Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

είστε σίγουροι???? μπα..λάθος θα κάνετε!!!


Έξι υποθέσεις διερευνά αυτή την περίοδο η ποινική δικαιοσύνη σε σχέση με την ΕΠΟ και με μέλη αυτής. Κάθε υπόθεση βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο και έχει την δική της βαρύτητα, όλες όμως μαζί δείχνουν πως κάτι βαθιά σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ΕΠΟ.

Το Soccerplus παρουσιάζει τις έξι υποθέσεις διαφθοράς στο ποδόσφαιρο που διερευνά η δικαιοσύνη:
1.Υπόθεση στημένων αγώνων
Εχει ολοκληρωθεί η πρόταση του εισαγγελέα Παναγώτη Πούλιου, προς το Συμβούλιο Εφετών. Σύμφωνα με πληροφορίες προτείνει κατηγορίες σε δύο πρώην προέδρους ΠΑΕ, σε μεγαλομέτοχο ΠΑΕ της Super League και στον πρόεδρο της ίδιας ομάδας ο οποίος κατέχει υψηλή θεσμική θέση στο ποδόσφαιρο, καθώς και σε πρώην πρόεδρο ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Super League την φετινή περίοδο.

Αντιθέτως φέρεται να προτείνει απαλλαγή για τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ, Β.Μαρινάκη, τον πρόεδρο της Football League, Σ.Καλογιάννη και τον πρώην εκπρώσοπο της ΕΠΟ στην ΕΟΕ, Θ.Κανελλόπουλο.

Κάποιες από τις κατηγορίες που έχουν αποδοθεί είναι α) για συγκρότηση, ένταξη και συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση κ.α.

Έχει ήδη γίνει δίκη με αφορμή τo πόρισμα της εισαγγελέως πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου, με πέντε πρόσωπα του ποδοσφαίρου που καταδικάστηκαν και έξι αγώνες που κρίθηκαν χειραγωγημένοι.

2.Υπόθεση «στημένων πινάκων διαιτησίας» – «εγκληματική οργάνωση»

Ο ανακριτής διαφθοράς, Γ.Ανδρεάδης, έχει απευθύνει κλήση προκειμένου να απαγγείλει κατηγορίες στους διαιτητές της Super League Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Ιωαννίδη, Σπάθα και Δημητρόπουλο, στον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη και σε πέντε μέλη Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ και της Football League (Ζάμπρας, Παντελοπούλου, Αναστασάκη, Βλάσσης και Ζυγογιάννης).

Οι κατηγορίες που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν είναι της δωροδοκίας – δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, άπατη κ.α.

Οσον αφορά στον «πυρήνα» της εγκληματικής οργάνωσης, αυτός συστήθηκε από στελέχη της ΕΠΟ και τελούσε υπό την διεύθυνση στελεχών της ΕΠΟ και πρόεδρου μεγάλης ΠΑΕ που θα κληθούν από τον ανακριτή για να τους απαγγελθούν κατηγορίες μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, τα πρόσωπα που συγκρότησαν την εγκληματική οργάνωση ήταν τρία μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, δύο μέλη της ΚΕΔ, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΠΟ, ένας πρόεδρος ΠΑΕ της Super League.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι που ανέρχονται σε 25 πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι σε βαθμό κακουργήματος και είναι οι εξής:

- Συγκρότηση,ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

- Απάτη κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση, συνήθεια και επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τη χειραγώγηση αγώνων.

- Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' έξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος. Η κατηγορία αφορά την έκρηξη στο φούρνο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα το 2012.

- Δωροδοκία και δωροληψία κατ' επάγγελμα και συνήθεια για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος κατά παράβαση του άρθρου 132 του αθλητικού νόμου που αφορά την προσυνεννόηση αγώνων.

3. Υπόθεση πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χάρης Λακαφώσης.

Έχουν κληθεί να καταθέσουν ανωμοτί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, οι δύο πρώην πρόεδροι της ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος και Βασίλης Γκαγκάτσης, ο πρώην νομικός σύμβουλος Θεόδωρος Κουρίδης και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Άρης Σταθόπουλος.

Τα αδικήματα που διερευνώνται είναι η πλαστογραφία μετά χρήσεως και η απάτη.

Η ύπαρξη πλαστών ενημεροτήτων αποτελεί παραδοχή της ΕΠΟ και οδηγεί στην καταστρατήγηση των όρων ισονομίας και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

4.Υπόθεση «κάρτα υγείας»

Η επίκουρη οικονομική εισαγγελέας Αγγελική Κουρινιώτη έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την «κάρτα υγείας» σε 31 φυσικά πρόσωπα, εκ των οποίων τα 23 είναι ή υπήρξαν μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, με βάση το άρθρο 390 του ποινικού κώδικα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατηγορούνται είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Γκιρτζίκης και πρώην πρόεδροι Γ.Σαρρής, Σοφολής Πιλάβιος και Βασίλης Γκαγκάτσης. Επίσης κατηγορούνται επτά πρόσωπα που είναι μέλη του σημερινού ΔΣ της ΕΠΟ.

