Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΑΔΔΑ!!!!


Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας ότι συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων από το AEL CITY STORE:
Πέμπτη 3/3 - 17:30-21:00, Παρασκεύη 4/3 - 09:00-14:00 & 17:00-21:00, Σάββατο 5/3 - 09:00-17:00 και από τις 16:30 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA. Επίσης παρακαλούνται οι κάτοχοι διαρκείας που ακόμη δεν το έπραξαν να παραλάβουν τις νέες κάρτες Β' γύρου από τα γραφεία μας διότι στον αγώνα του Σαββάτου δεν ισχύουν οι παλαιότερες ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο. Τέλος, λόγω αντίθετης φημολογίας, ενημερώνουμε ότι η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο AEL FC ARENA στις 16:30 είναι "κλειστή" σε θεατές.  

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!

Σαββίδης:
«Να σταματήσει και το πρωτάθλημα»
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΑΥΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ/???
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣ@^%&#$#&@&@ >>ΟΧΙ ΑΛΛΟ>>>κΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Διακοπή του Κυπέλλου για να μην γίνει τελικός Ολυμπιακός - ΑΕΚ!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!
Το Κύπελλο φαίνεται ότι θα είναι η διοργάνωση που θα «πληρώσει» το μάρμαρο για τα επεισόδια στην Τούμπα κι αυτό γιατί όπως έλεγαν άνθρωποι κοντά στον Σταύρο Κοντονή, φοβούνται τι θα γίνει εάν πάνε στον τελικό η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός! Ετσι προτιμούν να διακόψουν τη διοργάνωση και να αποφύγουν τα χειρότερα...
Ο Σταύρος Κοντονής έχει εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό
είτε διακοπή, είτε διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων χωρίς θεατές,
. Οι σκέψεις αυτές φάνηκαν ότι θα γίνουν πράξη, με την επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ και τη ΔΕΑΒ και ζητά τη γνώμη τους για τυχόν εφαρμογή του νόμου και διακοπή του Κυπέλλου! 

Η ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή:
Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:
«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ - ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού - προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης.»   


Βόμβα Κούγια: Γιατί ο Παππάς δεν έδωσε το πέναλτι!

Βόμβα Κούγια: Γιατί ο Παππάς δεν έδωσε το πέναλτι!
Ο διακεκριμένος ποινικολόγος εξηγεί στον SportDog τι έγινε με τον διαιτητή της Τούμπας. Γιατί κατηγορεί τον Σαββίδη και τι ετοιμάζεται να κάνει εάν διακοπούν τα πρωταθλήματα

Χείμαρρος ήταν, για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SportDog.
Απευθυνθήκαμε στον γνωστό ποινικολόγο και ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ με αφορμή όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και για τις εξελίξεις και παθογένειες που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, άλλωστε, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γνωρίζει άριστα τη νομοθεσία και η άποψή του παρουσιάζει πάντοτε πολύ ενδιαφέρον. Γιατί πέρα από όλα τα άλλα, δεν διστάζει να πει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.
Κι αυτό έκανε όταν τον ρωτήσαμε και για την επίμαχη φάση του ντέρμπι που προκάλεσε εντέλει τη διακοπή του αγώνα. Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι το πέναλτι που έγινε -"και θα το έδινε μέχρι και ο Μαρινάκης"!- δε δόθηκε από τον διαιτητή επειδή οι ρέφερι φοβούνται να αδικήσουν τους Ερυθρόλευκους! Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος δε δίστασε να πει ότι όσοι διαιτητές στο παρελθόν σφύριξαν ενάντια στον Ολυμπιακό μετά εξαφανίστηκαν και γι΄ αυτό ο Παππάς στη συγκεκριμένη φάση αποφάσισε να μη δώσει τίποτα.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσαν και οι κατηγορίες του γνωστού ποινικολόγου κατά του Ιβάν Σαββίδη, ότι συνεργάζεται με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και είναι συνυπεύθυνος για ό,τι γίνεται στο γήπεδο, ενώ τον χαρακτήρισε "άσχετο" από ποδόσφαιρο που δίνει σόου στην τηλεόραση για άλλους λόγους.  

"Προκλήθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ"
"Αυτό που συνέβη χθες στο γήπεδο της Τούμπας, είναι αιδικαιολόγητο. Αποκλειστική ευθύνη έχει τόσο η διοίκηση του ΠΑΟΚ, όσο και οι προπονητές των δύο ομάδων και οι ποδοσφαιριστές τους. Μα την κυριότερη ευθύνη έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Οι οποίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα ακόμα κι αν προκληθούν (και η αλήθεια είναι πως υπήρξε τέτοια πρόκληση χθες με το πέναλτι που ήταν πέναλτι και είναι αδικαιολόγητο που δεν το είδε ούτε ο διαιτητής, ούτε ο επόπτης, ούτε ο παρατηρητής περιοχής), να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο.
Όμως πριν από αυτό το γεγονός, που αποτέλεσε για εμένα την αφορμή, έχει υπάρξει το ακραίο περιστατικό να πετάξουν οι οπαδοί μπουκάλι στον προπονητή της άλλης ομάδας. Κι επειδή πρόκειται για κορυφαίες ομάδες, περίμενα ο κύριος Σαββίδης να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει ό,τι έκανα εγώ στην ΑΕΛ. Όταν οπαδός εκτόξευσε στον αερά μία απλή φωτοβολίδα και συγκάλεσα αμέσως συνέντευξη Τύπου με τον δήμαρχο της πόλης, τους παλαίμαχους, την Ερασιτεχνική και την ΕΠΣ Λάρισας, όπου καταγγείλαμε το γεγονός. Και υπενθυμίσαμε ότι στη Λάρισα έχει υπάρξει το μοναδικό θύμα στην Ελλάδα από φωτοβολίδα (σε παιχνίδι Λάρισα - ΠΑΟΚ, από φωτοβολίδα ΠΑΟΚτσή).
Οπότε αντί να προσπαθούμε να χωρίσουμε την Ελλάδα σε Βορρά και Νότο, θα ήταν καλύτερα ο κύριος Σαββίδης να αναλάβει τις ευθύνες του. Γιατί εκτός από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, να δούμε τι έχει γίνει σε αγωνιστικό επίπεδο τόσα χρόνια. Με τις δικές του αποφάσεις έχουν καταναλωθεί περισσότερα από 100 εκ. ευρώ που δεν έπιασαν τόπο και τη μία φταίει ο Ζαγοράκης, την άλλη ο Βρύζας, την άλλη ο Αγγελίδης και την άλλη ο Χατζηπετρής! Επίσης, περίμενα τουλάχιστον να είχε προσπαθήσει να μάθει ελληνικά. Γιατί με ενοχλεί με ελληνικό ονοματεπώνυμο να μη χρησιμοποιεί ούτε μία λέξη ελληνικά. Τέλος περίμενα ότι ζώντας ο ίδιος τη ζούγκλα που δημιουργήθηκε στην Τούμπα, θα αναλάμβανε τις ευθύνες του", ήταν η αρχική του τοποθέτηση του Α. Κούγια στον SportDog.
"Κακός διαιτητής ο Παππάς - Συνεργάζονται με Σαββίδη οι οπαδοί"
Ποιες θα μπορούσαν να ήταν οι επόμενες, άμεσες κινήσεις, για να διαμορφωθεί μία άλλη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Σήμερα κιόλας πρέπει η ΕΠΟ να αντικαταστήσει την Επιτροπή Διαιτησίας. Τουλάχιστον άμεσα, μέχρι το καλοκαίρι. Είναι αδιανόητο σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που έχει τορπιλιστεί με τις δηλώσεις του Σαββίδη από τη Νέα Υόρκη και με την παρουσία συγκεκριμένων οπαδών που στο παρελθόν για ασήμαντη αφορμή έχουν διακόψει παιχνίδια και έχουν δείρει παίκτες και προπονητές (για να τους εξαναγκάσουν να φύγουν), να βάζουν διαιτητή κάποιον που τυπικά και δικαιολογημένα για μία φωτοβολίδα άλλαξε τη ροή του πρωταθήματος. Τυπικά, νομιμα, σωστά έπραξε. Αλλά για μία φωτοβολίδα άλλαξε τη ροή του πρωταθλήματος και οδήγησε στην εφαρμογή των ακραίων κανονισμών, που μόνο να εξοντώσουν οικονομικά τις ομάδες μπορούν.
Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύ κακό διαιτητή. Κάτι που το γνωρίζουν όσοι έχουν παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εγώ τον γνώρισα στον Άρη Πετρούπολης, πριν από 15 χρόνια, όταν ήταν ακόμα νεαρός. Οφείλει την εξέλιξή του στον πατέρα του και αυτό το ξέρουνε όλοι. Χθες δεν έδωσε ένα φανερό πέναλτι και εκείνοι που έχουν οργανώσει αυτό που έγινε (γιατί κάποιοι έβαλαν μέσα στο γήπεδο τις φωτοβολίδες, ξεγελώντας τον αστυνομικό έλεγχο) περίμεναν τη στιγμή που για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, θα έκανε ό,τι έκανε. Ο Σαββίδης το σόου του, για να δικαιολογήσει τη διοικητική ανυπαρξία και την έλλειψη γνώσης για το ποδόσφαιρο. Και οι οπαδοί που συνεργάζοται με τη διοίκηση (αυτή είναι η γνώμη μου - τόσα χρόνια δεν έχει καταγεγίλει κανείς πρόεδρος του ΠΑΟΚ οπαδό της ομάδας), τις δικές τους ενέργειες".
"Έτσι θα φτιάξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα"
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα πώς μπορεί να γίνει ξανά αξιόπιστο άθλημα και να επιστρέψει στο γήπεδο, μαζικά, το αγνό οπαδικό κίνημα;
"Αντί να διαβάζουμε καθημερινά στα οπαδικά έντυπα ότι έπεσε μία ακόμα ένωση - κάστρο, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβρη. Κάτι που αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι όσοι κρύβονται πίσω από συλλογικές εφημερίδες, κάνουν ό,τι έκαναν οι άλλοι για να κερδίσουν δικές του ενώσες - θέλουν να γίνουν χαλίφηδες σε θέση του χαλίφη. Αντί γι΄ αυτό, λοιπόν, να καθίσουμε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών, που έχουν φίλαθλη εκπροσώπηση και δεν πρόκειται για ομάδες - σφραγίδες, μαζί με την ΕΠΟ και να αποφασίσουμε ποιον θα βάλουμε στην ΚΕΔ όποια κι αν είναι η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας. Και επίσης, ποιοι διαιτητές θα είναι στους πίνακες, γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι διαιτητές είναι καθαροί. Ας μην έχουμε στο μυαλό μας μόνο την αφρόκρεμα της Σούπερ Λιγκ. Να αρχίσουμε από τη Γ΄ Εθνική. Μόνο έτσι θα αρχίσει γίνει μία πρώτη κίνηση για να διορθωθεί η κατάσταση και να σταματήσει η καταστροφή του ποδοσφαίρου, προκειμένου να γίνει αξιόπιστο ξανά. Να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, μετά από μία συλλογική απόφαση των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων και όχι των υπαλλήλων της ΕΠΟ και των προέδρων των ΕΠΣ".
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στη σκέψη του Σταύρου Κοντονή υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και των αγώνων του Κυπέλλου. Ποια είναι η δική σας άποψη;
"Αυτή είναι θα είναι μία τραγική επιλογή και πολιτικό σφάλμα. Θα αποδείξει ότι οι πολιτικοί βάζουν μπροστά το δικό τους συμφέρον, δεν υπολογίζουν τον αθλητισμό και έχουν άγνοια για κορυφαία κοινωνικά γεγονότα, όπως είναι το ποδόσφαιρο. Και, το κυριότερο, θα αποδείξουν την ανευθυνότητά τους, γιατί το ποδοσφαιρο δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ποδόσφαιρο είναι και η Λάρισα, που δίνει παράδειγμα του πώς διεξάγονται οι αγώνες σε κάθε παιχνίδι της.
