Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2015

σημαντική εμπορική συμφωνία για την ΠΑΕ ΑΕΛ!!!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επίτευξη συνεργασίας με την εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO.
Μία ακόμα σημαντική εμπορική συμφωνία για την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία έκανε γνωστό πως από το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα διαφημίζεται στη φανέλα της η εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO. Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, καλεί τους αδερφούς Καντώνια, ιδιοκτήτες της EXALCO, να συμμετέχουν ως κορυφαία στελέχη στη διοίκηση.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από το επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Καλλιθέα θα διαφημίζεται στην εμφάνισή της η διεθνούς φήμης εταιρία εφαρμογών αλουμινίου EXALCO. H συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία έχει διπλή σημασία για την ΠΑΕ ΑΕΛ αφού αφενός μεν, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των Βαλκανίων στον τομέα των εφαρμογών αλουμινίου αφετέρου δε, έχει τεράστια συναισθηματική αξία αφού είναι μια εταιρία οικονομικών συμφερόντων της απόλυτα συνδεδεμένης με την ιστορία της ΑΕΛ οικογένειας Καντώνια.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τα θερμότερα λόγια, τους υιους των αειμνήστων Στέλιου και Αντώνη Καντώνια, Γιάννη και Γιώργο Καντώνια, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, διαφημίζουν μία από τις ναυαρχίδες του ομίλου τους, την εταιρία EXALCO, η άλλη είναι η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στην οικογένεια Καντώνια, ώστε τόσο ο Γιάννης όσο και ο Γιώργος να συμμετέχουν ως κορυφαία στελέχη στη διοίκησή της». 

Συνέντευξη τύπου του προέδρου κ. Αλέξη Κούγια

Aύριο Τετάρτη 18/11 στις 17:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τις αιτίες που οδήγησαν την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ στο να απαγορεύσει στην ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ!!!





















Συνεχίζει την κοινωνική της δράση η ΠΑΕ ΑΕΛ που έρχεται σε συνεργασία με το “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Έτσι το Σάββατο 21/11, μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Καλλιθέα, θα στηρίξει την προσπάθεια του οργανισμού όπου στην Πλατεία Λαού θα διοργανωθεί εθελοντική δραστηριότητα για παιδιά, με σκοπό να περάσει το μήνυμα και τις αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς:
«Στις 21/11/2015, 11 το πρωί στην Πλατεία Λαού, διοργανώνεται εθελοντική δραστηριότητα με τη μορφή «κυνήγι θησαυρού» στη Λάρισα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με αφορμή τον εορτασμό του ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.
Στη δραστηριότητα αυτή μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών. Θα υπάρχει φυσικά επίβλεψη και καθοδήγηση από τους εθελοντές της ομάδας artivistas.
Η δράση αυτή οργανώνεται με σκοπό να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της συγκέντρωσης και δωρεάς αγαθών που είναι απαραίτητα στα παιδιά που προστατεύονται από τον οργανισμό. Μέσω της συλλογικής αυτής προσπάθειας επιθυμία είναι να περαστεί στα παιδιά το μήνυμα και οι αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει ποικιλοτρόπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βοηθά σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυσή του»