Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

ΚΑΛΟ..ΤΑΞΙΔΙ .ΚΩΣΤΑ.. ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ!!!


                                              

ΤΥΝΑΒΟΣ 19-9-15


ΛΑΡΙΣΑ (του ανταποκριτού μας) — Με εντατικό ρυθμό προετοιμάζεται σε υψόμετρο 1.450 μ. στο χιονοδρομικό καταφύγιο Τρία Πηγάδια Ναούσης η Α.Ε. Λαρίσης. Στη διάθεση του προπονητού κ. Γεωργιάδη βρίσκονται από την Δευτέρα όλοι οι επαγγελματίες, πλήν του Σπασόφσκι, που τελικά θα αποδεσμευθεί και Χαραλαμπίδη που παραχωρήθηκε στον Άρη.

Συγκεκριμένα στα Τρία Πηγάδια βρίσκονται εκτός του προπονητή κ. Γεωργιάδη, του βοηθού του κ. Μαντζουράκη, του μασσέρ κ. Γουλούλη και του εφόρου κ. Δράμπη οι εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Ράμμος, Παραφέστας,  Αργυρούλης, Δράμαλης, Γκαλίτσιος, Βουρούκος, Πατσιαβούρας, Τσιτσιλής, Σελιώνης, Βουτυρίτσας, Γκαμπέτας, Γκόλαντας, Σταματίου, Δρακόπουλος, Κουτάς, Μαλουμίδης,  Ανδρεούδης, Βαλαώρας, Μιχαήλ, οι νεοαποκτηθέντες Μητσιμπόνας, Χάσεμπουργκ και οι ερασιτέχνες Κατσίβελος, Λέτσιος.




ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Μαρτυρική ζωή περνούν στα Τρία Πηγάδια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Να τι μας είπαν μερικοί που ρωτήσαμε:

ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: "Γνωρίζαμε τα Τρία Πηγάδια από πέρυσι. Γνωρίζαμε επίσης και τον τρόπο προετοιμασίας του κ. Γεωργιάδη που είναι πολύ σκληρός. Όμως χωρίς αυτή την ταλαιπωρία δεν θα μπορούσε να μιλάει πάλι όλη η Ελλάδα για την καταπληκτική Α.Ε. Λαρίσης".

ΔΡΑΜΑΛΗΣ: "Δεν νομίζω ότι άλλη ομάδα στον ελληνικό χώρο προετοιμάζεται τόσο σωστά όπως η Λάρισα. Σκληρό το καθημερινό μας πρόγραμμα εδώ στα Τρία Πηγάδια, πλήν όμως στο πρωτάθλημα για μας τα 90' θα είναι παιχνιδάκι".

ΧΑΣΕΜΠΟΥΡΓΚ: "Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι η Λάρισα θα έκανε τόσο σπουδαία προετοιμασία. Για μένα είναι πραγματικό ξεθέωμα αλλά και παράλληλα χαίρομαι που υπέγραψα σε ένα τόσο σωστό και επαγγελματικό σύλλογο, με σοβαρό όπως φαίνεται προπονητή. Θέλω και πιστεύω ότι θα βοηθήσω και εγώ την Λάρισα στις βλέψεις της για την Ευρώπη".


ΜΕΧΡΙ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Όπως μας πληροφόρησε ο κ. Γεωργιάδης η ομάδα θα μείνει στα Τρία Πηγάδια μέχρι το Σάββατο το πρωΐ (8 Αυγούστου). Το μεσημέρι η αποστολή θα επιστρέψει στη Λάρισα, οι παίκτες θα πάρουν μίνι - άδεια μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και θα συγκεντρωθούν για να ταξιδέψουν στον Βόλο όπου θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς την Ακαντέμικα Σόφιας.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΤΧΑΒΕΣ 
1 Αυγούστου 1981 (Αθλητική Ηχώ)