Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2016

βραδιά..... oskar!!!!!!

ΒΟΜΒΑ!!!! ΤΩΡΑ.!!! ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.!!!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΙΚΑ  ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ.!!!    FATAOYL AGAS  !!ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ  !!!
ΜΑΛΙΣΤΑ  ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ.



H αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης


H αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Ρέντζας, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης

ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ....ΜΑΣΗΣΑΜΕ      ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΕΝΝΕ!!!

Άσχημες εικόνες στην Ελαφρά Ταξιαρχία, στην προπόνηση της οποίας... πιάστηκαν στα χέρια Κονέ και Βάντερσον. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», οι δύο παίκτες αντάλλαξαν Γαλλικά και έφτασαν νε έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ - ευτυχώς - οι ψυχραιμότεροι πρόλαβαν να τραβήξουν τον Ιβοριανό που είχε άγριες διαθέσεις. Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση από όλα, πάντως, είναι πως αμφότεροι μπήκαν κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με την Λάρισα, παρά τα όσα έγιναν, με τον Τεννέ να τους τονίζει πως «θα σας έκοβα αλλά είναι κομβικό το ματς». Πάντως, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που παραξενεύτηκαν, αφού ο έμπειρος τεχνικός έχει δείξει πως είναι πολύ πιο αυστηρός και δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση.