Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Thomas Nazlidis ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ...!!

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ!!!

Thomas Nazlidis



Jump to: navigation, search
Thomas Nazlidis
Personal information
Full nameThomas Nazlidis
Date of birth(1987-10-23) 23 October 1987 (age 28)
Place of birthThessaloniki, Greece
Height1.85 m (6 ft 1 in)
Playing positionForward
Club information
Current team
Veria
Number9
Senior career*
YearsTeamApps(Gls)
2008–2009Ethnikos Soxou0(0)
2009–2010Makedonikos39(7)
2010–2011Kavala11(0)
2011–2015Platanias77(23)
2015–Veria35(5)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 6 March 2016.
† Appearances (goals)

Dimitrios Manos

    Jump to: navigation, search
Dimitris Manos
Personal information
Full nameDimitrios Manos
Date of birth(1994-09-16) 16 September 1994 (age 21)
Place of birthTrikala, Greece
Height1.79 m (5 ft 10 in)
Playing positionForward
Club information
Current team
Ergotelis
Number33
Youth career
–2010Veria
Senior career*
YearsTeamApps(Gls)
2010–Veria23(1)
2015–2016Ergotelis (loan)18(6)
National team
2014–Greece U211(0

Ο ΝΑΝΟΣ !! ΓΙΟΣ ΜΙΑΣ ...ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑΣ


Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής μας. Ο Αργεντινός της Μπαρτσελώνα Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι να βρεθεί πιτσιρικάς στην Βαρκελώνη, σ' ένα χαμόσπιτο, στο Ροζάριο. Είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο σε αξία, αλλά και σε προσφορά στην ομάδα του.
Δεν θα σταματήσει ποτέ να λειτουργεί το μέγα και για ορισμένους αναπάντητο ερώτημα. Ποιος ο μέγιστος από καταβολής μπαλαδόρος, ο βασιλεύς Πελέ ή, ο παρτιζάνος Μαραντόνα. Το σίγουρο είναι ότι ο Αργεντινός ήταν περισσότερο πολύτιμος στις ομάδες του απ' ό,τι ο Βραζιλιάνος. Είναι, αναρωτιέσαι, αυτό στοιχείο που προσθέτει στον μεγάλο, στον μεγαλύτερο. Όχι! Όπως θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι φρόνιμο να συγκρίνουμε τους κορυφαίους, τους κορυφαίους των κορυφαίων, όταν αυτοί έπαιξαν σε εποχές διαφορετικές.
Ο Μέσι είναι τεράστιος επειδή βρίσκεται πάντα υπεράνω της εποχής του! Όπως κι αν εξελίχθηκε το ποδόσφαιρο του 21ου αιώνα με συστήματα αμυντικά, με ανεβασμένες ταχύτητες και ποδοσφαιριστές που ανταγωνίζονται με βίαιες σωματικές κόντρες, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο δολοφόνος σε βαθμό κακουργήματος. Είναι ξεπερασμένη αντίληψη ότι ως αντίπαλος αντιμετωπίζεται.
Κάποιες φορές δίνει την εντύπωση ότι είναι χαρτοκλέφτης, ότι αυτός τελικά σε μια φάση θα σηκώσει όλες τις μάρκες από το τραπέζι με το κρυφό χαρτί που θα βγάλει από το μανίκι. Άλλοτε πάλι θαρρείς πως ξέρει να διαβάζει τα σημάδια σαν τους μάγους πεπερασμένων αιώνων και να μυρίζει τον αέρα πριν κινηθεί λες να 'ναι ξωτικό.
Από οικογένεια με ιταλικές ρίζες ο Λιονέλ σα σήμερα, 24 Ιουνίου, το 1987, γεννήθηκε σε ιταλικό νοσοκομείο στη γενέτειρά του Ροζάριο και στα δέκα του χρόνια ήταν μόλις 1μ.10. Δεν θα γινόταν υψηλώτερος από ενάμισυ μέτρο αν δεν ξεκινούσε θεραπεία ορμονική. Με τι λεφτά; Στην Αργεντινή, τότε, της οικονομικής κρίσης δεν υπήρχε ο τρελοπρόεδρος να επενδύσει σ' έναν νάνο.
Δύσκολοι και οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελώνας. Απέφευγαν να ρισκάρουν, να πάρουν στα τσικό τον προβληματικό Αργεντινό. Τελικά, μετά από εβδομάδες παζάρι με τον πατέρα του Λιονέλ και για να μη «δεσμευθούν» υπέγραψαν σε χαρτοπετσέτα(!) μια συμφωνία, όχι συμβόλαιο, «υιοθεσίας» του 13χρονου Μέσι στη Μασία, στο περίφημο ποδοσφαιρικό σχολείο της ομάδας.
Από τους Νιούελ Όλντ Μπόυς της Αργεντινής στην Μπαρτσελώνα το 2000. Στα 16 παίζει στη Γ' ομάδα, στα 17 στη Β' και αμέσως στην πρώτη ομάδα. Στα 18 φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

