Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

. Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Εστέμπαν Ορφάνο, έχει προταθεί στην ΑΕΛ, η περίπτωσή του εξετάζεται ωστόσο υπάρχει οικονομική απόκλιση προς το παρόν.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεταγραφική δραστηριότητα στην ΑΕΛ, με τους "βυσσινί" να συνθέτουν ένα-ένα τα κομμάτια του "παζλ" της νέας σεζόν. Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ομάδα της Λάρισας είναι και του 24χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Εστέμπαν Ορφάνο, ο οποίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.
Η περίπτωσή του αξιολογείται θετικά από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, ωστόσο παρατηρείται μια οικονομική απόκλιση προς το παρόν ως προς τις απαιτήσεις του Αργεντινού, μιας και η ομάδα του Μπουένος Άιρες φαίνεται να τον αφήνει ελεύθερο.
Ο Ορφάνο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς και το 2012 είχε την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς μετακόμισε στις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ. Το 2014 δόθηκε δανεικός στην Douglas Haig και το 2014 στην Πατρονάτο. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός, πάλι από την Μπόκα Τζούνιορς, στη Ατλέτικο Ραφαέλα.
Ο Εστέμπαν Ορφάνο έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής τόσο στο επίπεδο Κ20 όσο και στο Κ17, στην τελευταία περίπτωση - μάλιστα - συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2009.

Esteban Orfano
Datos personales
Nombre completoEsteban Gabriel Orfano
Apodo(s)Tebi
NacimientoSan Justo, Argentina
13 de enero de 1992 (24 años)
Nacionalidad(es)argentino
Altura1,64 metros
Carrera
DeporteFútbol
Debut deportivo2011
(Boca Juniors)
ClubClub Atlético de Rafaela
LigaLogo Primera Division de Argentina.png
PosiciónMediocampista
[editar datos en Wikidata]
Esteban Orfano (n. 13 de enero de
ClubPaísAñoPartidosGoles
Boca JuniorsFlag of Argentina.svg Argentina201120
Villarreal B (cedido)Flag of Spain.svg España201220
Boca JuniorsFlag of Argentina.svg Argentina2012 - 201300
Douglas Haig (cedido)Flag of Argentina.svg Argentina2013 - 2014242
Patronato de Paraná (cedido)Flag of Argentina.svg Argentina2014 - 2015614
Atlético RafaelaFlag of Argentina.svg Argentina2016 - Presente
 1992; San Justo, La Matanza) es un futbolista que se desempeña

.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!

Aπό την εποχή Πλατινί είμαι φαν της Γαλλικής σχολής ποδοσφαίρου, είμαι αλλεργική στη μίρλα του Σάντος, ο Κριστιάνο είναι πολύ μεγάλος μπαλαδόρος και λίγο με νοιάζει που ξοδεύει τα λεφτά του, πως και με ποιες, ή πόσα του ακουμπάνε οι διαφημιστικές...
Αν ο μίρλας καταφέρει να κερδίσει μια Γαλλία που σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ είναι η καλύτερη Γαλλία όλων των εποχών, με ωραίο και συνετό ποδόσφαιρο, με ομαδικό Ρονάλντο, που θα βάλει την γκολάρα του και θα θυσιάσει το τεράστιο εγώ του παράλληλα, για τους συμπαίκτες του, τότε ....ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ να κλέψει το κατσαρόλι, μέσα από το σπίτι των μπλε!
Το όνειρο μου για τον τελικό είναι να δω ωραίο χορευτικό, καλλιτεχνικό, περίτεχνο ποδόσφαιρο, με θέαμα, πολλά γκολ, ωραία ατμόσφαιρα, έξυπνους προπονητές-μαέστρους, μονάδες που ζωγραφίζουν, ομάδες που τα δίνουν όλα, όλοι για έναν και ένας για όλους! Ζητάω πολλά;
Ε και; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε εμείς!
Και ναι,φυσικά χαίρομαι που έχασε καθαρά η Γερμανία, λόγω φυσικά των σοβαρών απουσιών που μπλόκαραν το μηχανισμό της, αφού βασίζεται σε πολύ συγκεκριμένους αυτοματισμούς. Οπότε αν λείπει μια βίδα, πέφτει η μηχανή...
Δεν μου αρέσει το βιονικό ποδόσφαιρο των ρομποκόπ.
Μου αρέσει η καλλιτεχνία, μαζί με τη μαγκιά και το στρατηγικό μυαλό εντός και εκτός γηπέδου! Ο Πλατινί ήταν αρχιστράτηγος!
Μου λείπουν οι μεγάλοι μπαλαδόροι σ' αυτό το Euro, μου λείπουν οι μεγάλες στιγμές άλλων εποχών....
Εύχομαι ο τελικός να έχει λίγη από την παλιά μαγεία του ποδοσφαίρου