Η κατηγορία είναι απιστία σε βάρος της περιουσίας της ΕΠΟ η οποία υπέστη ζημία 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια ειδικής τακτικής ανακρίτριας.

5.Υπόθεση ψευδορκίας στη δίκη για τους στημένους αγώνες

Η αντεισαγγελέας Εφετών Β. Σακελλαροπούλου, διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστώσει αν διαπράχθηκε το αδίκημα της ψευδορκίας από παράγοντες της ΕΠΟ στη δίκη για τους στημένους αγώνες που έγινε το Φθινόπωρο του 2013 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Παράλληλα διερευνά α) αν υπάρχει περίπτωση απιστίας στα χρήματα που λαμβάνει η ΕΠΟ από την UEFA για τη δράση του «υπεύθυνου ακεραιότητας» ο οποίος είναι επιφορτισμένος για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων και β) αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απιστίας σε βάρος της ΕΠΟ από δραστηριότητες ή παραλείψεις μελών της σχετικά με την χρήση της «χρυσής κάρτας».

6.Υπόθεση παραβίασης του αθλητικού νόμου

Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γ. Σαρρή για παραβίαση του αθλητικού νόμου όσον αφορά την παρουσία εκπροσώπου της ΔΕΑΒ στον τελικό κυπέλλου του 2013 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Εκκρεμεί ο προσδιορισμός τη δίκης.

σοβαρά????? ΡΕ!!!!

Το σάπιο ποδόσφαιρο κι η μεγάλη κοροϊδία

Ο Δήμος Μπουλούκος δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για τις εξελίξεις στις υποθέσεις των στημένων και της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Στο προσκήνιο είναι για πρώτη φορά για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δύο παράλληλες υποθέσεις τεράστιας διαφθοράς και βρωμιάς στο χώρο.