οταν καυχιεσαι οτι εισαι μια μεγαλη ομαδα!!!!

Πολλές φορες   ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Καυχιέται και  υπερηφανεύεται    (και καλα κανει !!)

ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και  συναγωνίζεται μόνο ομάδες όπως  Ο ΟΣΦΠ Η ΑΕΛ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!
ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΩΝ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ   ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ 10ΕΤΙΣ ΤΟΥ 60-70 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩ ΣΗΣ  ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ  ΟΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ Ο ΟΣΦΠ 


Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 περιλαμβάνουν:
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.Τους αγώνες των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions / Europa League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.Τους αγώνες των Play Offs της Super League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.

5.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α/1
φορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ενός κηδεμόνα με 1-3 παιδιά (γεννημένα 01.01.2002 κι έπειτα). Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/1 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσικά παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.
6.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α/2
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων με 1-2 (γεννημένα 01.01.2002 κι έπειτα). Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/2 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσικά παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.
7.Οικογενειακό εισιτήριο 7Α/3
Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δύο κηδεμόνων και τριών παιδιών (γεννημένα 01.01.2002 κι έπειτα) . Τα εισιτήρια διαρκείας των παιδιών είναι δωρεάν. Το οικογενειακό εισιτήριο 7Α/2 δεν πωλείται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του απαιτείται φυσικά παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο στη θύρα 7Α.
8.Εταιρικό εισιτήριο 5 και άνω
Αφορά την αγορά 5 και άνω εισιτηρίων διαρκείας από μια εταιρεία. Τα εταιρικά εισιτήρια δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου. Απαιτείται η σφραγίδα της εταιρίας. Η αγορά τους συνοδεύεται απαραίτητα από την έκδοση τιμολογίου στο όνομα της εταιρίας και η πληρωμή του ποσού γίνεται απαραίτητα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είτε με εταιρική επιταγή.

Πηγή: http://voria.gr/index.php/article/kikloforoun-ta-isitiria-diarkias-tou-paok-gia-ti-sezon-201617

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1.Μετρητά
2. Επιταγή (έως τρίμηνης λήξης 30.09.2016)
3. Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις ( Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες με άτοκες δόσεις εκτός από την AMERICAN EXPRESS και CITIBANK. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με κάρτα DINERS CLUB .






