Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

ΣΑΚΗΣ : «Σεβασμός για την μεγάλη ΑΕΛ»!!!

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης στο νικηφόρο ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Θα μιλήσουμε για το παιχνίδι. Οι νίκες ή οι ομάδες που πρέπει να κερδίσουν πρέπει να το κάνουν με κάποια κριτήρια. Δεν είναι η κυκλοφορία μπάλας μόνο που φέρνει τις νίκες. Είναι οι περισσότερες ευκαιρίες που κρίνουν τις καλές εμφανίσεις. Υπό αυτή την έννοια η Λάρισα ήταν καλύτερη και αυτή που δικαιούταν τη νίκη. Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Υπήρξε η αλλαγή σχηματισμού στο ημίχρονο όπου βοήθησε την ομάδα να παίξει καλύτερα.
Έπρεπε να έχουμε μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση του παιχνιδιού, να είμαστε καλύτεροι στην τελική πάσα για να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα από αυτό το ματς. Μέχρι το 80′-82′ ήταν μια σίγουρη νίκη για την ΑΕΛ. Το λέω αυτό γιατί όλα τα ματς τα ζω πολύ ένταση κάθε φορά. Από εκεί και πέρα αφού δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί στην τελική πάσα, μετά υπήρξε και η πίεση ήταν πιο λογικό να οπισθοχωρήσουμε.
Όπως είπε και ο κ. Βελέτζας σεβασμός για τον Απόλλωνα αλλά σεβασμός για την μεγάλη ΑΕΛ. Είχαμε αρκετό πάθος στο παιχνίδι μας και ένταση και αυτό φάνηκε. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο κόσμος της ΑΕΛ και η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. Καλή συνέχεια στον αντίπαλος μας».

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΠΕΝΑΛΤΥ!!!!!!!!!! ΑΛΗΛΟΥΙΑ!!!!


ΠΕΣΤΑ....ΑΛΕΞΗ!!!!!


ΜΑΓΕΙΑ..!!!!!!! ΟΠΑΔΟΙ

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΙ ..... ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΟ???




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ....Α.Ε.Λ!!!!


Αγχωτική νίκη σε ένα ντέρμπι που δεν υπήρξε όπως ήταν φυσικό ποιότητα, με πολύ τακτική, και τις δυο ομάδες με στόχο πρώτα το μηδέν και μετά οτι βγεί.. .ο   Ουρτάδο  δεν  είναι σε καλη κατασταση   εχουμε   προβλημα στο κεντρο  με ενα μονο καθαρο 6αρι τον Μπανούση?!!!  Αγωνιστικά είμασταν καλύτεροι και αν υπήρχε περισσότερη ψυχραιμία στην τελική πάσα το ματς θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΖΕΙ 50-50 ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!
.Υπάρχει πεναλτυ και αποβολή στον Αποστολίδη με τα ριπλέι να μην διακαιώνουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του..  ο Βάντερσον βουτάει πολύ πριν έρθει σε επαφή ο Κομεσίδης που έχει και το πόδι καρφωμένο στο χορτάρι
.. Βάντερσον ΣΕ  ΕΣΒΗΣΕ  κυριολεκτικά  Ο Μονιάκης.!!!Η επανεμφάνιση του Νικολακάκη,    ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ .Ο Βαρέλα ΑΡΚΕΤΑ  ΚΑΛΟΣ !!
 Μπόγιο  πάλεψε, κερδισε το πεναλτυ οκ!!  Ο Μαρουκάκης  ΔΕΝ ήταν καλός σήμερα !!!σταθεροί Κομεσιδης και Γιοβανοβιτς  ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ !! εκανε αυτο που επρεπε!!! Η ΑΛΛΑΓΗ Μπανουση  δείχνει οτι ο Σακης ρίσκαρε και έτσι έπρεπε και πήρε το ματς 
και ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 13000 ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΛ !!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 100000 ΜΠΡΑΒΟ !!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!!!

ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ ΑΡΕΝΑ!!!!!!!



ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΙΑ.... ΕΞΑΙΣΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ, ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ Α.Ε.Λ!!!!!!!


ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΝΟΔΟΣ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΚΕΡΔΗΘΕΊ!!! 


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 

ΕΙΔΙΚΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ !!!


ΘΑ ΚΑΝΩ ΈΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 

ΑΠΟ ΤΒ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ 

ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!! ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤHN 

ΟΔΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ!!! ΕΩΣ ΤΙΣ 16.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ 


ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!!

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ !!

Ξεσηκωμός   ...επικρατεί σ' ολόκληρη την πόλη της Λάρισας και όχι μόνο για τo σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΛ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για το πρωτάθλημα της Football League. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό αναμένεται να είναι η ατμόσφαιρα στο «AEL FC ARENA». Με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League. Αυξημένη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου (05/03, 18:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 5 έως 30 ευρώ. Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν από τη Δευτέρα (29/02), όταν τέθηκαν σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πλήθος κόσμου συρρέει στη μπουτίκ της ΑΕΛ και στα γραφεία των Συνδέσμων Φιλάθλων της ΑΕΛ, για να εξασφαλίσει από νωρίς θέση και να γλιτώσει τις ουρές την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια. Με 12ο παίκτη τον κόσμο της, η «Βασίλισσα του θεσσαλικού κάμπου» θέλει να κάνει μία ακόμα νίκη και να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα Σάββατο (05/03) ανήμερα του αγώνα το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, 

CITY STORE (οδό Μανωλάκη 9-11) είναι ανοιχτό, έως και τις 17:00, ενώ τα αδιάθετα εισιτήρια θα δίνονται από τις 16:30 και από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΛ!!!



Σήμερα στο F.C.ARENA 6:30 το απόγευμα θα είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουμε την νίκη και του 3 βαθμούς, απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα.
Χρειάζεται να δείξουμε πρώτα εμεις οι φίλαθλοι υπομονή, πίστη αλλά προπαντός να συμπαρασταθούμε στους παίκτες μας και στους προπονητές μας με το χειροκρότημα μας που θα τους δώσει την δύναμη στα 90 λεπτά...
Πλέον με τον ερχομό του νέου
...προπονητού μας Σάκη Τσιώλη και με το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα μας δεν θα πρέπει να χαθεί ούτε ένας βαθμός και η αρχή θα γίνει σήμερα.
Εμείς οι παλαίμαχοι κάνουνε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να ξεκινήσει η τελική προσπάθεια, όλων μας για την τελική επίτευξη του στόχου, το πρωτάθλημα