Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2015

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ  ........ ΠΡΕΠΕΙ  !!!    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  !!!!! ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ  ΟΛΗ!!!  ΒΥΣΣΙΝΙ!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΙΑ!!!  5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ  !! ΤΟ ΑΤΙ...... ΤΟ ΒΙΣΣΙΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!!!


 ΚΥΡΙΑΚΗ  13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΡΑ:17.45  ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙ ΤΟΥΣ  ....ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.!!!!!!


              Βασίλης Κουτσιανικούλης 




Επί μία τριετία ήταν πιστός «στρατιώτης» του ΟΦΗ. Πάντα δίπλα στην ομάδα.
 Τρανή απόδειξη… το θάρρος και το πείσμα που επέδειξε την περασμένη σεζόν,
 παλεύοντας ως το τέλος για την κρητικιά πρώην, πλέον, ΠΑΕ.
Από τη νέα αγωνιστική σεζόν, όμως, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, θα φορά τη φανέλα της Λάρισας. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες και επισήμως την απόκτηση του και ο ίδιος ευελπιστεί σε ένα νέο ξεκίνημα.
Συνέντευξη στη Μαρία Κρουστάλη  
-Λάρισα λοιπόν. Γιατί από όλες τις ομάδες που σε «διεκδικούσαν» επέλεξες αυτή; Τι σε έπεισε να υπογράψεις;«Μετά τον ΟΦΗ, έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Συζητήσαμε πολλές φορές με τον κ. Κούγια, τον πρόεδρο της ομάδας, με έπεισε και τελικά πριν λίγο καιρό υπέγραψα. Μου άρεσε το πλάνο που μου παρουσίασε για την ομάδα, αυτό που έχει στο μυαλό του και η συνέχεια που θέλει να υπάρχει. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην Α’ Εθνική. Επίσης είμαι από τη συγκεκριμένη πόλη, ήθελα να βοηθήσω σε όλο αυτό, οπότε και δέχτηκα».
-Παρόλα αυτά όμως άργησες να υπογράψεις. Για ποιο λόγο;«Ναι, άργησα. Το οικονομικό θέμα ήταν η ουσία που καθυστέρησε ώστε να γίνει η συμφωνία. Όμως στο τέλος βρέθηκε η “χρυσή τομή” και υπέγραψα τριετές συμβόλαιο».
-Το εξωτερικό σε έχει απασχολήσει καθόλου;«Μετά την αποχώρηση από τον ΟΦΗ, ναι, το σκέφτηκα και το συζήτησα. Δεν κατέληξα, όμως, κάπου και έτσι παρέμεινα εδώ. Στο μέλλον, αν υπάρχει αυτή η προοπτική και κάτι καλύτερο για μένα, φυσικά και θα το ξανασκεφτώ».
Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατούσε αλλά και που ο ίδιος έζησε πέρυσι στον ΟΦΗ, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρει πως παρά τις προτάσεις που είχε παρέμεινε στην ομάδα προκειμένου να το παλέψει ως το τέλος, ενώ συγχρόνως τονίζει πως η κατάσταση ξέφυγε με τον ερχομό του Γκατούζο:
«Με τον ΟΦΗ πήγα μέχρι τέλους. Παρόλο που είχα πρόταση τον Ιανουάριο και θα μπορούσα να είχα φύγει, δεν το έκανα. Δεν έφυγα γιατί το θέμα ήταν οικονομικό. Η ομάδα δεν είχε δικαίωμα μεταγραφών, οπότε παρέμεινα. Το πρωτάθλημα, όμως, δεν βγήκε και έτσι αρχές Μαρτίου όλοι οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι.»
-Ήταν όμως πάντα έτσι; Η ομάδα άλλα έδειχνε κυρίως με την πορεία της. Ένα χρόνο πριν είχε φτάσει στους «4 » του Κυπέλλου και στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα.«Πάντα ήταν έτσι. Όλα τα χρόνια. Απλά ο έλεγχος ξέφυγε με τον ερχομό του Γκατούζο. Μαζί του ήρθαν και κάποιοι επενδυτές που έκαναν στην άκρη τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας τότε, τον κ. Πουλινάκη. Τελικά μ’ αυτούς, όμως, δεν προχώρησε τίποτα. Η διοίκηση, αφού είχε παραμεριστεί, δεν υπήρχε πια και έτσι το ένα έφερε το άλλο. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Ειδικά στο τέλος μας πολέμησαν πολύ. Σε τέτοιο σημείο που δεν άφηναν τα παιδιά που είχαν έρθει για να βοηθήσουν την ομάδα να παίξουν. Μετά μας πήραν και βαθμούς».