.Τα εισιτήρια της Premier League και οι συγκρίσεις


Με αφορμή τη διαμαρτυρία των οπαδών της Λίβερπουλ για τις τιμές των εισιτηρίων, παραθέτουμε ΠΙΝΑΚΕΣ για το κόστος που έχει ένας φίλαθλος στην Premier League για να παρακολουθεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Σάντερλαντ στο Anfield, πάρα πολλοί θεατές αποχώρησαν από τις θέσεις τους στο 77ο λεπτό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κόστος των εισιτηρίων! Οι τιμές θεωρούνται εξαιρετικά υψηλές και ένας φίλαθλος για να παρίσταται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, χρειάζεται να ξοδεύει πολλά χρήματα!
Εξυπακούεται πως το φαινόμενο δεν αφορά αποκλειστικά τη Λίβερπουλ και το Anfield. Παρόμοια δεδομένα ισχύουν στη Μάντσεστερ Σίτι, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ και την Τσέλσι. Η δημοφιλία της Premier League, σε συνδυασμό με την αύξηση των εσόδων των clubs από τα τηλεοπτικά και τα εμπορικά δικαιώματα, προκάλεσε την άνοδο των τιμών των εισιτηρίων.
Δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι κάποιος πρέπει να είναι πλούσιος για να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ, αφού η πιο φτηνή θέση στο Emirates κοστίζει 1.014 λίρες (1.301 ευρώ), κόστος πιο ακριβό από τα ακριβά εισιτήρια των άλλων ομάδων!
Η αύξηση των τιμών των εισιτηρίων την τελευταία 20ετία στην Premier League προκαλεί σοκ... Η Άρσεναλ κατέχει εκ νέου την πρώτη θέση της λίστας, αφού από τις 11,5 λίρες (14,76 ευρώ) που κόστιζε το πιο φτηνό εισιτήριο τη σεζόν 1995-1996, φέτος τιμάται προς 64 λίρες (82.15 ευρώ)... Δηλαδή, 5,5 φορές πιο υψηλό... Συγκριτικά, τη μικρότερη αύξηση παρουσίασε η Τότεναμ, που το εισιτήριο της κόστιζε το 1995-1996 προς 21 λίρες (26,96 ευρώ) - το πιο ακριβό τότε - και το αύξησε μόνο κατά 2,7 φορές, ήτοι 54 λίρες (69,32 ευρώ).
Δείτε τον συγκριτικό πίνακα:
Φυσικά, σε σύγκριση με τα εισιτήρια ομάδων άλλων χωρών, η σύγκριση καταδεικνύει τις διαφορές και πόσο έχει ξεφύγει η Premier League. Για παράδειγμα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα διαθέτει το πιο φτηνό εισιτήριο στις 17 λίρες (21,82 ευρώ) και η νταμπλούχος Γερμανίας, Μπάγερν στις 11 λίρες (14,12 ευρώ), ενώ το αντίστοιχο της Premier League αγγίζει τις 31 λίρες!
Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Την ίδια στιγμή,  το κατά μέσο όρο φτηνότερο εισιτήριο διαρκείας στο Camp Nou κοστίζει 74 λίρες (94,99 ευρώ), στο Parc de Princes της Παρί Σεν Ζερμέν 313 λίρες (401,78 ευρώ) και στην Premier League, 489 λίρες (627,70 ευρώ)!
Δείτε τον συγκριτικό πίνακα:

Για να γίνουν αντιληπτές οι διαφορές με τη Superleague, στον Ολυμπιακό το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 150 ευρώ το φθηνότερο (100 έως 150 τα συνδεσμιακά), στην ΑΕΚ το πιο φτηνό διαρκείας κοστίζει 250 ευρώ (150 τα συνδεσμιακά), στον ΠΑΟΚ το πιο φτηνό εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 250 ευρώ (140 ευρώ το συνδεσμιακό) και στον Παναθηναϊκό το φθηνότερο εισιτήριο διαρκείας τιμάται προς 150 ευρώ (100 ευρώ τα συνδεσμιακα).
*** Σημείωση: Η 1 λίρας Αγγλίας αντιστοιχεί σε 1,28 ευρώ.

.Γράφουν οι Αστρο...λόγιοι

Βασίλης Κουτσιανικούλης


  • Βασίλης Κουτσιανικούλης
    Γράφουν οι Αστρο...λόγιοι
    Κόσμος και κοσμάκης αποχωρεί από την Λάρισα. Ενας εκ των παικτών που έλαβε την «λυπητερή» είναι και η αφεντιά σας.
    Αν και αποτελέσατε την πιο ηχηρή μεταγραφή της ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι και το συμβόλαιό σας «τρέχει» και για την επόμενη σεζόν, εν τούτοις δεν κατάφερατε να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από την θεσσαλική ομάδα και το νέο τεχνικό Αγγελο Αναστασιάδη.
    Κι όλα αυτά την στιγμή που στο Ηράκλειο ποτέ δεν έπαψαν να κυκλοφορούν νοσταλγοί σας! Τι πράγμα; Αν στους νοσταλγούς συμπεριλαμβάνεται και ο Νίκος Νιόπλιας. Αυτό δεν το ξέρουμε.
    Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως τον ξέρετε τον κόουτς και σας ξέρει από τις παλιές καλές ημέρες στις μικρές Εθνικές ομάδες.
    Λύστε εσείς το συμβόλαιό σας με την ΑΕΛ και όλα γίνονται...!