Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ..ΚΩΣΤΑ !!!


ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ..ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...
ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!!!
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!
ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΝΟ!!

ΣΑΣ   ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ..ΧΡΟΝΟ!!!

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?

πηγή: Intime
Καμία έκπληξη που ο Αλέξης Κούγιας τελείωσε και τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αναμενόμενο. Και ο επόμενος προπονητής στη Λάρισα δεν θα έχει τύχη. Θα πάει από ‘κει που ήρθε σ’ ένα μήνα, σε λίγους μήνες. Ο Κούγιας, όμως, θα συνεχίζει τον αγώνα τον καλό για το ποδόσφαιρο.
Κανένα πρόβλημα, λοιπόν, για τον σημερινό μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισας που έμεινε πάλι χωρίς προπονητή στη μέση της σαιζόν. Πάντα θα βρεθεί κάποιος άλλος να βγάλει προπονητικό μεροκάματο από τον δικηγόρο. Είναι απίθανο ο Αλέξης να μείνει χωρίς προπονητή. Όλοι, δηλαδή, οι επαγγελματίες κάποια στιγμή να του πουν Δεν δουλεύουμε μαζί σου. Αποκλείεται αυτό.
Γιατί, όμως, ο Κούγιας όσα χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο δεν βρήκε τον άνθρωπο στον οποίον να πιστέψει. Να εκτιμήσει. Έστω έναν μόνον. Απλό είναι το γιατί. Όσο ο Αλέξης ξέρει το μικρόφωνο, και είναι πολύ δυνατός στο μπλα μπλα, άλλο τόσο ξέρει από μπάλα. Και επειδή κατέχει το αντικείμενο, δεν έχει σε αληθινή εκτίμηση κανέναν προπονητή.

Μαρουκάκης θα ανοίξει το χορό??


Πώς το είπε ο Χρήστος Γιαλιάς στους παίκτες των Τρικάλων, όταν τους έριχνε σούπερ γκάζια μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα;…
«Δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε πέντε κάθε εβδομάδα».
Επί του παρόντος πάντως εκείνο που φροντίζει να κάνει ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας, δεν είναι το «καθάρισμα» ποδοσφαιριστών αλλά η μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.
Μπορεί να απέχουμε δύο μήνες από το παζάρι του χειμώνα, ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
Σύμφωνα με όσα…αλίευσε «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» απ΄της Λαρίσης το ποτάμι που το λένε Πηνειό, ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα ανοίξει το χορό των χειμερινών μεταγραφών για την ομάδα των Τρικάλων.
Ο 26χρονος σέντερ φορ αγωνίζεται απ΄το καλοκαίρι του΄15 στην ΑΕΛ.
Την περασμένη σεζόν υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου των «βυσσινί» στη Superleague, γράφοντας στο κοντέρ 12 γκολ σε 29 παιχνίδια.
Φέτος δεν υπολογίζεται κάτι που φαίνεται και από τις μόλις δύο συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του΄18, ένα πρόωρο «διαζύγιο» θα εξυπηρετήσει και τις δύο πλευρές τον προσεχή Γενάρη.
Ο Μαρουκάκης είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας (με τις φανέλες της Καλλιθέας της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ) κι αν μη τι άλλο, η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στα Τρίκαλα θα αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία γα τους «Σακαφλιάδες», που μετά τον «μπόμπερ» Νίκο Κουσκουνά υα προσθέσουν στη φαρέτρα τους έναν ακόμη γκολτζή επιθετικό πρώτης γραμμής.

Related posts