Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Αληταρας ,μπαοκι ,και τσογλανος!!!


5/12/10  ΜΕ  ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ  ΚΑΑΙ  ΜΕ  ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ  ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΜΕ  ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ  ΠΡΩΤΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ
ΚΑΝΕΙ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ ΜΑΣ  ..ΟΡΓΗ ,ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ  ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ .!!!
ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ ΜΠΑΟΚΤΖΗ ΑΠΟ  ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ..Τάσος Σιδηρόπουλος!!
ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ  ΠΑΛΙ  ΝΑ  ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ  ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ  ΑΕΛ -ΠΑΟΚ  ΚΑΙ  Ο  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΑΝΤΕΡΔΑΣΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
:κ.Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στον κατά τεκμήριο κορυφαίο Έλληνα διαιτητή αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι την Κυριακή θα πράξει στο ακέραιο την αποστολή του, πραγματοποιώντας μια άμεμπτη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΟ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ  ΑΛΗΤΗ!!
Γεννημένος στη Δράμα στις 9 Αυγούστου 1979 και μεγαλωμένος στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπήρξε αθλητής, φοιτώντας σε αθλητικό σχολείο και ασχολούμενος με τον στίβο, το τρίαθλο, αλλά και το ποδόσφαιρο στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων.
Μετά την περιπλάνησή του στα «αλώνια» της Γ’ και της Β’ Εθνικής, ανήλθε στη Super League τη σεζόν 2009-2010 και μόλις στη δεύτερή του χρονιά (2010-2011) ορίστηκε να σφυρίξει σε τρία ντέρμπι
Τη σεζόν 2010-2011 στη νίκη της Ένωσης με 1-0 με γκολ του Μπλάνκο στο 90’, δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι στην ΑΕΚ στο 88’ (Πάντελιτς στον Γκέντζογλου) και δύο λεπτά αργότερα που μπήκε το γκολ, προκάλεσε τις φωνές του Ολυμπιακού διότι την ώρα που εξελισσόταν η φάση υπήρχε ένα αναμμένο καπνογόνο μέσα στην περιοχή των «ερυθρολεύκων». Στη συνέχεια κράτησε αδικαιολόγητα 7,5 λεπτά καθυστέρηση (ενώ είχε δείξει 4).

Ωστόσο, για να γίνει διεθνής ο ρέφερι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, χρειάστηκε μια μικρή… παραβίαση των κανονισμών (κάτι διόλου πρωτότυπο για την ΕΠΟ)! Συγκεκριμένα, στις 13 Δεκεμβρίου 2010 και ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρισκόταν στον πίνακα της Super League μόλις για ενάμισι χρόνο, η ομοσπονδία ανακοίνωσε την διεθνοποίησή του, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δαλούκα που είχε καθαιρεθεί προηγουμένως, λόγω των γεγονότων στο Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 στην αρχή της σεζόν. Μόνο που ο κανονισμός διαιτησίας προέβλεπε ρητά ότι για να γίνει διεθνής ένας διαιτητής έπρεπε να είχε συμπληρώσει υποχρεωτικά δύο έτη στη Super League. Η UEFA, ωστόσο, τον ενέκρινε και έτσι το θέμα ξεχάστηκε…

Ο ξυλοδαρμός στον Άγιο Κοσμά
Στις 19 Ιανουαρίου 2011, οι διαιτητές έδιναν αγωνιστικά τεστ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Όταν τα τεστ ολοκληρώθηκαν και ενώ οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει, έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν δύο άτομα με κουκούλες, που μπροστά στα μάτια του Κάκου και του Κουκουλάκη, χτύπησαν με γροθιές τον Σιδηρόπουλο (που λίγες ημέρες πριν είχε σφυρίξει ένα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3) και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσυκλέτα.

«Να τον κρατήσουμε για σένα…»
Στις 23 Ιουνίου 2011, η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου εκδίδει 15 εντάλματα σύλληψης και ασκεί ποινικές διώξεις σε 83 πρόσωπα για το μεγάλο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Η δικογραφία διαρρέει και οι συνομιλίες που κατέγραφε η ΕΥΠ βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Σε μία από αυτές, δύο πρόεδροι ΠΑΕ (που διώκονται για την υπόθεση) συνεννοούνται μεταξύ τους και συμφωνούν ο Σιδηρόπουλος να μην οριστεί σε αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού της σεζόν 2010-11, αλλά να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι αργότερα.

Ένα ποτηράκι παραπάνω…
Τον Αύγουστο του 2013 η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος νοσηλεύτηκε σε κατάσταση μέθης στο κρατικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όταν βρέθηκε στο διάστημα 5-7 Ιουλίου στη θεσσαλική πόλη για να παρακολουθήσει το σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ!