Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

. Καταργούνται οι θέσεις των επισήμων για τα μέλη του Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ενώ διακόπτεται η είσοδος των Ακαδημιών της στο γήπεδο




Κούγιας:  Καταργούνται οι θέσεις των επισήμων για τα μέλη του Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ενώ διακόπτεται η είσοδος των Ακαδημιών της στο γήπεδο!!!


Παρέμβαση στο  ραδιό ...   του     έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, χαρακτηρίζοντας την ως μία αξιοπρεπή ανακοίνωση που ζητάει τα αυτονόητα.

Παράλληλα, όμως πήρε θέση και στα δύο θέματα που ταλανίζουν τον κόσμο της Λάρισας, αυτό των Monsters και αυτό της Ερασιτεχνικής. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» δήλωσε πως αύριο (1/8) θα δημοσιευτούν στην εκπομπή του κ. Καλογιάννη τα δύο μηνύματα του κ. Τσαγκάλη προς αυτόν, μηνύματα που μεταξύ άλλων μπορούν να αποδείξουν πως οι Monsters είναι γραφείο Τύπου της Ερασιτεχνικής και πως ο κ. Χατζούλης συνδέεται με την κροτίδα στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Ο γνωστός ποινικολόγος υπογράμμισε πως από σήμερα (31/7) η ΠΑΕ διακόπτει κάθε σχέση με την Ερασιτεχνική και θα ξεκινήσει τις δικές της Ακαδημίες. Καταργούνται οι θέσεις των επισήμων για τα μέλη του Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ενώ διακόπτεται η είσοδος των Ακαδημιών της στο γήπεδο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δήλωσε πως η ομάδα θα πραγματοποιήσει μία αξιόπιστη πορεία στη Super League ενώ κινείται για ενίσχυση στη θέση του φορ και του στόπερ. Για τον φορ η ΑΕΛ έχει καταλήξει σε δύο ονόματα με τον πρώτο να είναι 26χρονος από προηγμένο πρωτάθλημα και το δεύτερο να έχει αγωνιστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.


Και  εις ανώτερα  ευχόμαστε  !!!καταργήσατε  τους  Μονστερς,   τους  παλαίμαχους, καταργείτε  την  ερασιτεχνική ,σε  λίγο  θα  καταργήσετε  και  τους  οπαδούς  της  ΑΕΛ  τι  τους θέλετε ? για  να  πληρώνετε  μπαξίσι  στον  Πηλαδακη?
εχετε  εσοδα αλλωστε από  τα  τηλεοπτικα ..!!!
Όπως  το  πατε   κυριε  η ΑΕΛ δεν  θα  εχει  να  ζηλεψει  τιποτε από  την  Λιβαδιά  του  κομποτη και  την  Βέροια και πλατανια.!!!
τουλάχιστον θα  έχετε  τους υπαλλήλους σας? η  θα  τους καταργήσετε  και αυτούς? ΜΠΑ  ΔΕΝ  ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΟΙ  ΠΙΟ  ΠΟΛΛΟΙ  ΑΠΟ  ΑΥΤΟΥΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΓΙΑ....ΦΙΛΗΜΑ!!! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: