Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

ΑΕΛ...ΓΕΡΑ!!!


δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό,

ΑΕΛ για εισιτήρια με ΟΣΦΠ, διαιτησία και διχόνοια

Ημερομηνία: 19 Σεπτεμβρίου, 2016 18:45
ΑΕΛ για εισιτήρια με ΟΣΦΠ, διαιτησία και διχόνοια


Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού για την επερχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε τόσο στη διαιτησία όσο και στο κλίμα διχόνοιας στον σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
1. Η  ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό, παρά την άποψη της ότι τους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρέπει να τους παρακολουθούν οπαδοί και των δύο αντιπάλων ομάδων, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων. 

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στον 1ο Διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Κέρκυρα κ. Γκράνα όσο και στους δύο βοηθούς του κ.κ. Χασάν και Χούσκογλου για την άψογη διαιτησία τους. 

3. Η ΠAΕ ΑΕΛ θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ20 για την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στην Κέρκυρα, αλλά θα καταγγείλει στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ τον Kερκυραίο διαιτητή του αγώνα κ. Κολυτά αλλά και τον Kερκυραίο βοηθό του κ. Σκορδίλη, διότι επέτρεψαν το εξοντωτικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, οι οποίοι σακάτεψαν στο ξύλο το νεαρό Κεϊτά και τον οποίο τελικώς ο απερίγραπτος αυτός διαιτητής απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό, γιατί τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ατιμωρησία των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας οι οποίοι σε κάθε φάση τον σακάτευαν στο ξύλο. 

4. Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους δημοσιογράφους του AEL RADIO να κάνουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξαφανιστεί από τη θεματολογία των παραγωγών οποιαδήποτε συζήτηση η οποία να αφορά σε δηλώσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, αντίθετες απόψεις δημοσιογράφων είτε ακροατών, οι οποίες καλλιεργούν πνεύμα διχόνοιας και αντιπαραθέσεων, κι εφόσον επιθυμούν το δημόσιο διάλογο με ακροατές αυτό να περιορίζεται στην καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση, όπου οποιαδήποτε άποψη είτε για τους ποδοσφαιριστές είτε για τους προπονητές να γίνεται αποδεκτή. 

5. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πλέον αντιληφθεί ποιο είναι το περιβάλλον της ΑΕΛ και η προσπάθειά της από εδώ και πέρα θα είναι να μην απαντά στις προκλήσεις, ούτε να δίνει αξία στον οποιονδήποτε κάνει την οποιαδήποτε δήλωση καλλιεργώντας κλίμα εμφυλίου πολέμου και θα περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους αυτούς με τη νόμιμη οδό, αλλά κυρίως να προσπαθήσει να κάνει την ποδοσφαιρική ομάδα καλύτερη.

, Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ερασιτεχνικά τα λάθη των παικτών του

Αναστασιάδης: "Ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν δώρο τέτοια γκολ"

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ερασιτεχνικά τα λάθη των παικτών του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, τα οποία κόστισαν την ήττα με 2-0.
Η ΑΕΛ "πλήρωσε" το κακό πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0 απ' την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "βυσσινί", Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε ερασιτεχνικά τα λάθη των παικτών του, ενώ τόνισε πως παρά τη βελτίωση στο δεύτερο μέρος, δεν ήρθε το γκολ κι άρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες απ' την Κέρκυρα. Παρ' όλα αυτά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Κάναμε δώρο δύο γκολ, τα οποία ούτε ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουν. Δυστυχώς τα λάθη έγιναν από έμπειρους παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά σήμερα αρκετά παιδιά ήταν σε άσχημη μέρα.
Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στυλ, αφού η Κέρκυρα αγωνίστηκε με αντεπιθέσεις. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να βάλουμε ένα γκολ για να μπούμε στο παιχνίδι, όμως δεν έγινε αυτό. Έτσι, μοιραία έμεινε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.
ΑΝ  ΔΕΝ  ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ  ΤΟΥΣ  ΠΑΙΚΤΕΣ  ΤΟΥΣ  ΕΠΕΛΕΞΕΣ  ΕΣΥ .!!Η  ΟΧΙ?

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το Σάββατο (24/10), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (20:30), ενώ μια ημέρα μετά παίζει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά (18:15) και ο Ολυμπιακός στη Λάρισα με την ΑΕΛ (20:30). Τέλος, την Δευτέρα (26/10, 19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στο 
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 24/09/2016
16:00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ "ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"
Σάββατο 24/09/2016
18:15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
Σάββατο 24/09/2016
20:30
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Κυριακή 25/09/2016
16:00
Π.Α.Ο.Κ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
ΓΗΠΕΔΟ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
Κυριακή 25/09/2016
18:15
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Κυριακή 25/09/2016
18:15
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Κυριακή 25/09/2016
20:30
Α.Ε.Λ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
AEL FC ARENA

Δευτέρα 26/09/2016
19:30
Α.Ε.Κ. - ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο.Α.Κ.Α.
.

Στηρίζει τον Αναστασιάδη

Η ΑΕΛ προσπαθεί να βάλει τέλος στις φήμες γύρω από την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη ενώ σήμερα ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ,  διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα της εφημερίδας «GOAL» το οποίο αναφέρει πως ο Μακεδόνας τεχνικός είναι «ξένο σώμα» από την ομάδα.
Αυτό έρχεται ως συνέχεια στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια χθες στο ραδιόφωνο της ομάδας που εξέφρασε την ικανοποίηση του που στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης. Στην ΑΕΛ αφήνουν, επίσης, να διαρρεύσει πως ο εν λόγω τεχνικός θα έχει την πλήρη στήριξη της ομάδας σε βάθος χρόνου ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.
Ο Αναστασιάδης στο θέμα αυτό δεν τοποθετείται και φαίνεται πως παραμένει συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι θέλοντας να βγάλει από τους παίκτες του όλες τις δυνατότητες που πιστεύει πως έχουν για να ανταποκριθούν στην Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα των «βυσσινί» είναι δύσκολο αλλά άπαντες στην ομάδα πιστεύουν πως με θετικές εμφανίσεις θα κερδίσουν την συμπάθεια του κόσμου κυρίως για την αγωνιστικότητα τους και δουλεύουν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.