Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

«Είναι ένας προικισμένος προπονητής!!

Αποθεώνει Άγγελο ο Αβραάμ στο Μetropolis 95,5

Για όλους κι για όλα μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Ανδρέας Αβραάμ.


Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Αβραάμ και μίλησε για τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, τους στόχους της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αν ήταν έκπληξη η νίκη σας ή αν το περιμένατε: «Το περιμέναμε βάση με αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Όταν παίζουμε στην έδρα μας μπαίνουμε για να τους κερδίσουμε όλους. Άρα για εμάς δεν ήταν έκπληξη ότι κερδίσαμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύει με τον κόσμο που έχει».

Για την τακτική που ακολούθησαν: «Θέλαμε να περιορίσουμε τις επιθετικές ικανότητες του Ολυμπιακού και όταν έχουμε την ευκαιρία να βγούμε μπροστά  να το κάνουμε. Ακολουθήσαμε ότι ήθελε ο προπονητής μας. Αγγίξαμε το τέλειο. Ήμασταν σωστά τακτικά και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Για το αν ήταν κακός ο Ολυμπιακός ή τον αναγκάσατε: «Εμείς τον αναγκάσαμε να είναι τόσο κακός ο Ολυμπιακός».


Για την επιλογή του Μπέντο να βάλει δυο επιθετικούς: «Σαν ομάδα και σαν παίκτες σπάνια βλέπουμε τον αντίπαλο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πλάνο».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι ένας  προικισμένος προπονητής, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και έχει μάθει να αγωνίζεται για τρόπαια. Εγώ τον ξέρω προσωπικά από την κοινή μας θητεία στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου και είναι ένας μεγάλος προπονητής».
 Για τον αν είναι στόχος η παραμονή: «Στόχος για εμάς είναι κάθε παιχνίδι να βλέπουμε ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται, θέλει χρόνο, όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε πολύ καλύτεροι και ο χρόνος κυλάει με το μέρος μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα με δυο γκολ και θα προσπαθώ να δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα για την ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Άμα ήσουν σήμερα στη Λάρισα και έβλεπες τι γίνεται στους δρόμους θα καταλάβαινες. Είναι χαρά για εμάς να βλέπουμε όλο τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος και θα προσπαθήσουμε να είναι έτσι μετά από κάθε παιχνίδι. Άμα είναι δίπλα ο κόσμος μαζί με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Λάρισα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και μπορεί να κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική τόσο στην κορυφή, όσο και στην παραμονή. Η κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον καθένα φέτος».  

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ !!!



Την στήριξη της στους Κύρο Βασσάρα και Δημήτρη Σαραϊδάρη, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:
1. Δεν συμμερίζεται σε καμία περίπτωση δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν στον διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος ορίστικε να διευθύνει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. 
Τη νέα ιδιοκτησία και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν ενδιαφέρει τίποτα που έχει συμβεί στο παρελθόν και δηλώνει για άλλη μια φορά την απόλυτη στήριξή της τόσο στον κ. Βασσάρα όσο και στους συνεργάτες του και όπως έχει δηλώσει ο κ. Κούγιας στο συμβούλιο της Super League η οποιαδήποτε διαμαρτυρία δεν θα έχει ποτέ προληπτικό χαρακτήρα αλλά θα εκδηλώνεται θεσμικά στο συμβούλιο της Super League και στον κ. Σαραϊδάρη προσωπικά.
2. Επειδή τα γνωστά ΜΜΕ στην Αθήνα, τα οποία μονίμως προσπαθούν να δυσφημήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ, ειδικά η εφημερίδα "Goal" με την οποία βρισκόμαστε σε δικαστική αντιδικία, αναφέρουν ότι η αποστολή της ΑΕΛ θα μεταβεί αυθημερόν στη Λιβαδειά ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναχωρήσει, αμέσως μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, για τη Λιβαδειά όπου και θα παραμείνει στο ξενοδοχείο "Levadia".

ο τελειος.... προεδρος του παραμυθιου!!!



  Σ κ  ο  ρ π   ι  ε ς     σ   κ ε  ψ ε ι ς!!!


