Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ!!!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ  ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ 
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ 3-0 ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΣΠΟΕΜΝΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 
ΜΑΤΘΑΙΕ ΕΣΥ....
 ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ  ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ  !!!!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV ΧΘΕΣ 25-9


MIA EIKONA ...1000 ΛΕΞΕΙΣ!!!

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ!!!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ .ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΜΑΚΟΥ  ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ !!!!

ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑ 3-0 ( 11 PICS)







ΟΛΟΙ ΉΣΑΣΤΕ...... ΥΠΕΡΟΧΟΙ !!!


ΟΛΟΙ  ΗΣΑΣΤΕ   ΥΠΕΡΟΧΟΙ  !!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ !!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΕΛΑΡΑ


ΝΕΟ ΠΑΝΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!!!

 ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

Όλοι στο AEL FC ARENA, να δώσουμε ένα βροντερό παρών!



απο ΑΕΛole.gr

Ξεσηκωμός επικρατεί στην πόλη της Λάρισας και όχι μόνο για τo πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της Football League, για την σεζόν 2015-2016. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο «AEL FC ARENA» στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Λαμία. Με στόχο την επάνοδό της στην Super League, ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου (26/09) στις 18:00 τις υποχρεώσεις της η ΑΕΛ, που θα υποδεχτεί τη Λαμία στο «AEL FC ARENA» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Football League. Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, CITY STORE (οδό Μανωλάκη 9-11), με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 5 έως 30 ευρώ. Η μπουτίκ της ΑΕΛ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΛ θα είναι ανοικτή σήμερα Σάββατο (26/09) έως τις 14:00 και από τις 16:15 τα εισιτήρια θα δίνονται από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA. Με 12ο παίκτη τον κόσμο της, η «Βασίλισσα του Θεσσαλικού κάμπου» θέλει να κάνει ξεκίνημα με το δεξί. 
Οι τιμές ανά θύρα έχουν ως εξής:
Πέταλα: Θύρες: 1-11-12Α-23: 5€
Ανατολική κερκίδα: Θύρες: 3-4-5-6-7-8-9-10: 10€
Δυτική κερκίδα: Θύρες: 14-15-16-17 & 19-20 VIP-21-22: 15€
Θύρα 18 VVIP: 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€ 


Ο πρόεδρος μας κάνει τζόκινγκ !!!!

 Ε
Εθεάθη  σήμερα  και  ώρα  10.00 περίπου    ο πρόεδρος της Α.ΕΛ  κύριος Κούγιας   να κάνει τζόκινγκ στη   23η Οκτωβρίου  και μετά  να εισέρχεται στο hotel  Διόνυσος ,  όπου έχει καταλύσει   είναι   και η αποστολή της Α.Ε.Λ  Μπράβο πρόεδρε πάντα  σε φόρμα    και ....." ετοιμοπόλεμος  !!!!

Α.Ε.Λ ..ικός ..παροξυσμός !!!!

Vreslarisa Gr
Τα ρούχα του γηπέδου έτοιμα! Καλή αρχή στην ΑΕΛΑΡΑ μας!
ΑΕΛ - Λαμία στις 6:00 στο AEL FC Arena!!!




Έτσι .......!!!!!


Tom Klim  Έτοιμα όλα λέμε!!! Καλή μας αρχή!!! Πατάς τη γάτα από νωρίς και δεν κοιτάς πίσω!!! Εκεί θα ναι το παζάρι, πάτε μετά!!! Νίκη και μόνο νίκη, οτιδήποτε άλλο ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! — ετοιμοπόλεμος.

Marinos Vlachopoulos ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ... ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.. ΚΑΙ ΑΝ "ΘΕΣ" ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΛ.... ""ΑΕΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ""..............Α Ε Λ - Ο Λ Ε!!!

Κασσιόπη -Καλλιθέα 1-0 (VIDEO)

Με  γκολ του Γκόμες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κέρκυρα επικράτησε της Καλλιθέας με 1-0 στο ΕΑΚ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Football League.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Football League, η Κέρκυρα είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο ο αργός ρυθμός και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπαν στους Φαίακες να δημιουργήσουν φάσεις, παρά τη διάθεση που έδειχναν οι παίκτες. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αναπτυχθούν με μακρινές μπαλιές, κάνοντας εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων που έδιναν βάση στην άμυνα.
Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ, στην τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93', ο Γκόμες μπήκε στην περιοχή, έκανε εξαιρετική κοφτή ντρίμπλα και με το αριστερό έπιασε εκπληκτικό σουτ με αποτέλεσμα να στείλει αρχικά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για την Κέρκυρα.
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (59' Λέντριτς), Μακρίδης (54' Κόντος), Γεωργακόπουλος (70' Σουάνης).
Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46' Σταματόπουλος), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράκος (64' Μασένα), Λουκάνοβιτς (79' Σμυρλής).


Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο έως τις 14:00 από το AEL CITY STORE

 Μεγάλη κίνηση παρουσιάζουνε τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα με τη ΛΑΜΙΑ αφού εκατοντάδες εισιτήρια κάνανε φτερά τη πρώτη μέρα διάθεσης τους. 
Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί    και  σήμερα Σάββατο  έως τις 14:00 από το AEL CITY STORE



ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΜΟΝΣΤΕΡΣ

Την απόφαση να απέχουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανακοίνωσαν οι «Monsters».Ο πολυπληθέστερος σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ στην ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του  τονίζει πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση «σεβόμενος την οπαδική αξιοπρέπεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κόσμο της ΑΕΛ».
Η σχετική ανακοίνωση των Monsters :
Ο Σύνδεσμος σεβόμενος την οπαδική αξιοπρέπεια που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τον κόσμο της ΑΕΛ με τη διαφορετικότητα που ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει, αποφάσισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Λαμία να απέχει.
Αρνούμενος να παίξει παιχνίδια ή να γίνει το θύμα περίεργων σεναρίων που θα γελοιοποιήσουν την εικόνα του κόσμου της ΑΕΛ, επιφυλλάσεται στο κοντινό μέλλον να λύσει οριστικά τα προβλήματα αυτών που τους αρέσει το » διαίρει και βασίλευε » σε όποια θέση κι αν βρίσκονται.




Kαλημέρα.....καλή αρχή σήμερα για την ΑΕΛ.......και μην το ξεχνάμε.....στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα,όχι μόνο στις χαρές και στις νίκες αλλά κυρίως στα δύσκολα.....




Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΕΛΑΡΑ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και ολόκληρο τον οπαδικό κόσμο της ΑΕΛ (οργανωμένο και μη) πως ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τη Λαμία και για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, θα βρίσκεται εκεί που είναι η θέση ΟΛΩΝ των οργανωμένων οπαδών, η οποία δεν είναι άλλη από το πέταλο της Θύρας 1. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε ΟΛΟΙ μαζί για την ιδέα αυτή και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς την επιστροφή της ΑΕΛ στη θέση που της ανήκει.
Υ.Γ: “ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, χίλιες κλίκες κι αρχηγοί, χίλιες ζωές να ζούσαμε όλοι απ’την αρχή, δε θα μετάνιωνε κανείς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ”»
FIGHT FOR LARISSA