Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2016

πατηστε την ομαδα με τα πετσινα..!!!



μπορεί  να  εισαι μια  πλουσια  Λουγκα  με  μεταξωτα  βρακια  και  ακριβοπληρωμένους λεγεωναριους,

Και  να  κερδισεις αυριο  για  μας  παντα θα  εισαι  η  Λουγκρα  με  τα  περισσοτερα πετσινα  πρωταθλήματα  που  σου  δώσανε.!!!
κατάφερες  να  γινεις  η  πιο  αντιπθητικη  ομαδα  στην  Ελλαδα  και  στην  Ευρώπη !!
ενώ  η ΑΕΛ  ΕΙΝΑΙ   ΠΙΟ  ΣΥΝΑΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !!!
Ότι  και  να  κανεις  η ΑΕΛ  στην  συνειδηση  ολης  της Ελλαδος  ηταν και  θα  είναι  η  ομαδα  μοντελο που  πηρε  το  πιο  τιμιο και  πιο  δικαιο πρωταθλημα  στην  Ελλαδα .που  ισούται  για 10.
ΜΠΟΡΕΙ Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΑΥΡΙΟ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΙΣΟΣ ΜΕ  ΤΑ ΑΥΡΑ  ΜΥΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ  ΕΓΩ ΘΑ  ΣΕ  ΚΕΡΔΙΣΩ


.«Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΛ»

Μπέντο: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΛ»

bento-9916
Προσθήκη λεζάντας
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο στο συνδρομητικό κανάλι μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναγνωρίζει την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Αναστασιάδη όπως και το κίνητρο που έχουν οι «βυσσινί» κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η ΑΕΛ είναι ο επόμενος αντίπαλός σας. Έχει απολογισμό μία εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή και μία ήττα στην Κέρκυρα. Τι εικόνα έχετε για τον αντίπαλό σας;   «Είναι σημαντικό για τους αντιπάλους μας το γεγονός πως παίζουν απέναντι σε μία ομάδα η οποία διεκδικεί τον τίτλο. Τους δίνει έξτρα κίνητρο. Έτσι βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντί μας, όπως όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε ποδοσφαιρικά σε ένα υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Η Λάρισα είναι μία ομάδα η οποία αμυντικά είναι πολύ δυνατή και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί κυρίως στο αμυντικό κομμάτι είναι πολύ δραστήρια. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να καταφέρουμε το στόχο μας. Όμως, μόνο αν δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, θα καταφέρουμε το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί».

.Vissini Store

Έναρξη λειτουργίας για το "Vissini Store" Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 25/9 το "Vissini Store" θα λειτουργήσει κανονικά στο AEL FC ARENA, τόσο ως μπουτίκ αλλά και ως καφέ, σε ανακαινισμένο χώρο που ελπίζουμε να γίνει νέο σημείο αναφοράς και συνάντησης των οπαδών μας πριν την έναρξη των αγώνων.

Εκεί οι φίλοι της ΑΕΛ θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα "βυσσινί" ρούχα και αξεσουάρ, να απολαμβάνουν ποιοτικό καφέ, ροφήματα, snacks, αναψυκτικά και μπύρες και να βλέπουν αγώνες των αντιπάλων μας στις τηλεοράσεις δίνοντας τα ραντεβού τους αρκετές ώρες πριν τα παιχνίδια μας.  

Σε αντίστοιχους χώρους θα γίνουν και οι διαμορφώσεις στο εσωτερικό του γηπέδου, όπου παλαιότερα ήταν το εστιατόριο και το μεγάλο καφέ, ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο μας ανακαινισμένοι και πλήρως οργανωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με άμεσο στόχο την ολοήμερη λειτουργία κι εξυπηρέτηση στο