Δεν ξέρω αν φταιει η κοινωνία μας που μας έχει μάθει πως για να 

επιβιώσουμε πρέπει να συμβιβαστούμε ή αν φταίει ο μεγάλος φόβος της ανθρώπινης φύσης στη μοναξιά αλλά πολλές φορές υποχωρούμε και δεχόμαστε να ζήσουμε χλιαρές καταστάσεις με χλιαρά αισθήματα.
Χλιαρά είτε από μεριά μας, είτε χλιαρά από την απέναντι μεριά.

Και τι από τα δύο τελικά είναι χειρότερο;;;

Εχοντας ζησει υπέροχες στιγμες στο παρελθόν, δυστυχως η ευτυχως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε μεινει εκει!! απο τοτε ψάχναμε να βρουμε τον τελειο μεγαλομετοχο .!!καποια στιγμη πιστεψαμε οτι τον βρηκαμε αλλα δυστυχως το ονειρο δεν κράτησε πολυ ,και βρεθηκαμε απο τον παράδεισο στην κόλαση !!ομως η υπεροψία μας και η αλαζονεία μας μας εκανε να πιστεψουμε οτι η ομαδα μας ηταν και ειναι ενα μαγαζι γωνια!!! ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ !!.ηταν ομως ? όπως αποδείχθηκε απο τους ενδιαφερομενους μνηστήρες της ΑΕΛ οχι δεν ηταν!!
Περιμέναμε τον τελειο πριγκιπα του παραμυθιου για να παρει στην αγκαλια του την ΒΑσιλισσα και να την ξανανεβασει στον θρόνο της εκει όπου ανήκει.!!
Μάταια ομως !!! ο κύριος .."τέλειος πρόεδρος δεν..ήλθε!! και αναρωτιεμαι  τελικα πως στο  καλο  πρεπει να  ειναι   ενας  τελειος  προεδρος : ? ειναι  δυνατον  να  υπαρξει  ενας  τετοιος τελειος  και συναμα "τρελος " που  να  τα χωνει   και  αν  δεν  τα χωνει  καλα  να τον  βρισουν  ,η  αν  τα χωνει  καλα , αλλα  η  ομαδα δεν  ειναι  παλι  πρωταγωνιστρια  να  τον  κυνηγαμε  και  παλι?ελεος παιδια  αποκλειεται  να  υπαΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟς  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ολοι περιμεναμε καποια στιγμη να ελθει αυτος ο καταλληλος για την ΑΕΛ προεδρος που απο την πρωτη στιγμη θα μας κανει το περιβοητο ..«κλικ» οπως τοτε που ηλθε ο Κύριος Πηλαδακης.!!!
Μετα απο κάκιστη επιλογη μας και λεω μας γιατι ολοι μας φερουμε ευθυνη που ηλθε ο Πλεξιδας και του δωσαμε την ομαδα.,
ηλθε ο κύριος Κουγιας.!!   στο ακουσμα το ονοματος το μονο σιγουρο ηταν οτι για την πλειοψηφια του κοσμου ,δεν υπηρχε με τιποτα αυτο το «κλικ» !!!
ομως συμβιβαστηκαμε και παλι λογω έλλειψης άλλων ενδιαφερομενων .
ειπαμε λοιπον...οπως κανουν στα προξενειά!! .ενταξει δεν υπαρχει αγαπη η ερωτας αλλα με τον καιρο θα ελθουν και αυτα.!!!
Για να πουμε την αληθεια δυο χρονια μετα την έλευση ΤΟΥ ,ακομη δεν ηλθε ουτε ο ερωτας ουτΕ η αγαπη .!!
απλα συμβιβαστηκαμε .!!και κανουμε και τα στραβα ματια για το καλο της ΑΕΛ ΠΑΝΤΑ.!!!
φυσικά θα ήμουν άδικος αν μηδένιζα τα παντα .Ο κυριος Κουγιας εχει προσφερει αρκετα και μπορω να πω οτι στο αγωνιστικο κομματι τον πιστευω πολυ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ οπως και στις υποδομες των νεων.
Αλλα δεν αρκει αυτο , πρεπει να κανει πολλα ακομη για να πουμε οτι θα μας κανει αυτο το «κλικ» που ολοι περιμενουμε.ΠΙστευω και  το  εχω  ξαναπει απειρες φορες  οτι  το πρωτο  πραγμα που πρεπει να  κανει  ειναι να  συμβουλευεται  τον  απλο αγνο  κοσμο  της  ομαδος ,να  αφουγγραζεται αυτους  που  πονανε  πραγματικα  την  ομαδα   ,αυτους που  πληρωνουν  για την  ομαδα  και οχι  αυτους  που  πληρωνονται  απο  αυτον !! Ολοι  αυτοι  που  εχουν  κολλησει  πανω του  σαν  τις  βδελλες ,και  τον  δοξαζουν  και  τον  υμνουν   απο  το  πρωι  ως το  βραδυ ,τους νοιαζει  πρωτα  το  συμφερον  τους  και μετα  η  ΑΕΛ.

Έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που μας βλέπει και τα μάτια του λάμπουν.δειχνει οτι ειναι ευτυχισμενος που πηρε αυτη την ομαδα!! και αν  και  μετα την  εποχη  Πηλαδακη  παντα κραταμε  και  καναδυο καλαθια ..τον  πιστευουμε !!
Ξέρουμε, όμως, επίσης, το καταλαβαίνουμε… ήδη μέσα μας πως εμείς δε θα νιώσουμε έτσι! Δε θα έχουμε ποτέ την ίδια λαχτάρα.. δε θα νιώσουμε ποτέ όπως πρέπει να νιώσουμε. Όσο και να προσπαθήσουμε. Δεν υπάρχει ποτέ αυτή η απόλυτη σιγουριά. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ..Δε θα υπάρξει αυτό το «κλικ».
Ποτε βεβαια σε αυτη την ζωη μην λες ποτε Μπορει ο Κυριος Κουγιας να ανατρέψει ολα τα προγνωστικά !!!μακάρι!! το εύχομαι!!
Επιχειρηματολογούμε στον εαυτό μας, λέγοντας πως στη ζωή για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν. μακαρι!!!δυσκολο αλλα μακαρι!!
Πάραυτα το προσπαθούμε.,... Προσπαθούμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και το παλεύουμε και ίσως στο πέρασμα του χρόνου το αγαπήσουμε αυτό το άτομο. ...λες?
Αλλά άλλο πράγμα η αγάπη και άλλο πράγμα ο έρωτας.

Συμβιβαστήκαμε λοιπον ελπίζουμε και περιμένουμε!!

Ελπίζουμε μέσα μας πως αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή θα καταλάβει?. Θα δει.? Θα δει που ηλθε?.!!

Δε δουλεύει έτσι, όμως, αυτό.

Ο κατάλληλος άνθρωπος «φωνάζει» απ’ την αρχή Κ Α Ι Γ Ι Α    Τ Ο Υ Σ Δ Υ Ο.

Με τον κατάλληλο άνθρωπο δε χρειάζεται να διεκδικείς, δε χρειάζεται να περιμένεις.

Ο κατάλληλος άνθρωπος θα νιώθει αβίαστα, όπως νιώθουμε και εμείς. Θα είναι σίγουρος απλώς…

Δε θα σε ξεχνάει. Δε θα χρειάζεται να βάλει… υπενθυμίσεις… για να σε θυμηθεί. οτι εισαι ΑΕΛ..

Και, αν ο «κατάλληλος» μας άνθρωπος ήταν σίγουρος, θα ήταν όντως ο κατάλληλος χωρίς σπρώξιμο, χωρίς δισταγμοΥς, χωρίς χρόνο για να το σκεφτεί, χωρίς διλήμματα.

Το «πράγμα» θα έπρεπε να δουλεύει από μόνο του. Χωρίς σπρώξιμο.

Πρέπει να πάψουμε να αρκούμαστε σ’ έναν καθρέφτη θολό.

Πρέπει να βρούμε έναν καθαρό καθρέφτη που θα μας κοιτάει στα μάτια.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ .. ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ !!.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!
ΚΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΑΘΗ .,
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ !!!


Εν κατακλείδι.....σε θελουμε  Κυριε Κουγια ,αλλα  ..πρεπει να  σταματησεις  να  επαναλμβανεις τα ιδια  λαθη.σε θελουμε  αλλα χωρις ακομη  να σου εχουμε  απολυτη  εμπιστοσυνη  ,εκτος αν  με τον  καιρο  μας αποδειξεις οτι  πρεπει να  σου εχουμε.!!! Την  εχουμε πατησει  ..!! κυριε Κουγια και   φοβομαστε ...!!!