Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

ΑΕΛΙΚΕΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ... ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ











ο Κούγιας ουδέποτε είχε αφεντικό από τον Πειραιά,


Το δικό του σχόλιο στην αναφορά των «πράσινων κύκλων» περί αφεντικών έκανε και το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξη Κούγια:
«Για την ΑΕΛ, κάθε πρωτοβουλία των άσχετων με το ποδόσφαιρο ιδιοκτητών και μελών του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, για διακοπή έξι μηνών στο πρωτάθλημα,  προκαλεί απόλυτη αγανάκτηση. Ειδικά όταν προέρχεται απ’ αυτούς που για να δικαιολογήσουν το 3-0 απ’ τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες επιλογές τους για τη διοίκηση του ποδοσφαίρου και προκειμένου να μην διασυρθούν όπως συνήθως κατά την μετά Βαρδινογιάννη εποχή, σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο κι επειδή πρόκειται για άνανδρους που δεν τολμούν ούτε επώνυμη δήλωση να κάνουν και τοποθετούνται με διαρροές, έχουμε να σχολιάσουμε ότι:
ο Κούγιας ουδέποτε είχε αφεντικό από τον Πειραιά, όπως και κανένα αφεντικό πουθενά. Είναι αυτοδημιούργητος στην δουλειά του και αυτόφωτος όσο και ανεξάρτητος στο ποδόσφαιρο. Αντίθετα, συνέταιρο και αδελφικό φίλο το αφεντικό του Πειραιά είχε ο Αλαφούζος και θα ήταν ακόμη συνεταίροι κι αδελφικοί φίλοι εάν το αφεντικό του Πειραιά δεν είχε αποσύρει τα 20 εκατ. ευρώ της χρηματοδότησης του ΣΚΑΪ.
Όσο για το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ποια είναι η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που έχει κερδίσει τόσες φορές τον Ολυμπιακό, καθώς και ποια είναι η ομάδα που τον υποχρέωσε φέτος στη μοναδική του μέχρι στιγμής ήττα.
Αν δεν βαριούνται ας κοιτάξουν και πιο πίσω, για να δουν συνολικά τα αποτελέσματα των ομάδων του Κούγια απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Και μιλάμε για ομάδες που μετρούσαν διασυρμούς από τον Ολυμπιακό στην προ Κούγια εποχή, εξαιρουμένης της μεγάλης ΑΕΛ.
Στην εσχάτη των περιπτώσεων, ας ρωτήσουν τους παλαιότερους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ευπρεπείς και γνήσιους φίλους του, για την σχέση του Κούγια με τον σύλλογό τους.
Αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους οι οποίοι αντί να προσφέρουν στους οπαδούς μιας ομάδας που έπαιξε τελικό Ευρώπης την αντάξιά τους ποδοσφαιρική γιορτή, τους προσφέρουν μόνο τηλεοπτικές δίκες, με ορκισμένους αρειανούς δημοσιογράφους και με πάνελ στα οποία συμμετέχουν ακόμη και πρώην διαιτητές, που έχουν εκθέσει την ιστορία του Παναθηναϊκού.
Τι να κάνουμε λοιπόν… Είναι προφανές πως όταν δεν μπορείς να προσφέρεις το αυτονόητο κι έχεις φτάσει στο σημείο να κόβεις λιγότερα εισιτήρια κι απ’ τον Λεβαδειακό, ζητάς διακοπή για έξι μήνες! Λες και το πρωτάθλημα είναι δικό σου…».

Σέντρα μετά από μια εβδομάδα διακοπής!



Σέντρα μετά από μια εβδομάδα διακοπής!

Δημοσιεύθηκε: 10 Νοεμβρίου 2016
Ανατροπή σκηνικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εθνικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι μετά από διακοπή μιας εβδομάδας. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα Εθνικών ομάδων και όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρξει δράση και στην επόμενη.
Επίσης, αναμένεται να είναι έτοιμοι οι νέοι πίνακες τους οποίους κατέθεσε ο Γιώργος Μπίκας σε συνεργασία με τους κ.κ Καλύβα και Τσαχειλίδη και με εντολή τουΚωστάκη Κουτσοκούμνη πρόκειται να ανακοινωθούν το πολύ μέχρι αύριο.
Οι πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 20 διαιτητές να «κόβονται» από τους νέους πίνακες, ανάμεσά τους πολύ γνωστά ονόματα και αρκετοί βοηθοί που έχουν προκαλέσει με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις τους τους Ελληνες φιλάθλους.
Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται και η στελέχωση της νέας ΚΕΔ.

Κουγιας Να μην κωλώσει ο Μπίκας.

Κούγιας: «Δεν έχει δικαίωμα να κωλώσει ο Μπίκας»

Έκκληση στον Γιώργο Μπίκα να μην πτοηθεί από τον εμπρησμό του σπιτιού του και να παραμείνει επικεφαλής της διαιτησίας έκανε ο Αλέξης Κούγιας. «Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές», είπε 

Κούγιας: «Δεν έχει δικαίωμα να κωλώσει ο Μπίκας»
Την παραμονή του Γιώργου Μπίκα

 στο πόστο του επικεφαλής της ΚΕΔ -παρά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του- ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας. 

