Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ !!!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ  ...Α.Ε.Λ.Α.Ρ.Α. ΜΑΣ !!!!!





Στιγμιότυπα ΑΕΛ-Αχαρναϊκός 2-0 (Video

δανεικοί Καμπλιώνης και Χάμος!


Δανεικοί θα παραχωρηθούν οι Καμπλιώνης και Χάμος έως το τέλος της σεζόν από την ΑΕΛ στην Πύδνα Κίτρους που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο έχοντας μάλιστα αντιπάλους και τις ομάδες του νομού Λάρισας.
Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει αρκετά αγωνιστικά λεπτά έως τώρα με τη “βυσσινί” φανέλα, ενώ δεν είναι μέσα και στα βασικά σχέδια του Ράτκο Ντόστανιτς, έτσι πάρθηκε η απόφαση να δοθούν με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πιερίας όπου θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπλιώνης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη “βαριά” ήττα της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-5) στο AEL FC ARENA, ενώ ο Χάμος είχε αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση και πάλι για το θεσμό του Κυπέλλου, με τον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε περάσει σαν αλλαγή.
Τέλος η ομάδα του Κίτρους βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο, με στόχο το “πλασάρισμα” ψηλά στο τέλος του πρωταθλήματος.

Η παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών μας Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016


H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι οι νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές Βαρέλα και Δαμιανάκης θα παρουσιαστούν επίσημα αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου που ακολουθεί τη λήξη του αγώνα ΑΕΛ - Αχαρναϊκός.