Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015

Τα εισιτήρια για ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

Το ωράριο προπώλησης και οι τιμές των εισιτηρίων ημέρας για το παιχνίδι ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (προπώληση από το AEL CITY STORE / Μανωλάκη 9-11): 

Τετάρτη 30/12, 17:00-21:00
Πέμπτη 31/12, 09:00-17:00
Δευτέρα 04/01, 09:00-14:00 & 17:00-21:00
Τρίτη 05/01, 09:00-16:00
και από τις 15:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA

Τιμές εισιτηρίων:
Πέταλα 5€
Ανατολική Κερκίδα 10€
Δυτική Κερκίδα 15€
Θύρα 18 VVIP 30€
Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)

6 χρόνια χωρίς το Μανώλη Ρακιτζόγλου



Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Μανώλης Ρακιντζόγλου έφυγε από τη ζωή. Τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2009 ο Μανώλης Ρακιντζόγλου έχασε τον άνισο μακροχρόνιο πόλεμο με την επάρατη νόσο και έφυγε για το ‘Club του Παραδείσου’ σε ηλικία 63 ετών. Ο Μανώλης Ρακιντζόγλου φόρεσε για πρώτη φορά τη Βυσσινί φανέλα με το άλογο στις 10 Σεπτεμβρίου 1972 με αντίπαλο τον Πιερικό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αγωνίστηκε στην ΑΕΛ στη διάρκεια της τριετίας 1972-75, με 95 επίσημες συμμετοχές και 36 γκολ, ενώ υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην πρώτη άνοδο της ιστορίας της στην κατηγορίας των μεγάλων.
Αιωνία του η μνήμη! 

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA

*Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα παίξουν με επίλεκτη ομάδα της ΠΑΕ 

Γιορτινή ατμόσφαιρα στη θεσσαλική πρωτεύουσα  αγώνας-γιορτή θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 στο  AEL FC ARENA, μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και μιας επίλεκτης ομάδας της ΠΑΕ που θα αποτελείται από μέλη του προπονητικού και ιατρικού team, μέλη της διοίκησης, στελέχη της ομάδας, συνεργάτες, φίλους και όχι μόνο...
Ένας αγώνας ποδοσφαίρου με κοινωνικό χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πάντα δίπλα στους άπορους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι τους τις γιορτινές αυτές ημέρες, να υποδεχθούν αξιοπρεπώς το 2016.
Γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ για τους ενήλικες και δωρεάν είσοδος για τα παιδιά.
Τον αγώνα θα παρακολουθήσει σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ με όλους τους ποδοσφαιριστές και οι μικροί φίλοι  και οι οπαδοί  θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ευχές, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Και βέβαια αναμένεται  ότι θα τους ζητήσουν άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και …Κύπελλο ξανά στον Πηνειό, καθώς οι «βυσσινί» στους «16» της διοργάνωσης  θα παίξουν σε διπλούς αγώνες με τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο όμως μπορούν να αποκλείσουν αν δείξουν το ανάλογο πάθος και την πρέπουσα αγωνιστική σοβαρότητα.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την εταιρία Γήπεδο Λάρισας ΑΕ και τον κ. Κώστα Πηλαδάκη για τη δωρεάν παραχώρηση του AEL FC ARENA ώστε να διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας και να αποχαιρετήσει η οικογένεια της ΑΕΛ, το 2015.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Για τη σημερινή αναμέτρηση καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ να βρίσκονται στις 14:00 στο AEL FC ARENA και να συμβάλουν από την πλευρά τους με την αγωνιστική παρουσία στον σκοπό για τον οποίο διεξάγεται η σημερινή αναμέτρηση.
Αλλωστε οι παλαίμαχοι όταν τους το ζητηθεί πάντα ανταποκρίνονται για να πάρουν μέρος σε τέτοια παιχνίδια, διότι  χρειάζεται όλοι μας να γινόμαστε αρωγοί και να βοηθάμε συνανθρώπους  μας που και εξαιτίας τις οικονομικής κρίσης, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έχουν ανάγκη μιας μικρής ζεστασιάς…
*Εν τω μεταξύ, ο  Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ Αλκαζάρ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στον Σύνδεσμο θα γίνει αποχαιρετιστήριο  πάρτι για το 2015, με ψηστήρι, άφθονο αλκοόλ και δυνατή ηλεκτρονική μουσική. Και είναι καλεσμένοι όλοι οι φίλοι της ΑΕΛ.
-Επίσης από τους «Monsters» έγινε γνωστό ότι βγήκαν τα νέα μπλουζάκια και μπορούν να προμηθευτούν μέσω του Συνδέσμου οι φίλοι της ΑΕΛ. Διατίθενται από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων «Monsters» σε 3 χρώματα. Πληροφορίες στα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8).

Νέα πρόταση σε Κλέιτον!


Αλέξης Κούγιας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας αποκάλυψε πως έχει κάνει εκ νέουν πρόταση στον Σίλβα Κλέιτον!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί» δόθηκε προθεσμία στον βραζιλιάνο για να απαντήσει.
Η περίπτωση του πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφενός γιατί τον έχουν στο στόχαστρο ομάδες της Σούπερ Λιγκ (Ατρόμητος, Ηρακλής) και αφετέρου επειδή η ΑΕΛ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές.
Για το ζήτημα των μεταγραφών ο Κούγιας τόνισε ότι  στο πρόσφατο Δ.Σ. της Football League ζητήθηκε να δοθεί άδεια σε όλες τις ομάδες για να κάνουν μεταγραφές.
Ο λόγος που έγινε αυτό, είναι να ασκηθεί πίεση προς τη διοργανώτρια αρχή, για να ενισχυθούν οι ομάδες, καθώς πολλές λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα και ουσιαστικά θα υπάρξει πρόβλημα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.