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε έκκληση στον αρχιδιαιτητή «να μην κωλώσει», όπως είπε χαρακτηριστικά, και να αποδείξει ότι «οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές». 

Εξάλλου σημείωσε ότι ο Μπίκας έχει στο πλευρό του τις ομάδες, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες, ενώ αποκάλυψε ότι κατόπιν κοινής του πρότασης με τον Γιώργο Σπανό, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι επρόκειτο για εμπρησμό, τις ζημιές στο σπίτι του θα τις πληρώσει η Σούπερ Λίγκα. 


Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Κούγιας στον «ARENA FM» 

«Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την εντιμότητα του κ. Μπίκα για να χρειάζεται να λέει ότι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά και όχι βίλα. Η ουσία, είτε στην περίπτωση του κυρίου Τσαχειλίδη είτε σε αυτήν της εγκληματικής ενέργειας στο σπίτι του Μπίκα, είναι ότι όλοι ευχόμαστε να μην είναι εμπρησμός. 

Ποιοι δε θέλουν την επιτροπή με Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα; Να διερευνηθεί και να υπάρξει διαλεύκανση ποιοι δε θέλουν τις αποφάσεις που έχουν πάρει αυτοί ως επιτροπή; 

Επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, αποφασίστηκε ότι εφόσον αποδειχθεί εμπρησμός, η Σούπερ Λιγκ θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές. Την πρόταση κάναμε εγώ και ο κύριος Σπανός και όλοι συμφώνησαν, θα τα καταβάλλουμε εμείς. Είναι και ένα μήνυμα προς τον κύριο Μπίκα. Έκανε τομή ο Μπίκας και έβαλε διαιτητές από τη Football League. 

Σαν Αλέξης Κούγιας, έχοντας πληρώσει 850.000 ευρώ για τις κρίσεις προς τους διαιτητές, κάνω έκκληση προς τον κ. Μπίκα. Αυτοί που δε θέλουν είναι σκουπίδια. 

Όλοι εμείς που είμαστε αυτοδημιούργητοi και αγαπάμε το ποδόσφαιρο, που είμαστε ψώνια με το ποδόσφαιρο, λέμε: Είναι τίποτα αυτοί απέναντί μας. Έχει μαζί του εμάς, τη FIFA, την UEFA. 

Είναι υπέρτατη τιμή να επιλέγουν εσένα για ένα τόσο σπουδαίο έργο, για να καθαρίσεις τη διαιτησία. Στη δικαιοσύνη μπήκαν τακτικοί δικαστές. Όταν σε επιλέγουν εκεί και σου δίνουμε τη δύναμη και την ασφάλεια δεν έχεις δικαίωμα να κωλώσεις. Είναι επιβεβλημένο να μείνει. Είναι κάτι περισσότερο από την ηρεμία του. Είτε η μοίρα, είτε η ικανότητα του τον έφεραν εδώ. 

Μπορεί να είναι και προβοκάτσια αυτό που έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο διεστραμμένοι που πούλησαν τη βρωμιά σε άλλους. Περίμεναν την επόμενη μέρα να είναι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. 

Έχω δει και πολλές προβοκάτσιες τόσα χρόνια νομικός. Ή το έκανε το περιβάλλον που χάνει το προνόμιο ή το άλλο περιβάλλον, οι ίδιοι που τώρα είναι σε αντιπολίτευση και κάνουν τους εξυγιαντές. Ο Μπέος που τον βγάζει ο Θωμαΐδης τι είναι δηλαδή; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι σε ένα υγιές περιβάλλον δε θα έχουν μέλλον. 

Αυτοί που είναι τώρα επάνω δε έχει κανένας να τους προσάψει κάτι. Με το ενδεχόμενο να φύγει ο Μπίκας και να έρθει ο Τεροβίτσας; Τι θα πούμε; Υπάρχει ένας κύκλος εξυγιαντών που θέλει τον κύριο Τεροβίτσα. 

Πάντως το μεγαλύτερο λάθος είναι η αναβολή του πρωταθλήματος. Αυτό δίνει το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο να τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς να κόβεις τα γεννητικά σου όργανα. 

Μόνο ένας ευνοείται τώρα από την αναβολή. Ο Παναθηναϊκός. Έχουν μείνει μόνο με τον Θωμαΐδη που δεν έχει και φάση να δείξει, δεν έχουν προπονητή, δεν έχουν παίκτες δεν έχουν τίποτα. 

Να μην κωλώσει ο Μπίκας. Οι μεγάλοι άνθρωποι φαίνονται στις μεγάλες στιγμές». 

Θοδωρής Βουτυρίτσας !!!



 






Τον  Φεβρουαριο του 1980 
δοθηκε αδεια απο  την  ΕΠΑΕ στην ΑΕΛ  να πραγματοποιησει δυο  μεταγραφες για να  αντικαταστηση  τους νεκρους μας Κουλίτσιο  και  Μουσιαρη!Ετσι αποκτηθηκε απο  την  Πελασγιωτιδα ο Θοδωρης !!!
 εκανε το  ..ντεμπουτο του στις 8 Απριλη του  1980 σε αγωνα εντος εδρας με  την Καβαλα!!
Θ. Βουτυρίτσας(΄80s)-Γκολ με κεφαλιά ψαράκι
απο υπεροχη  σεντρα του Τσιωλη