Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016

Το «χρυσωρυχείο» της Νέας Σμύρνης

ΘΑ  ΜΟΥ  ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ   ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ  ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ SDNA ?

ΑΠΛΑ   ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ  ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ   ΑΦΑΟΥ  ΕΠΑΙΞΑΝ  ΜΠΑΛΑ   ΞΕΡΟΥΝ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ  ΚΑΙ  ΑΠΟ  ΜΑΝΑΝΤΖΑΡΑΙΟΥΣ!!!
ΔΕΝ  ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟΝ  ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ  ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  ΠΑΙΚΤΩΝ .ΟΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝ  ΕΙΝΑΙ   ΕΓΩ  ΤΟΥΣ  ΒΓΑΖΩ ΤΟ  ΚΑΠΕΛΟ!!!!

Το «χρυσωρυχείο» της Νέας Σμύρνης

Το «χρυσωρυχείο» της Νέας Σμύρνης
Ο... μισός Πανιώνιος εμφανίζεται να είναι είτε «κλεισμένος», είτε στο στόχαστρο των δύο «αιωνίων», με τον Ιστορικό να παραμένει σταθερά ο μεγάλος αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ανόρθωση και Απόλλων για Αβραάμ»


 «Ανόρθωση και Απόλλων για Αβραάμ»

Κίνηση για την απόκτηση του Αβραάμ φαίνεται να έχουν κάνει Απόλλων Λεμεσού και Ανόρθωση. Αυτό αναφέρει σήμερα η κυπριακή ιστοσελίδα «kerkida.net», που μάλισα μετέδωσε πως ακόμη Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος ενδιαφέρονται για τον συμπατριώτη τους 29χρονο εξτρέμ της Λάρισας. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 
 
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ανδρέα Αβραάμ με τη φανέλα της Λάρισας δεν περνούν απαρατήρητες και ο διεθνής άσος έχει ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. 
 
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι πριν από λίγες μέρες δέχθηκε κρούσεις από δύο πρώην του ομάδες στην Κύπρο. Ο λόγος για τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Επίσης, ενδιαφέρον επέδειξαν άλλες δύο ομάδες από την Ελλάδα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος.
 
Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2018 με τη Λάρισα. Αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος στη «βασίλισσα του κάμπου» και στο παρόν στάδιο, για διάφορους λόγους, επιθυμεί να παραμείνει εκεί, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αβραάμ τον τελευταίο καιρό είναι στα… πιτς. Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου.