημένος ΚΑΠ στο επίμαχο άρθρο προβλέπει ρητώς τα ακόλουθα: «2. Ο αριθμός των ομάδων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων καθορίζεται με τις προκηρύξεις των δυο ενώσεων, που έχουν εγκριθεί από την Ε.Ε. της ΕΠΟ».
Από εκεί και πέρα, για να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως της μη καθόδου του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, η ΕΠΟ προβλέπει και εκεί βαρύτατες κυρώσεις. Το άρθρο 42 αναφέρει ότι όποια ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα θεσμού θα τιμωρείται με αποβολή από το πρωτάθλημα και αποκλεισμό από την Ευρώπη, ενώ ομάδα που δεν θα κατεβαίνει σε τελικό θα μένει εκτός Ευρώπης για δύο περιόδους!
Παράλληλα, προβλέπεται πρόστιμο 100.000 ευρώ σε ομάδα που δεν θα συμμορφωθεί με το τελετουργικό της απονομής του τελικού Κυπέλλου (δηλαδή να σηκωθεί και να φύγει ο ηττημένος χωρίς να παραλάβει τα μετάλλιά του και να μείνει μέχρι τη στέψη του τροπαιούχου).
Τέλος, η ΕΠΟ γιατρεύει μια χρόνια παθογένεια των πειθαρχικών επιτροπών (μάλιστα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ενοποιηθούν οι πρωτοβάθμιες των επαγγελματικών κατηγοριών και να εδρεύουν στην ΕΠΟ)... Τι αποφάσισε; Να καταργηθεί η ακροαματική διαδικασία στο λεγόμενο αθλητικό δικαστή και οι διωκόμενοι (είτε ΠΑΕ είτε φυσικά πρόσωπα) να απολογούνται μόνο μέσω υπομνημάτων. Έτσι, δεν θα υπάρχουν τεχνάσματα συνεχών καθυστερήσεων στις εκδικάσεις των υποθέσεων και θα υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης μόνο μίας αναβολής για σοβαρούς και αποδεικνυόμενους λόγους.
Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω πέρασαν ομόφωνα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ χωρίς να διαφωνήσουν ή να μειοψηφήσουν ακόμα και τα δηλωμένα στην αντιπολίτευση μέλη Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών) και Γιώργος Βούρβαχης (ΕΠΣ Χανίων).

Δεν έχει ούτε θα έχει πρόβλημα αδειοδότησης η ΑΕΛ”!