Η υπόθεση των στημένων του 2011 η οποία μπαίνει στην τελική της ευθείας, καθώς ο εισαγγελέας ολοκληρώνει το πόρισμα του προς το Δικαστικό Συμβούλιο και το οποίο θα καταθέσει μετά το Πάσχα και στο οποίο προτείνει – όπως λένε οι πληροφορίες - να δικαστούν οι 90 από τους σχεδόν 160 κατηγορούμενους της υπόθεσης.
Και λογικά, παρότι η δικαιοσύνη βαδίζει με ρυθμούς χελώνας, μπορεί και μέσα στο 2015 - μετά το καλοκαίρι φυσικά - να ξεκινήσει η δίκη που κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει λόγω του πλήθους των ατόμων που κατηγορούνται, αν και δεν είναι δεδομένο ότι το Δικαστικό Συμβούλιο θα δεχθεί την ενοχή και των 90 ατόμων!
Την ίδια στιγμή ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης μπαίνει στο... ψαχνό της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, καλώντας για απολογία τους κατηγορούμενους, που από τους 16 αρχικούς στο πόρισμα Κορέα, έχουν φτάσει μέσα από την έρευνα τους 25 και ενδεχομένως στην πορεία να προκύψουν κι άλλοι.
Μετά από όλα αυτά, αρκετοί είναι οι αισιόδοξοι, ότι για πρώτη φορά δίδεται η δυνατότητα να μπει βαθιά το μαχαίρι στο καρκίνωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να πάνε και κάποιοι φυλακή! Εγώ αντιθέτως ανήκω στην άλλη πλευρά, των απαισιόδοξων, αυτών που πιστεύουν ότι το βρώμικο κύκλωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μοιάζει με τη Λερναία Ύδρα, όπου κόβεις ένα κεφάλι κι αμέσως βγαίνει άλλο.
Αλλωστε τα μηνύματα τα πήραμε ήδη από την πρώτη στιγμή, όταν παρά το όσα συνταρακτικά έγιναν το 2011 (θυμάστε εκείνο το καλοκαίρι με τις αποκαλύψεις των τηλεφωνικών συνομιλιών), ουδείς κατέληξε στη φυλακή από τους 11 πρώτους κατηγορούμενους που δικάστηκαν, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Μάκης Ψωμιάδης.
Συνολικά είχαν βρεθεί ένοχοι οι 5 από τους 11 με τις ποινές να έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό αλλά και ενδεικτικό για το τι θα επακολουθήσει  και στις επόμενες δίκες, ότι οι συνήγοροι του Ψωμιάδη δεν χρειάστηκε καν να καλέσουν μάρτυρες υπεράσπισης καθώς οι μάρτυρες κατηγορίες φρόντισαν με όσα είπαν, να αθωώσουν ουσιαστικά τον πρώην μεγαλομέτοχο της Καβάλας! Απίστευτα πράγματα…
Κι αντί ο κακός χαμός που είχε γίνει τότε, να τρομάξει όσους ήθελαν να κινούνται στο παρασκήνιο, αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι με το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα, ότι όχι μόνο ζούσε το βρώμικο κύκλωμα, αλλά βασίλευε κιόλας, με άλλους αυτή τη φορά πρωταγωνιστές! Ατομα που όχι μόνο δεν φοβήθηκαν, αλλά συνέχισαν να κινούν με παράνομο τρόπο τα νήματα του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η εν γένει δράση τους, να αναγκάσει τον Εισαγγελέα να απαγγείλει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση.
Αυτή η… ανακύκλωση νομίζω ότι θα συνεχιστεί στο διηνεκές γιατί ακόμα κι αν οι πρωταγωνιστές στο πόρισμα του Κορέα φύγουν από τη θέση τους ή καταδικαστούν, θα βρεθούν κάποιοι άλλοι να πάρουν τη σκυτάλη και να συνεχίσουν το… θεάρεστο έργο τους.
Οσο για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από το 2012 ως το 14, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε θα γίνει η δίκη τους, όταν η κυρίως δίκη για τα στημένα του 2011, δεν έχει διεξαχθεί ακόμα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια;
Αλλά και στην περίπτωση που δεν χρειαστεί να περιμένουμε τόσο καθώς είναι λιγότεροι οι κατηγορούμενοι, ποιος πιστεύει ότι θα βρεθούν μάρτυρες θαρραλέοι να βρεθούν ενώπιον των δικαστών και αποκαλύψουν όλες τις πτυχές της βρώμικης υπόθεσης; Και τι στοιχεία θα παρουσιάσουν που θα καταρρίψουν την υπερασπιστική γραμμή των κατηγορούμενων;
Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος για να ξέρεις ότι δεν αρκεί στο δικαστήριο μόνο η κατάθεση του θύματος ή του θιγμένου!
Για παράδειγμα, για τον εμπρησμό του φούρνου του Κωνσταντινέα, δεν αρκεί ο ισχυρισμός του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή, για το ποιοι πιθανόν να είναι ένοχοι. Πρέπει να ομολογήσει ένας από τους δράστες ή να υπάρχουν άλλα ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή ατόμου ή ατόμων! Διαφορετικά είναι «ο λόγος σου εναντίον του λόγου μου», στοιχείο που σε κανένα δικαστήριο του κόσμου δεν είναι αρκετό για να καταδικαστεί κάποιος…    
Όλα λοιπόν που συζητούνται τον τελευταίο καιρό, μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι ουσιαστικά. Ειδικά σε μία χώρα διεφθαρμένη που για άλλα, πολύ πιο σοβαρά θέματα, δεν έγινε το παραμικρό…



το ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει!!! ή μάλλον έχει ήδη πεθάνει!!!!!

.. θερίστε  τώρα  αξιότιμα  λαμόγια  -  κύριοι αυτό που σπείρατε !!!
Θαυμάσατε την υπέροχη Σούπερ -βλακεία σας έτσι όπως την καταντήσατε....
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ  
   ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΗ!!!




... θερίστε  τώρα  αξιότιμα  λαμόγια  -  κύριοι αυτό που σπείρατε !!!
Θαυμάσατε την υπέροχη Σούπερ -βλακεία σας έτσι όπως την καταντήσατε....
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ  
 ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΗ!!!


Στα 8 παιχνίδια που έγιναν κόπηκαν συνολικά 36.320 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 4.540. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Πανθρακικός-Καλλονή που κόπηκαν 993 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 21.199 εισιτήρια.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 4ης αγωνιστικής:
Παναιτωλικός-Βέροια 1.821 εισιτήρια
Πλατανιάς-Ηρακλής 1.646 εισιτήρια
Ξάνθη-Ολυμπιακός 1.989 εισιτήρια
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 5.566 εισιτήρια
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 1.420 εισιτήρια
Πανθρακικός-Καλλονή 993 εισιτήρια
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1.686 εισιτήρια
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 21.199 εισιτήρια 

NAI!!! ETSI!!!


Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου!

Με ένα παιχνίδι λιγότερο θα γίνει η πρεμιέρα της Football League καθώς το ματς στις Σέρρες αναβλήθηκε λόγω της μη χορήγησης πιστοποιητικού στα Λιοντάρια.

