Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Δε μας χέζετε ρε Νταλάρες!.. Written by Κώστας Μπετ


Την επομένη του αγώνα με τον Εργοτέλη είχαμε γράψει για την κακοήθη δημοσιογραφία κυρίως κάποιων ιστοσελίδων της Αθήνας, σε ότι αφορά την –ανεπίτρεπτη σίγουρα- στιγμιαία όμως, συμπεριφορά των εκτελούντων χρέη τραυματιοφορέα στο ματς.
Επί μέρες αναμασούσαν και ξεροκατάπιναν το δηλητήριό τους για δυο λόγους
α) ότι η κακοήθης δημοσιογραφία μπήκε στα σπίτια μας μέσω υποτιθέμενων δημοσιογράφων που την χρησιμοποιούν για να ανέλθουν επαγγελματικά και κοινωνικά από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και κυρίως από ανεξέλεγκτα site! Και..
β) ότι ο βρωμερός παραγοντισμός και το άθλιο καταστημένο της Αθήνας, βρήκαν την ευκαιρία να πλήξουν και πάλι την «επικίνδυνη» ποδοσφαιρικά, κοινωνικά και ηθικά ΑΕΛ, που τους χαλά την πιάτσα!..
Θα αναρωτηθείτε. Τι έγινε; Μύγα μας τσίμπησε πάλι;
Όχι δεν είναι μύγα, αγανάκτηση είναι και παράπονο. Όλα τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης της πρωτεύουσας, αλλά και όλα τα πολιτικοκοινωνικά που για μια βδομάδα κόντευαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι παρορμητικοί τραυματιοφορείς ήταν Ρωχάμηδες…
….εδώ και τρεις ημέρες ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ούτε μια αράδα –ή πέρασαν στα πολύ ψιλά- ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ και με τη βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων πριν από τον αγώνα ΑΕΛ-Αγροτικός Αστέρας έκαναν έκκληση στον κόσμο και οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν συγκινητικά και πήγαν στο γήπεδο φορτωμένοι με ρούχα, δώρα, παιχνίδια, τρόφιμα για τους Σύρους πρόσφυγες! Εκπληκτική πραγματικά ανταπόκριση! Και ..ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
…όλοι αυτή η αυθόρμητη κίνηση των φιλάθλων, όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος, γέμισε …τρία λεωφορεία με τρόφιμα και φάρμακα!!..
Και αυτά τα ερπετά της καθημερινότητας, αυτού του υψηλού ηθικού είδους ειδήσεις δεν τις προωθούν!. Βλέπετε, δεν έχουν αναγνωσιμότητα. Αν ξαναμαλώσουν δυο παίχτες, ή πέσει καμιά κροτίδα, ή σκάσει κανένα λάστιχο από το αυτοκινητάκι που μεταφέρει τραυματίες στο γήπεδο, ή καεί ο εξωτερικός γλόμπος του Arena θα το γράψουν. Θα το στείλουν και στην ξερακιανή κυρία στο εξωτερικό… Αυτές είναι ειδήσεις!.. Όχι ότι, φίλαθλοι της ΑΕΛ, πολλοί των οποίων βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, μάζεψαν …τρία φορτηγά ρούχα, τρόφιμα και φάρμακα. Σιγά. Ούτε 4 φορτηγά δεν ήταν!...
Δε μας χέζετε ρε Νταλάρες!..
**Κώστας Μπετχαβές

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΚΑ

ο κ. Γιώργος Νάκας, που κατέθεσε τις απόψεις της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Ουσιαστικά θέση του σωματείου είναι ότι δεν υπάρχει καμία μήνυση που να μην επιτρέπει τη λύσης της προηγούμενης ΠΑΕ, απλά και μόνο μία μηνυτήρια αναφορά που έγινε με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία της εκκαθάρισης και η οποία μηνυτήρια αναφορά δεν έχει καμία σχέση ούτε με την πορεία της εκκαθάρισης, αλλά ούτε και με την αδειοδότηση.
Παράλληλα, η πλευρά του Ερασιτέχνη επισημαίνει ότι πάγια τακτική είναι να κάνει ότι είναι δυνατόν – και το πράττει με το παραπάνω – για να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, αλλά η δική του προσπάθεια από μόνη της δεν είναι αρκετή. Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι ουσιαστικά ούτε στα χέρια του Κώστα Πηλαδάκη είναι να σβηστεί από το Μητρώο η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, γιατί εκκρεμεί ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει διαταχθεί από τις κρατικές υπηρεσίες και αυτός είναι που φρενάρει την όλη διαδικασία και μόνο αν ολοκληρωθεί αυτός θα μπορέσει να περατωθεί και η διαδικασία της εκκαθάρισης.
Δεν παραλείπουν μάλιστα να τονίσουν ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε τακτικότατη επαφή με την πλευρά του κ. Πηλαδάκη με σκοπό να βρεθεί η λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

δεν είναι κακό ,,,,να ονειρεύεσαι!!!!

δεν είναι κακό ,,,,να ονειρεύεσαι!!!! 


Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας, πέρασε πάρα πολλά πάρα πολλές δοκιμασίες και κινδύνεψε να χάσει την ταυτότητά της πολύ φοβάμαι ότι έχασε και αρκετά μικρά παιδιά της νέας γενιάς μετά τα τελευταία γεγονότα. Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά αισιοδοξίας με τον κύριο Κούγια στο τιμόνι της Α.Ε.Λ. αρχίζουμε ξανά να ονειρευόμαστε ότι θα ξαναζήσουμε τις στιγμές, που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια τις υπέροχες στιγμές. Μετά την ανακοίνωση της πιθανής τιμωρίας μας μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, και της τιμωρίας που φαίνεται να έρχεται μετά τον αγώνα με το Ολυμπιακό Βόλου είναι γεγονός ότι προβληματίστηκα αρκετά, ένα βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ σκέφτομουν διάφορα πως   θα μπορούσε να να να γίνει το αρένα|  Κολάση   με την καλή εννοιά  .να γίνει τώρα μια έδρα που θα μιλάει όχι μόνον η Ελλάδα αλλα  όλη η Ευρώπη/
για το Arena και για τους οπαδούς της Α.Ε.Λ. για τη Λάρισα Θυμήθηκα λοιπόν πριν από αρκετά χρόνια το τεράστιο πανό που έγινε, και καλυπτε  σχεδόν όλη την κερκίδα της θύρας 10 στο Αλκαζάρ που όταν το είδα εγώ προσωπικά εκτός ότι ανατρίχιασα  ενθουσιάστηκα χάρηκα τόσο πολύ !! ενοιωσα  τόσο τόσο περήφανος  για τους οπαδους ατης της  ομαδας και είπα μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν σ αυτόν η σε αυτούς που ονειρεύτηκαν  να  το κανουν  και το πέτυχαν !!!!Έτσι κι εγώ ονειρεύτηκα ένα τεράστιο πανό με τους νεκρούς μας με τους τίτλους μας με το χρώμα του βυσσινί που θα καλύπτει όλη την ανατολική  κερκιδα του αρένα ,που θα
ηταν   πραγματικά  ,,,το ανεπαναληπτο !!!θα εντυπωσιάσει για τους ίδιους εμάς  τουσ Λαρισαιους  και τα παιδιά και τις νέες γενεές αλλά και θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη 
Έχω  δημοσιευσει   στο  facebook  αυτο το πλανο ,και είδα ότι υπήρχαν αρκετοί φιλοι δικοι μου αλλα και φιλοι τησ ΑΕΛ  που  ενθουσιαστηκαν !!!  επισης μεγάλη ανταπόκριση και  επιχειρηματίες που αμέσως προθυμοποιήθηκα να να βοηθήσουν  να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο .
εγώ βέβαια πρότεινα αυτό να γίνει με τη βοήθεια όλων των οπαδών της Α.Ε.Λ. να συμμετέχουν όλοι όσο μπορεί ο καθένας και σύμφωνα με την οικονομική του δυνατότητα Άρχισα λοιπόν να παίρνω προσφορές από μεγάλες εταιρείες των Αθηνών  Θεσσαλονίκης για να δω πόσο θα στοίχιζε ένα τέτοιο εγχείρημα 
ακόμη δεν έχει τελειώσει  πρεπει να μαθω πρωτα τισ διαστασεις της κερκιδας μηκος υψος και να τους τα δωσω  και μετα να μου κανουν τις προσφορες τους.
  είναι γεγονός ότι αυτό το εγχείρημα έχει αρκετά αρκετά μεγάλο κόστος Θα συνεχίσω να το ψάχνω και αφού πάρουμε αρκετές προσφορές από όλη την Ελλάδα και μετά και από τη Λάρισα από Λαρισαίους που μπορούν  ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ .ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΩΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ.

ΦΥΣΙΚΑ  ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΙΔΕΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΠΑΝΤΑ!!!

Αλέξης Κούγιας..: .«Ορισμένοι, έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει»


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου, του μεγαλομετόχου της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας, αναφέρθηκε στην ποινή της επιτήρησης που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς, δεν εξασφάλισε την αδειοδότηση της ομάδας για την Super League. Όπως είπε, η ΠΑΕ ΑΕΛ, αντιμετωπίζει πλέον κυρώσεις, λόγω της ποινής που της επιβλήθηκε.
Στην συνέχεια, έκανε λόγο για την περσινή κατάσταση που ίσχυε σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και τους χειρισμούς τους οποίους έκανε η περσινή ιδιοκτήτης εταιρία της ΠΑΕ, λέγοντας, ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσαν οι πληρωμές αλλά και άλλα θέματα της ομάδας, ήταν παράνομα. Βέβαια, ξεκαθάρισε, ότι το καθεστώς της επιτήρησης, δεν έχει καμιά σχέση με την αδειοδότηση της ομάδας, η οποία θα εξεταστεί και θα γίνει τον Μάρτιο.
Έπειτα, αφού ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση που βρήκε στην ΠΑΕ, αλλά και τα όσα αναφέρει η απόφαση, για την περσινή διοίκηση, είπε πως δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να κάνει δηλώσεις σχετικά με αυτά που έκανε λάθος, αναφερόμενος στην συνέντευξη του κ. Πλεξίδα στην εφημερίδα “Ελευθερία”. Μάλιστα, σημείωσε, ότι ο αθλητικός εισαγγελέας, αναμένεται να ασχοληθεί τόσο με το θέμα, όσο και με την επιτροπή αδειοδοτήσεων.
Επίσης, έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, από την οικογένεια Πλεξίδα, η οποία όπως είπε, δεν επιθυμούσε να τις μεταβιβάσει εξ’ αιτίας της επένδυσης που έγινε στο προπονητήριο των Δένδρων. Μάλιστα, έκανε μια σύγκριση της περσινής ΠΑΕ ΑΕΛ, με την σημερινή καλώντας τους παρευρισκόμενους να επιλέξουν ποια από τις δύο καταστάσεις προτιμούν.  
Κλείνοντας, ανέφερε, η ενασχόλησή του με την ΑΕΛ, δεν θέλει να του δημιουργεί προβλήματα, καθώς, είναι πολυάσχολος στην καθημερινότητα του. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ορισμένοι, έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει», ενώ έκλεισε λέγοντας να αφήσουν την προσπάθειά του να ευδοκιμήσει, μιας και την βλέπουν να πάει καλά και όχι να προσπαθούν να την υποσκάψουν.