ΔΕΝ ΕΧΩ ...ΛΟΓΙΑ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ  ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ  ΘΕΛΟΥΝ   ΤΟ  ΑΡΕΝΑ   ΝΑ   ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ  ΣΕ  ΟΛΗ   ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   
ΘΕΛΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ  ΤΟΥΣ  ΣΩΣΤΟΥΣ  ΚΑΙ   ΤΟΥΣ  ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ .. ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ   ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ  ΤΑ   ΠΑΙΔΙΑ  !! .
ΟΣΟΙ ΔΕΝ   ΘΕΛΟΥΝ
   ΤΟ ΛΕΥΚΟ  ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΧΝΙΑ  ΑΣ ΜΗΝ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ   ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  !! 
ΑΥΤΗ Η  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ   ΛΕΕΙ  ΠΟΛΛΑ!!!

ΕΛΕΟΣ !! ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?

ΧΘΕς  ΚΑΠΟΙΟΣ   ΜΑΛΛΟΝ.. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!! >>.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ..., ΑΠ ΌΤΙ ΕΜΑΘΑ  ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45  ΠΟΥ  ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ   ΚΑΙ ΤΟ  ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ  EKEI ... ΠΕΤΑΞΕ  ΕΝΑ  ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ   ΤΟ ΟΠΟΙΟ   ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ.. ΓΥΡΙΣΕ  ΠΙΣΩ   ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΙΔΑ , ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ  ΠΑΙΔΙ  10 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ   ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ  ΤΟ   ΕΥΤΥΧΩΣ  ΕΛΑΦΡΑ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ  ΤΗΣ ΑΕΛ  ΠΟΥ  ΦΟΡΟΥΣΕ  ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ  ΓΙ  ΑΥΤΗ!! ... ΜΕ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ  ΝΑ  ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ  ΘΑ  ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  ΤΗΣ  ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ .!!! ΚΑΙ  Η ΠΑΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ   ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ  ΦΑΝΕΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ  ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!

ζητειται ...Ενότης.!!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ .....ΕΝΟΤΗΣ  !!!
!

Πρώτη για ΑΕΛ μπροστά στον κόσμο της! και... παρατραγουδα!!








Με όνειρα για κάτι καλό στην επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ, ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός, έγιναν στο AEL FC Arena, μπροστά σε αρκετό κόσμο της Λάρισας.
Επίσης, εκτός από την προπόνηση έγινε και η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση.
Δυστυχως  ομως δεν ελειψαν και  τα υβριστικα  συνθηματα   τα  οποια   απογοητευσαν  πολλους οπαδους   που εφυγαν  θυμωμενοι  , απογοητευμενοι , και ξενερωμενοι  απο την  1η  της  ομαδος,  που ηταν μια  απο τις χειροτερες στην  νεωτερη ιστορια  της ΑΕ Λ !!
Ο κυριος Κουγιας  πρεπει αμεσα   να  μιλησει  με  τους   οργανωμενους  και να  τα βρουν  για  το καλο της ΑΕΛ
Να σημειωσουμε  οτι δεν ειναι λιγοι  οι οπαδοι  που  σκεφτονται  να  μην παρουν διαρκειας  εξ αιτιας  ολων  αυτων  που  συμβαινουν.!!!

ΚΑΘΙΣΤΕ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΑ  ΒΡΕΤΕ!! Η ΑΕΛ ΕΧΕΙ  ΑΝΑΓΚΗ  ΟΛΟΥΣ   ΤΟΥΣ  ΟΠΑΔΟΥΣ   ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ Η  ΟΧΙ  ΟΛΟΥΣΣΣΣ   
ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ  ΑΕΛ  ΚΑΙ  ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΠΟΥΝ   ΑΣ  ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ  ΚΑΙ   ΑΣ  ΒΡΕΘΕΙ  ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!