Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2016

Σοκ!

Σοκ! Ο Ολυμπιακός έχασε απ’ την Λάρισα λόγω Μπαρτσελόνα

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Λάρισα την Κυριακή, δεν έτυχε, πέτυχε! Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.
ΥΠ ομονή δυο μήνες φίλοι μου! Μόλις κάνει το κανάλι του ο πρόεδρος θα έχουμε σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση για όλα τα σανό-n papers του Κώστα-Νότιγχαμ και έτσι το παραμύθι των εξυγιαντών θα τελειώσει. Η συκοφαντική οργάνωση που δρα ανεξέλεγκτη σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη αθώων επενδυτών οι οποίοι κατηγορούνται για λιγότερα κακουργήματα και απ’ τον Ρωχάμη (ο “Πεταλούδας” είχε over 7,5 εμείς under 6), θα πάψει να περνάει τη γραμμή της.

Όπως έκανε χθες, όταν την δουλεμένη στην προπόνηση του Καμπ Νου, ήττα του Ολυμπιακού την παρουσίασε ως ευθύνη του προέδρου επειδή στις μεταγραφές δεν πήρε άλλο αστέρι εκτός από Φιγκέιρας και Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ευτυχώς η αλήθεια αποκαταστάθηκε από την μαχητική πένα του Μανώλη Γαβαθιώτη, ο οποίος αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Οι ανίδεοι την Κυριακή είδαν μια απροσδόκητη ήττα. Ο κυρ- Μανώλης μια μικρή Μπαρτσελόνα: «Για την ήττα στη Λάρισα, οι πατέρες είναι τρεις και συγκεκριμένοι: ο προπονητής, ο διαιτητής και… η γκίνια!». Κυρίως αυτή η τελευταία. Τα άλλα δυο διορθώνονται.
Προπονητή αλλάζεις, διαιτητή αγοράζεις (τεχνογνωσία εννοώ) αλλά με την γκίνια τι να κάνεις; Και ο Φέλιξ Μπόρχα για Κόμπρα προοριζόταν αλλά έσπασε 4 καθρέφτες στου Ρέντη και είχε 28 χρόνια γκαντεμιάς στην τελική προσπάθεια. Αυτός φταίει που ούτε μετά από ασίστ του Ντεγρά δεν σκόραρε ή η γκίνια;  
Ο Γαβαθιώτης συνέχισε την ανάλυσή του για την προσχεδιασμένη ήττα στη Λάρισα: «Ε, κάποτε δεν θα έχανε κι αυτός; Υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που στη διαδρομή της να έχει μόνο νίκες;». Εξαρτάται. Με διαιτητή τον Καλογερόπουλο καμία. Αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος όμως και η διαιτησία έπαιζε Σπαθένιο 50% (υπέρ μας) -50% (κατά της κατσίκας των αντιπάλων) θα υπήρχε. Ο Ολυμπιακός του Σάββα (σαν πίνακας ζωγραφικής θα ήταν).
Ο δημοσιογράφος-ερευνητής άφησε για λίγο την τεχνική ανάλυση του αγώνα για να κάνει ένα βαθύτερο σχόλιο: «Το να είσαι οπαδός μιας ομάδας, δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Το να είσαι άσχετος, ανίδεος, να έχεις άγνοια των πραγμάτων και να προσπαθείς να επιβάλεις την ημιτελή και ασήμαντη άποψή σου, χλευάζοντας και ειρωνευόμενος τον αντίπαλο της ομάδας σου για μία ήττα, είναι τόσο γελοίο ώστε να καταντάει τραγικό». Πολύ σκληρός με τον εαυτό του είναι ο Μανώλης.
Ότι και να του ‘πε ο καθρέφτης του, την ώρα που τον κοίταζε δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Δεν άξιζε τόσο σκληρή αυτοκριτική ακόμα και αν ήταν μέρος της δουλειάς (μπορεί να του ζητήθηκε να γράψει στο λεύκωμα του “Γαύρου” 50 λέξεις για τον βόθρο του εαυτό του).
Το θετικό είναι ότι ηρέμησε γρήγορα και άρχισε επιτέλους τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Θρύλου με την Μπαρτσελόνα: «Ας δούμε λοιπόν τι έχει κάνει μια άλλη ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του κόσμου. Και αναφέρομαι στη θρυλική Μπαρτσελόνα. 1η αγωνιστική, εντός με την Μπέτις, 6-2 (ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βέροια με 6- 1). 2η αγωνιστική, Μπιλμπάο – Μπάρτσα 0-1 (ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ηρακλή εκτός 1-2). 3η αγωνιστική, Μπαρτσελόνα – Αλαβές 1-2!!!». Γι’ αυτό έχασε και ο Θρύλος απ’ τον Κούγια. Για να μη βγει απ’ το ρυθμό της Μπαρτελόνα.
Ο πρόεδρος πρέπει να έχει κάνει συμφωνία με τους Μπλαουγκράνα να τους ακολουθεί ο Ολυμπιακός (στο Twitter) και να φέρνει τα ίδια αποτελέσματα για να αποκτήσουν ομοιογένεια οι δυο σύλλογοι και να επανασυστήσουν τη Φιλική Εταιρεία. Ο Ολυμπιακός έβαλε τον απόγονο του Υψηλάντη (πρόεδρος) και η Μπαρτσελόνα έναν Ξάνθο (Μέσι. Πιο Ξάνθος δεν γίνεται).
Τη συμμαχία των δυο αδελφών πλέον σωματείων δεν μπορούν να εμποδίσουν ούτε οι ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία υπηρέτες του συστήματος, που επιθυμούν να χτυπήσουν και άλλο την πιο αδικημένη ομάδα της Ευρώπης (μετά τον Πλατανιά και την Πύδνα του Ελευθεριάδη):
«Ο διαιτητής Παπαδόπουλος, λοιπόν, επ’ ουδενί απαλλάσσεται από τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ευθύνες για το αποτέλεσμα στη Λάρισα. Η ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό είναι εμφανέστατη και αναμφισβήτητη για οποιονδήποτε δει το βίντεο του αγώνα. Εις βάρος του Ολυμπιακού ο κ. Παπαδόπουλος έδωσε ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ (αριθμός 22) φάουλ».
Απίστευτο πραγματικά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο νέος Καφού Φιγκέιρας για να καταφέρει να κοντρολάρει την μπάλα κάνει τρία τάκλιν. Τα δυο σε αντίπαλο και το τρίτο στον Τσιμίκα (σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;)
Και είναι και το άλλο. Οι συνεχείς διακοπές επηρέασαν το δεξί μπακ του Ολυμπιακού. Πάνω που πήγαινε να βρει τα πεσίματά του, σφύριζε ο διαιτητής και έχανε τον Ρυθμό (9,49) του.