Σάββατο, Μαρτίου 26, 2016

ΑΓΡΟΤΚΟΣ ΑΕΛ 0-1 kostasveros VIDEO


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ -ΑΕΛ 0-1 kostasveros φωτο PART2







 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΘΩΜΑ!!!!


Σάκης Τσιώλης: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη


Στο ίδιο πνεύμα με τις προηγούμενες αγωνιστικές, ο Σάκης Τσιώλης, αφού παραδέχθηκε ότι «δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο», εξήρε την αγωνιστικότητα και τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, μίλησε για τη σπουδαιότητα των τριών βαθμών και έδωσε τη σύνθημα για τους «9 τελικούς που απομένουν μέχρι την άνοδο».
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου μετά από το νικηφόρο ματς του Ευόσμου
Σάκης Τσιώλης: «Ήταν μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ενδεχομένως ο συνάδελφος θα δικαιούτο να πει κάτι περισσότερο για το τελικό σκορ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Έχουμε 9 τελικούς ακόμη και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε έναν έναν κάθε φορά, ώστε στο τέλος η ΑΕΛ να επιστρέψει στη φυσική θέση που είναι στη Σούπερ Λίγκα και να δώσει χαρά στον κόσμο της».
Συμφωνείτε με την άποψη ότι το σημερινό είναι διπλό ανόδου;
«Είναι μια σπουδαία νίκη, αλλά έχουμε ακόμη 9 ματς μπροστά μας και δεν τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να μείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, όπως σήμερα, μέχρι το τέλος».
Κώστας Γεωργιάδης: «Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυναμική. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Συμφωνώ με τον κόουτς ότι και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν διαβασμένες. Ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, αλλά και οι δυο διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τα ηνία του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι και η δική μας ομάδα τα διεκδίκησε επάξια. Έγιναν λιγοστές ευκαιρίες, το ματς ήταν μοιρασμένο και ένα γκολ από στατική φάση έκρινε το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Στη φούτμπολ λιγκ, από εδώ και πέρα και όσο θα υπάρχουν ομάδες που θα έχουν συγκεκριμένους στόχους, θα γίνονται αγώνες με λίγες φάσεις γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, για να διεκδικήσουμε – παιχνίδι με παιχνίδι – κάτι περισσότερο.
-Ένα σχόλιο σχετικά με την αποβολή σας;
«Με ευγένεια δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Το έχω αποφασίσει, είναι και το ξεκίνημά μου στην προπονητική, και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Αν το κάνω θα είναι σαν να μη δείχνω  σεβασμό στον αντίπαλο. Με σεβασμό, λοιπόν, επειδή κι εμείς κάνουμε αυτοκριτική, θα πρέπει κι εκείνοι να αναλύουν τα λάθη τους. Αν θεουν μπορούμε να τους δίνουμε, στο τέλος κάθε αγώνα, ένα στικάκι με τις φάσεις για να βλέπουν τα λάθη τους. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν ευνοήθηκε η ΑΕΛ ή εμείς. Η ΑΕΛ είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Ξέρω πώς ζει την φετινή προσπάθεια ο κόσμος της και πώς αγωνιά. Δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και θεωρώ ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο. Ένα ευχαριστώ και στον δικό μας κόσμο, είδαμε το γήπεδό μας γεμάτο μετά από πολύ καιρό. Μακάρι να υπάρχει η ίδια εικόνα και στη συνέχεια.
-Το χαμένο πέναλτι στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λαμία επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας; Γιατί φάνηκε σα να μη πιστεύει στην ανατροπή μετά το γκολ της ΑΕΛ…
«Παίζει ρόλο η ψυχολογία, σαφώς. Θεωρώ, όμως, ότι η ψυχολογία φτιάχνεται μέσα γήπεδο, με δουλειά που θα βοηθήσει και τη μεσοεπιθετική μας λειτουργία. Δεν πιστεύω στα λόγια. Κι αν χρειάζεται θα κάνουμε και αγιασμό για να σπάσει η κακοδαιμονία, αν και δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στο Θεό».
Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τρεις πολύ σημαντικοί πόντοι. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να παίξεις καλή μπάλα, αλλά στόχος ήταν οι τρεις πόντοι και τα καταφέραμε. Απομένουν 9 ματς. Αν δείξουμε τόσο πάθος και δύναμη όσο σήμερα, θα καταφέρουμε να ανέβουμε».
Δημήτρης Σκλιοπίδης: «Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό ματς, ισορροπημένο και φαινόταν ότι θα κριθεί στο γκολ ή θα λήξει στο ισόπαλο. Το γκολ το πέτυχε η ΑΕΛ σε μια στημένη φάση. Είναι έμπειρη και καλή ομάδα, γι’ αυτό και κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος».

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ -ΑΕΛ 0- 1 ΦΩΤΟ kostas veros PART1






ΑΡΟΤΙΚΟΣ- ΑΕΛ 0-1 ΤΟ ΓΚΟΛ


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ -ΑΕΛ 0-1 ΦΑΣΕΙΣ


ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ......Η ΝΙΚΗ ΜΕΤΡΑΕΙ !!!






ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο ΣΑΚΗΣ ΕΝΑΝΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΤΙ ΛΑΘΑΚΙΑ  ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ  ΚΑΙ  ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ  ΝΩΡΙΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΟΓΙΟ  ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ .!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ Ο ΥΠΟΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ 500 ΑΤΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ !!!
ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!