Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ



Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα εξελίσσεται η προετοιμασία του Α.Ο.Χανιά για το σπουδαίο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα, στα Περιβόλια.
Ο Γιώργος Λυρώνης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μάλιστα, θα έχει στη διάθεσή του και τους Μασάδο και Γκέσιο που επιστρέφουν από τιμωρία, αφού δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Λαμία (το κενό τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο ελλιπές ρόστερ του ΑΟΧ).
Από την άλλη, γίνεται αγώνας δρόμου για την έκδοση των δελτίων των τριών νέων προσθηκών του ΑΟΧ. Πρόκειται για τους Στέλιο Νάκα (μεσοεπιθετικός), Πάρη Παλιάτσιου (σέντερ φορ) και Στέλιου Μουντοκαλάκη (δεξιού μπακ χαφ).

. Ο Γιώργος Μπλάνας, από το Σύνδεσμο Μεσσηνίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Χανιά στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων (Σάββατο 23/01, 15:00). Βοηθοί του θα είναι ο Σταύρος Λαμίας επίσης από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας και ο Παναγιώτης Σερεμέτης, επίσης από την Ένωση Μεσσηνίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από την Ένωση Λασιθίου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Ιωαννίδης από την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.