Δεν έχει ούτε θα έχει πρόβλημα αδειοδότησης η ΑΕΛ”!
Παράλληλα μίλησε για το ρόστερ που ετοιμάζεται και τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών. Ενώ και τους στόχους της ομάδας τη αγωνιστική σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου:
-Για το πως αισθάνεται και από την τυπική επικύρωση: “Ανθρώπινα είναι αυτά, ότι θα ένιωθε ο καθένας το ίδιο κι εγώ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν. Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα μαθηματικά εδώ και πολύ καιρό, αλλά ξέρετε στο ελληνικό πρωτάθλημα τι γίνεται, σήμερα βγήκε η απόφαση του -2 για τον Απόλλωνα και έτσι έγινε η επικύρωση. Ότι αισθάνομαι τα λέει και η ανακοίνωση της ομάδας και πιστεύω πως θα είναι χαρούμενοι και οι οπαδοί μας”.
-Για τις δυσκολίες: “Έγινε μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Νομίζω πως μόνο εμείς το πιστεύαμε τόσο πολύ, πολλοί και από περιβάλλον της ομάδας δεν ήταν τόσο αισιόδοξοι. Είναι μια μέρα σημαντική, να την “σημαδέψουμε” στη μνήμη μας και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε σαν αφετηρία και όχι σαν τέλος. Μία δύσκολη χρονιά πέρασε και ακολουθεί ακόμα μία δύσκολη αφετηρία. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Όταν με πήρε ο κ. Μάρκου και με ενημέρωσε για την επικύρωση ήμουν χαρούμενος. Ο κ. Καλογιάννης είπε θα στείλει το κύπελλο τις επόμενες ημέρες και είναι μία υπέροχη μέρα”.
-Για τις κινήσεις της νέας χρονιάς: “Κάνουμε προσεκτικές, “χειρουργικές” κινήσεις. Εργάζεται κόσμος γι’αυτό και ατέλειωτες ώρες μαζί με τον κ. Αναστασιάδη και το επιτελείο του και ο κ. Κυπαρίσσης. Όλοι προσπαθούν με τον καλύτερο τρόπο να αποφασίσουν με δίκαιο τρόπο ποια παιδιά θα μείνουν ποιοι παίκτες θα έρθουν εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Όλα από το γήπεδο μέχρι την προσωπική τους ζωή. Ένα μεγάλο club κρίνεται από τις λεπτομέρειες”.
-Για το πότε θα δει ο κόσμος την ομάδα: “Στόχος μας είναι να έχουμε το 90% του ρόστερ στην έναρξη και την πρώτη συγκέντρωση. Θα γίνει και ανεπίσημη και επίσημη που θα γίνει λίγο πριν φύγει για το Ελατοχώρι. Οι πρώτες προπονήσεις είναι οι επιστημονικής υποστηρίξεως με εργομετρικές και εξετάσεις και θα ξεκαθαρίζει και το ρόστερ”. 
-Για τις αποχωρήσεις παικτών: “Υπάρχουν παίκτες που έχει ανακοινωθεί πως αποχωρούν, με πολύ σεβασμό όμως γιατί έχουν προσφέρει. Δεν θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Εμείς θέλουμε να τιμήσουμε αυτά τα παιδιά και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κ. Κυπαρίσσης κι εγώ θα τους μιλάμε θα τους εξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις μας και τον μήνα αυτό που δεν αγωνίζονται. Θα ανακοινωθούν μετά οι αποχωρήσεις και μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Την τελική απόφαση εισηγείται ο κ. Αναστασιάδης, εγώ μπορώ να αναφέρω την άποψή μου, αλλά στο τέλος είμαι υποχρεόμένος να τον σεβαστώ”.
-Για το στόχο που έχει: “Εγώ θέλω η ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι έχουν συνηθίσει όλοι στη Λάρισα ακόμα και όταν δεν ήμουν εδώ και θα χρειαστούμε τα κατάλληλα εργαλεία. Από εκεί και πέρα θέλουμε να εξασφαλίσουμε την γρήγορη παραμονή. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Εμείς χτίζουμε μέρα με τη μέρα. Η φιλοσοφία μας είναι με πολλούς Έλληνες παίκτες και ξένους που θα είναι καλύτεροι. Θέλουμε όλοι να λειτουργούν σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες. Μισούμε αυτούς που κοιτάνε τον εαυτό τους και όχι το club. Θέλουμε επαγγελματισμό μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια. 
Θέλουμε το κόσμο μας να αρχίσει να αντιμετωπίζει μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς επιφύλαξη πλέον από την περσινή χρονιά που ήταν όλο το εγχείρημα νέο. Είναι διαφορετικά να είσαι σε μία ΠΑΕ που είναι χρόνια στη Super League, από το να ανεβαίνει τώρα, έστω και αν είσαι ιστορική ομάδα, μπαίνει στο club των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου”.
 -Για το θέμα της αδειοδότησης: “Το έχω τονίσει η ΑΕΛ δεν έχει ούτε θα έχει πρόβλημα τα επόμενα χρόνια πρόβλημα με την αδειοδότηση. Δεν χρειάζεται να πως περισσότερα. Μπορεί κάποιοι να σοκάρονται γιατί από πέρυσι δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Η ΠΑΕ θα πληρώσει όλους τους παίκτες για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι αυτούς που αγωνίστηκαν στη Γ΄Εθνική επί εποχής Πλεξίδα”.

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ Σ.Λ !!!