-Δεν υπήρξε κάποιος που να προσπάθησε να σταματήσει την κατάσταση; Τους παίκτες που έφευγαν συνεχώς;«Όχι, δεν υπήρξε κάποιος ούτε για να σταματήσει όλο αυτό, αλλά ούτε και τους παίκτες που έφευγαν. Και στην περίπτωση μου, όταν ήρθε η ώρα, δώσαμε τα χέρια και το “μαγαζί” έκλεισε».
-Να φανταστώ δεν πήρε και κανένας την ευθύνη, ούτε σας δόθηκε κάποια εξήγηση;«Κανένας δεν την πήρε ποτέ. Ούτε κάποια εξήγηση μας δόθηκε. Από εκείνη την ημέρα δεν έχουμε μιλήσαμε με κανέναν. Ούτε μια εξήγηση…».
-Τα οφειλόμενα του ΟΦΗ προς το πρόσωπο σου είχαν φτάσει τα 216.000 ευρώ γι” αυτό και πριν το ματς με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο έκανες προσφυγή. Την μέρα της εκδίκασης ποιος ήταν ο λόγος που την πήρες πίσω;«Την απέσυρα γιατί αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα, έπρεπε να γίνει αυτό. Αποφάσισα να συνεχίσω μέχρι το τέλος, οπότε έκανα και αυτό που έπρεπε».
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ένας παίκτης που έχει περάσει και από την εθνική ομάδα. Το καλοκαίρι του 2007, μάλιστα, με την εθνική Νέων έφτασε ως τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επομένως, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
-Κεφάλαιο Εθνική. Το ξέρεις καλά, το έχεις ζήσει από μικρός. Πώς τη βλέπεις; Τι νομίζεις πως είναι αυτό που φταίει;«Έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς της ομάδας. Σίγουρα όλοι θέλουμε μια καλή Εθνική, που να πρωταγωνιστεί. Δυστυχώς, όμως, το τελευταίο καιρό παρουσιάζει κάτι εντελώς αντίθετο. Πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι θέμα προσώπων αλλά χημείας. Δεν υπάρχει στην ομάδα η κατάλληλη χημεία. Και μετά είναι θέμα χρόνου. Χρειάζεται χρόνος ώστε οι παίκτες να βρουν  τα πατήματά τους».
-Δεν νομίζεις, όμως, πως σε ένα βαθμό ευθύνεται και η διοίκηση της ΕΠΟ; Βλέπε τα όσα συνέβησαν με τον Καραγκούνη.«Δεν νομίζω πως ευθύνονται μόνο αυτοί. Άλλωστε και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι και το καλύτερο, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά κι αυτό είναι κάτι που περνάει και στην Εθνική. Αν δεν λυθούν τα προβλήματα και το οικονομικό στις ομάδες, δεν θα βρεθεί λύση ούτε στην Εθνική, όπου υπάρχει αντίκτυπος. Επιπλέον, στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Έτσι με αυτούς που αγωνίζονται εδώ βρίσκονται όλοι μαζί πολύ σπάνια. Αυτό κάνει την ομάδα να μην έχει δεθεί. Είναι θέμα χημείας και συνόλου. Πρέπει να δεθεί το σύνολο. Δεν είναι όπως παλιότερα, που σχεδόν όλοι αγωνίζονταν στο εγχώριο πρωτάθλημα και είχαν ευκαιρίες να βρίσκονται περισσότερο».
-Αν σε καλούσαν πάλι στην Εθνική θα επέστρεφες;«Φυσικά. Είναι δεδομένο πως θέλω να γυρίσω. Η Εθνική είναι το πιο ωραίο πράγμα. Εκπροσωπείς τη χώρα σου».
-Η τελευταία ερώτηση αφορά τον κ. Αναστόπουλο. Στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά το 3-1 σε είδαμε να βάζεις τα κλάματα και να δηλώνεις πως είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Γιατί είναι τόσο ξεχωριστός για σένα;
«Έχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές. Με τον Αναστόπουλο, όμως, είναι κάτι το διαφορετικό. Τον γνώρισα στην Κρήτη και από τότε έχουμε επαφές και εκτός γηπέδου. Προπονητικά, με βοήθησε πάρα πολύ, κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Φανατικός και ακούραστος ο Πρόεδρος !!!!