Ήταν εννιά, έμειναν οκτώ τα παιχνίδια της πρεμιέρας στη Football League...
Ο Πανσερραϊκός, όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑ, δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής σήμερα, αλλά προθεσμία να προσκομίσει συμπληρωματικά έγγραφα ως τις 1/10 για να το λάβει.
Εξ' ου λοιπόν και η Football League ανέβαλε το εναρκτήριο ματς του στη δεύτερη κατηγορία με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού όπως έχει αποφασιστεί δεν θα ορίζονται αγώνες ομάδων που δεν έχουν δικαίωμα.
Πλέον τα λιοντάρια καλούνται να... τρέξουν άμεσα τις διαδικασίες για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής
Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ  των Π.Α.Ε. "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 –  ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937" του  Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με Λαμία






    VS 
  








Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με Λαμία
08/11/1964 ΑΕΛ-Λαμία 1-0 Β' Εθνική
15/05/1966 ΑΕΛ-Λαμία 2-0 Β' Εθνική
12/01/1967 ΑΕΛ-Λαμία 1-1 Κύπελλο Ελλάδος
22/04/1968 ΑΕΛ-Λαμία 5-3 Β' Εθνική
09/03/1969 ΑΕΛ-Λαμία 0-1 Β' Εθνική
24/01/1971 ΑΕΛ-Λαμία 1-0 Β' Εθνική
06/06/1976 ΑΕΛ-Λαμία 3-0 Β' Εθνική
03/04/1977 ΑΕΛ-Λαμία 3-0 Β' Εθνική
01/06/1978 ΑΕΛ-Λαμία 3-0 Β' Εθνική
08/02/2015 ΑΕΛ-Λαμία 0-0 Β' Εθνική 

ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑ 2-0 15/05/1966

http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=2292&thid=6942http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=2292&thid=6942

Συνέντευξη Τύπου στις 12:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας

Συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι αύριο Παρασκευή 25/9/2015 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει ο κ. Αλέξης Κούγιας με αναφορά σε όλα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΛ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Κούγιας και τυπικά ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ

Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι μεταβιβάσεις των μετοχών


Με προσωπική παρουσία του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια εγκρίθηκαν παμψηφεί οι μεταβιβάσεις των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον κ. Κούγια στην κα Παπαδοπούλου, σύζυγο του κ. Νικολάου Παπαδάκη και της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία La Farm στην εταιρία ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ, στην οποία ο κ. Αλέξης Κούγιας κατέχει το 99,75% και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου το 0,25%.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ., το οποίο θα είναι από 5μελές έως 11μελές.

«Μοναδικός στόχος της ΑΕΛ η άνοδος»


Ντόστανιτς: «Μοναδικός στόχος της ΑΕΛ η άνοδος»


«Αρχικά πιστεύω πολύ στην ομάδα που έχει χτιστεί εδώ και δύο μήνες. Η ομάδα είναι και δυνατή αθλητικά, αλλά έχει και ποιότητα. Καλά τα φιλικά, αλλά γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια τα περιμένω δύσκολα, είτε παίζουμε με ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους είτε με εκείνες που θα παλεύουν για να σωθούν. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι, όπως οι Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, πιθανόν να είναι και η Λαμία ή και κάποια έκπληξη. Ωστόσο, πάνω απ' όλα είναι η δική μας ομάδα.
Αυτό που θέλω πάντα από τους παίκτες είναι να δίνουν το 100%, γιατί είναι λογικό κάποια στιγμή να μην πάνε και κάποια ματς όπως επιθυμούμε. Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι ικανοποιημένος από την πόλη και τους φιλάθλους. Απλώς όσα παιχνίδια χρειαστεί να δώσει η ΑΕΛ, τους θέλω κοντά μας και να είναι σίγουροι ότι όλοι μας θα δίνουμε το μάξιμουμ για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο»

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??








Α.Ε.Λ ΙΣΤΟΡΙΑ




ο...χορευτής!!!!




Γιάννης Βαλαώρας 
"   χορεύει "     ανάμεσα απο έξι παίκτες του Ηρακλή !!!!!

Aνακοίνωση «Βυσσινί Αμαζόνες»






Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος φιλάθλων γυναικών της ΑΕΛ, «Βυσσινί Αμαζόνες» ζητά από τα μέλη του συνδέσμου να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και τη διάθεση των εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από Βυσσινί Αμαζόνες
«Παρακαλούνται τα μέλη του συνδέσμου να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6980307778, για να ενημερωθούν για τη θύρα και τη διάθεση των εισιτηρίων στους αγώνες της ομάδας μας στο AEL FC ARENA.»