Τι φταίμε εμείς που το Σάββατο παίζουμε με τον Απόλλωνα και ήδη έχουμε πουλήσει 15 χιλ. εισιτήρια γι΄ αυτό το ματς; Άρα θα ερχόταν μαζικά οι οπαδοί μας στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Αν έχουν προσωπικά προβλήματα ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος, ας τα λύσουν αλλού. Αν τολμήσουν και διακόψουν το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω τους ιδιοκτήτες των άλλων ΠΑΕ, που είναι υγιείς και έχουν λαϊκή απήχηση, να κάνουμε μια ξεχωριστή συγκεντρωση εδώ στη Λάρισα. Θα αναλάβω προσωπικά τα έξοδα φιλοξενείας, να έρθουν στη Λάρισα που είναι στο κέντρο της Ελλάδας, προκειμένου να ακουστεί και ο δικός μας λόγος. Γιατί τώρα ακούγεται μόνο ο λόγος των μεγάλων, από τα Μέσα που ελέγχουν".
"Πέναλτι που θα σφύριζε και ο Μαρινάκης"
Υπάρχει ξανά στην επικαιρότητα το ενδεχόμενο αποχώρησης ομάδων από το πρωτάθλημα, ως μέσο πίεσης, αλλά και η θέση του Ιβάν Σαββίδη να μην εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς Κυπέλλου. Ποια είναι η άποψή σας για το συγκεκριμένο ζήτημα;
"Δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Με ποιο δικαίωμα οποιοσδήποτε με λεφτά αγοράζει τις μετοχές μίας ομάδας, αποφασίζει να καταστρέψει την ομάδα του και το ποδόσφαιρο για να δικαιολογήσει τη δική του αποτυχία; Κανείς δεν παραγνωρίζει ότι οι διαιτητές όταν παίζουν τον Ολυμπιακό με οποιαδήποτε ομάδα, με δεδομένο ότι όποιος τόλμησε να πάρει εσφλαμένη απόφαση κατά του Ολυμπιακού την επομένη εξαφανίστηκε, σφυρίζουν υπέρ του. Είναι ένα καθεστώς που κατά την άποψή μου δεν το θέλει ούτε ο Ολυμπιακός πια. Θα ήταν τραγικό, για παράδειγμα χθες, αν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να έδινε το πέλαντι ο διαιτητής. Αφού με την αγωνιστική παντοδυναμία του, ακόμα και με το σκορ στο 2-2, δεν θα είχε πρόβλημα στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Απλώς οι διαιτητές έχουν τρομοκρατηθεί πολύ με όσα συμβαίνουν και φτάνουμε σε αυτά τα αποτελέσμα. Το χθεσινό πέναλτι θα το σφύριζε ακόμα και ο Μαρινάκης".
"Να τους καλέσει ο εισαγγελέας"
Τι πρέπει να γίνει, τελικά, για να δούμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα ένα ντέρμπι που θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στο αμιγώς αγωνιστικό και όχι σε οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό;
"Το κυριότερο από όλα: οι ιδιοκτητές των μεγαλών ομάδων, που καθόριζουν την εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, να αντιληφθούν την ευθύνη τους. Αλλά και ότι δεν είναι χώρος για να λύσουν τις προσωπικές διαφορές ή τις επιχειρηματικές τους κόντρες. Αυτά ας τα λύσουν αλλού, οι ψευτομαγκιές μέσω του ποδοσφαίρου (με το πάθος που έχουν οι οπαδοί σε αυτές τις ομάδες) είναι επικίνδυνο και θα πρέπει οι εισαγγελείς στην Ελλάδα, κάποια στιγμή, να στραφούν προς τα εκεί. Και να τους ζητήσουν να δικαιολογήσουν: Έχετε προσωπικές ή επιχειρηματικές διαφορές; Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιείται το ποδόσφαιρο για να τις λύσετε;".