Φανατικός και ακούραστος ο Πρόεδρος !!!!

Στο Μενίδι βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου Αχαρναϊκός-Τρίκαλα, ο οποίος έληξε 1-0 με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε στο γήπεδο του Μενιδίου ενώ την Πέμπτη (10/9) είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά δύο από τις ομάδες που αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στη Football League και θα είναι αντίπαλοι των «βυσσινί».


Σχόλιο: Αλεξη ,οφείλω να ομολογήσω οτι,τόσα χρονια που αχολούμαι με τη ομάδα ,πρωτη φορά βλέπω τετοιο  "φανατικό  οπαδό-πρόεδρο που δεν χάνει, ούτε..... προπόνηση.!!! της ομάδος του.
Μπράβο σου   ...

Ερχεται ο Μπογιο...!!!

Ερχεται ο Μπογιο...!!!
Ο 28χρονος Σέρβος επιθετικός αναμένεται το Σάββατο  τις απογευματινές  ωρες (12/9) στην Λάρισα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ΑΕΛ.
Θέλουμε  ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ότι  ο δυναμικός  στρικερ της Α.Ε.Λ  την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά , θα πετύχει πολύ περισσότερα γκόλ απο  την περυσινή , γιατί φέτος στη ομάδα 
έχουμε χαφάρες.!!!!  




Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεών της με τους επικεφαλής των συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΛ. 
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση με όλους τους επικεφαλής των συνδέσμων όλων των οργανωμένων οπαδών την οποία έκανε ο γενικός διευθυντής κ. Σωτήρης Μάρκου, διεπίστωσε ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.
 Η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας επιθυμεί, αφενός μεν να προστατεύσει το δικαίωμα του συνδέσμου Monsters να χρησιμοποιεί στο AEL FC ARENA τη Θύρα 1, η οποία έχει και τα διακριτικά του συνδέσμου τους, αφετέρου δε να παραχωρήσει στον σύνδεσμο Αλκαζάρ και στο νέο σύνδεσμο Homeless δικούς τους χώρους. Το ίδιο θα συμβεί και με τον γυναικείο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών Αμαζόνες.
 Η πολιτική της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να βοηθήσει τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών να λειτουργήσουν καλύτερα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες αντιλήψεις του καθενός συνδέσμου, ώστε να διαφυλαχθεί η ανεξαρτησία τους, αλλά και να συντονιστεί με τον καλύτερο τρόπο αφενός μεν η βοήθεια προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αφετέρου δε η ασφάλεια του γηπέδου και των συμφερόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας (αποφυγή τιμωριών - δυσμενείς εντυπώσεις)».

Κύπελλο: Έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Αχαρναϊκός, 1-0 τα Τρίκαλα

Κύπελλο: Έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Αχαρναϊκός, 1-0 τα Τρίκαλα

Χάρη στο γκολ του Ομπράντοβιτς στο 34ο λεπτό, ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Α΄ φάση του Κυπέλλου.


