Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ..ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ !!!!





ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9/15  ΕΡΧΕΤΑΙ ......ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ..      ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ!!!! ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.!!!

ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΘΑ .....ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ !!!!! και......


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  26/9/15 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00-20.00


ΟΙ......
 ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΔΕΙΟΙ.....




ΤΟ
  ΑΕΛ FC ARENA ..........ΓΕMATO!!!!!! 
ΚΑΙ .......
ΟΙ 
 ΟΤΕ Τ ΒΙΔΕΣ....
ΝΑ........ ΚΛΑΙΝΕ!!!


ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ..... ΓΡΟΘΙΑ !!!!! ΣΑΒΒΑΤΟ 26-9-15



Το Σάββατο 27,Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της football league.Θέλουμε  να καλωσορίσουμε για άλλη μια φορά όλους εσάς τους παίκτες  που επιλέξατε , αυτή τη .. ΜΕΓΑΛΗ  και ιστορική ομάδα που λέγεται Α.Ε.Λ. για να συνεχίσετε  την   ποδοσφαιρική σας καριέρα.  Είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας, είσαστε πάρα πολύ καλοί παίκτες, και οι περισσότεροι  είστε  νεαροί σε ηλικία γεμάτοι από φιλοδοξίες .Επίσης είμαστε σίγουροι ότι  σε κάθε αγώνα  θα δινετε το 100% των δυνάμεων σας . .  ΘΑ παίζετε πρώτα για την  βαριά και  ιστορική φανέλα της ΑΕΛ και  την ιστορία της .!!!! πρώτα θα παίζετε για τους πολλούς νεκρούς αυτής της ομάδος και μετά    θα παίζετε για τον εαυτό σας .
 Μερικοί βέβαια από εσάς μπορεί να παίζατε  ίσως  σε κάποιες άλλες ομάδες οι οποίες δεν είχαν  ούτε το dna της Α.Ε.Λ  αλλά ούτε και την βάρια φανέλα που έχει η Α.Ε.Λ. 
  Να είστε σίγουροι όμως ότι ,   αν σε κάθε αγώνα   τα δίνετε όλα,... και δεν αδιαφορείτε τότε  ο κόσμος θα σας αγκαλιάσει και θα σας   χειροκροτεί, πάντα ,ανεξάρτητου  αποτελέσματος .  Οι οπαδοί της ΑΕΛ  ξέρουν πάντα να διακρίνουν πότε ένας παίκτης ....ματώνει.... την φανέλα που φορά ,και πότε όχι.!!!  

Κάποιος  δημοσιογράφος  που δεν είναι Λαρισαίος    είχε πει τα εξης :
Στη Λάρισα αγαπούνε την Α.Ε.Λ. όσο τίποτα άλλο ,δεν έχουνε πουλήσει την ψυχή τους  σε κανένα διάολο ,δεν υπήρξαν ποτέ φίλοι, σύμμαχοι, οι τσάτσοι κανενός ,δεν υποτάσσονται σε Λαμόγια  πού Πουλούν  υπηρεσίες σε παράκεντρα εξουσίας και προέδρους αφέντες .
τους διακατέχει μια μεγαλομανία  και  λίγη έπαρση ναι.....  είναι γεγονός ,είναι περήφανοι για την επιβλητική μοναξιά τους,   και για την διαφορετικότητά τους !!!!




Πρέπει να  γνωρίζετε ότι  τα τελευταία χρόνια η οπαδοί της ΑΕΛ περάσαν πολλά.!!     είτε από λάθη προηγουμένων διοικήσεων ,είτε  από το  την εγκληματική οργάνωση που υπήρχε και  συνεχίζει να υπάρχει   στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
και  αυτός είναι ο λόγος που  οι οπαδοί της  είναι  ακόμη επιφυλακτικοί και  κουμπωμένοι  κάπως.και με το δίκαιο τους γιατί τα τελευταία χρόνια είδαν πολλά τα μάτια τους .
Τώρα .... ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..  ΝΑ  ΦΕΡΕΤΕ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ  ΑΕΛ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ . ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ !!!
ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ  ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ   ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΕΝΑ. 

ΟΛΟΙ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ  .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ...ΦΟΒΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!



Έχετε δει τον Γιαννάκη Βαλαώρα με μουστάκι ???

Ο Φίλος μας Παναγιώτης Γούμενος από το προσωπικό του αρχείο μας έστειλε  
αυτά τα σπάνια αυτοκόλλητα  !!! και τον ευχαριστούμε.

Α.Ε.Λ  1982 και 1985.....αυτοκόλλητα PANINI.


1982
                                         1985
......

Συμφωνία Bayer – ΑΕΛ!

Σημαντική ενίσχυση για τη Α.Ε.Λ   που ήρθε σε χορηγική συμφωνία με την γερμανική εταιρία Bayer!
Η ανακοίνωση:
«Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, συμφωνήθηκε η διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScience εντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του κου Απόστολου Κλοντζάρη, Country Head της Bayer CropScience και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια.
Εχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Ελληνα αγρότη, η εταιρία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).
Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες».

Από το OTE Sport 8 HD ΑΕΛ-Λαμία

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 από τους 9 αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.  Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα γίνει το ΑΕΛ-Λαμία, στο AEL FC Arena στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 8 HD. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:00 θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος της Football League, με την αναμέτρηση Κέρκυρα-Καλλιθέα, ενώ η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (28/09, 18:00) με το Εργοτέλης-Χανιά. 

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Football League
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015
18:00 Κέρκυρα-Καλλιθέα OTE Sport 3 HD
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015
18:00 ΑΕΛ-Λαμία OTE Sport 8 HD

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015
17:00 Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή
17:00 Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός
17:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας
17:00 Τρίκαλα-Κισσαμικός
17:00 Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος
17:00 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015
18:00 Εργοτέλης-Χανιά OTE Sport 3 HD