Οι ημερομηνίες του νέου πρωταθλήματος συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Βάσει αυτού, η κλήρωση του καινούργιου πρωταθλήματος θα γίνει στις 11 Ιουλίου, ενώ η σέντρα προτείνεται για τις 20 Αυγούστου. Στις 17 Δεκέμβρη θα τελειώσει ο πρώτος γύρος, στις 7 Ιανουαρίου (μετά τη διακοπή για τις γιορτές) θα αρχίσει ο δεύτερος και στις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια. Όσο για τα πλέι οφ, προτείνεται η έναρξή τους στις 10 Μαΐου και η ολοκλήρωσή τους στις 28 του ίδιου μήνα.  

Αναλυτικά:  «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Επικυρώθηκαν ομόφωνα:
Η βαθμολογία κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος  Super League 2015 – 16.
Η βαθμολογία Αγώνων Κατάταξης Play Off Super League 2015 – 16.
Οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League 2015 – 16.
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το προσχέδιο του Αγωνιστικού Προγράμματος Πρωταθλήματος Super League 2016-17, με τις ακόλουθες ενδεικτικές ημερομηνίες:
20 Αυγούστου 2016: Έναρξη Πρωταθλήματος Super League 2016-17
17-19 Δεκεμβρίου 2016: Λήξη Α’ Γύρου Πρωταθλήματος Super League 2016-17
7-9 Ιανουαρίου 2017: Έναρξη Β’ Γύρου Πρωταθλήματος Super League 2016-17
30 Απριλίου 2017: Λήξη Πρωταθλήματος Super League 2016-17
10-28 Μαΐου 2017: Play Off Super League
3/ H Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2016-17 προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και θα οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.
4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια λεπτομερούς Μελέτης Ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος της Super League, από αναγνωρισμένη εταιρεία με διεθνή εμπειρία, προκειμένου  να αποτυπωθούν με ακρίβεια οι παράμετροι που θα τονώσουν την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος».

Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ  ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΕΚΤΟΝ
ΕΚΡΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ .
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ¨¨ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ   ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ   ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΔΕΝΞΕΡΩ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΕΡΙΝΓΚ -ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ 
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,.
Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΕΙΤΕ  Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ .ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ  ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ  ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ  ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  Η ΟΜΑΔΑ..... ΜΟΥ  ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ .ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΚΑΙ  ΜΑΤΡΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ   ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ  ΔΩ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ  !!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ!!

ΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΛΟΠΟΝ Η ΠΑΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ  ΔΕΙ ΜΕ ΠΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΣΗ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ .
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ   ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Για να δεις πως σκέφτονται οι  Γερμανοί  το ποδόσφαιρο και πώς αντίμετωπιζουν τους φιλάθλους. τρόπος λειτουργίας των συλλόγων της Μπουντεσλίγκα μοιάζει με τις υπόλοιπες γερμανικές επιχειρήσεις. Δεν τις στραγγαλίζουν τα χρέη. Βασίζονται περισσότερο στα έσοδα που αποκτούν και στη συνέχεια επενδύουν στο παιχνίδι, ενώ διαφέρουν ακόμη και στο ζήτημα αντιμετώπισης των φιλάθλων.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι χαμηλές. Στην Μπουντεσλίγκα, ο μέσος όρος για τα φθηνότερα από αυτά μόλις ξεπερνούν τις 10 λίρες.

Στην Πρέμιερ Λιγκ αντίθετα οι φίλαθλοι πληρώνουν περίπου 28 λίρες. Για να εξασφαλίσουν την είσοδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας τους για τη σεζόν, οι Γερμανοί πρέπει να καταβάλουν περίπου 207 λίρες και οι Βρετανοί 468.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να παρακολουθήσει κανείς παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου, έστω και όρθιος, με 12 λίρες, ενώ ακόμη και 9 λίρες είναι αρκετές για να δει κανείς από κοντά την Μπορούσια Ντόρμουντ. Τιμές που δεν συγκρίνονται με τις 30 λίρες στην πιο... φτηνή γωνιά του Ολντ Τράφορντ ή για ένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.


Όταν ο Ούλι Χένες ρωτήθηκε γιατί η ομάδα δεν ανεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου ήταν αφοπλιστικός.
«Δεν πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι είναι αγελάδες που πρέπει να τις αρμέξουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι για όλους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και την Αγγλία», απάντησε.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΡΕ ...ΦΙΛΕ!!!

ΜΟΝΟ  ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ ΘΑ  ΤΟ  ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!!