Στις πρώτες αναμετρήσεις για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:


Αγροτικός Αστέρας-Καλλιθέα 0-0

Αχαρναϊκός-Τρίκαλα 1-0

* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 15 και 16/9.

ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα

Γιάννης Βαλαώρας
Προσωπικές πληροφορίες
Ημερ. γέννησης1958
ΘέσηΕπιθετικός
Επαγγελματική καριέρα*
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
1978-1992ΑΕ Λάρισας346(102)
Εθνική ομάδα
ΠερίοδοςΟμάδαΣυμμ.(Γκ.)
1980-1985Ελλάδα14(3)
* Οι συμμετοχές και τα γκολ στις προηγούμενες ομάδες υπολογίζονται μόνο για τα εγχώρια πρωταθλήματα.
† Συμμετοχές (Γκολ).
          ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!

Ο Γιάννης Βαλαώρας είναι πρώην ποδοσφαιριστής γεννημένος το 1958. Ήταν ο ηγέτης της ομάδας και από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις επιτυχίες της τη δεκαετία 80 έως 90. Έχοντας σημειώσει 73 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της ΑΕΛ.
  • 1978-79, συμμ. 25 γκολ 2
  • 1979-80, συμμ. 28 γκολ 7
  • 1980-81, συμμ. 31 γκολ 5
  • 1981/82, συμμ. 31 γκολ 10
  • 1982/83, συμμ. 31 γκολ 6
  • 1983/84, συμμ. 27 γκολ 3
  • 1984/85, συμμ. 24 γκολ 4
  • 1985/86, συμμ. 25 γκολ 8
  • 1986/87, συμμ. 21 γκολ 7
  • 1987/88, συμμ. 27 γκολ 6
  • 1988/89, συμμ. 26 γκολ 0
  • 1989/90, συμμ. 25 γκολ 3
  • 1990/91, συμμ. 21 γκολ 3
  • 1991/92, συμμ. 4 γκολ 0       

  • ήρθε ....η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα

  • Ιστορική φράση παρμένη από ιστορικό σύνθημα των 80ιζ μετά από ιστορικές μάχες του εν λόγω ιστορικού ποδοσφαιριστή με τελικό προορισμό την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ το 1988, ομάδα στην οποία ο ίδιος ήταν αρχηγός. Ο ποδοσφαιριστής υπήρξε μπαλαδότερος των μπαλαδοτέρων και χάρη στην υψηλή, αέρινη σχεδόν τεχνική του κατατάχθηκε ανάμεσα στους αγαπημένους της κερκίδας οι οποίοι τον έκαναν σύνθημα. Και κανονικά έπρεπε να λεχθεί πως «οι οπαδοί με καλλιτεχνικές φλέβες τον έκαναν σύνθημα», αλλά σιγά την πρωτότυπη ρίμα που εμπνεύστηκαν εδώ που τα λέμε.
  •                                Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ..ΜΑΣ !!! 
  • Το ατίθασο άτι από τον Κάμπο της Λάρισας κάλπαζε ανά την επικράτεια, διδάσκοντας ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα. 
  • ΣΤΑ 14  χρονια που  έπαιζε  ,πούληθηκαν πολλές  δραμαμίνες !!! θα τον  βεβαια περισσότερο θα  τον θυμούνται  Καραγκιοζόπουλοι Μανωλάδες Στυλιανοπουλοι και πολλοί άλλοι!!!
  •                                                                         
                                                                        ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ!!!!
                                                                              ΗΤΑΝ ΤΟ 1992 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ Θ4  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ  ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :
                                                                             ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΑΜΕ Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΓΚΟΛ . ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΑΛΑΩΡΑ ΖΙΩΓΑ ΜΗΤΣΗΜΠΟΝΑ ΓΚΑΛΙΤΣΟ ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ  ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ  ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ!!!!
                                                                                        ΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ  ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ                                                                                                                                                    ΔΙΚΑΙΟ!!!!!
                                                                                                            kostas veros