Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2015

Στο νυχτερινό κέντρο “Χιλια Χειλια” τα πουλάκια μου!!!!











Στο νυχτερινό κέντρο “Χιλια Χειλια” πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου (μετά την νίκη επί του Εργοτέλη) οι παίκτες της ΑΕΛ καθώς ο πρόεδρος των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, τους έβγαλε…. έξω για λόγους αποφόρτισης.
Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν φάνηκε πως το διασκέδασαν αρκετά με τον Κούγια να φωτογραφίζεται μαζί με τους ποδοσφαιριστές αλλά και με ωραίες παρουσίες.
Την παράσταση έκλεψε ο Μανώλης Νικολακάκης που φαίνεται πως ανέλαβε και ρόλο τραγουδιστή, όπως και ο Ουσμάν Πάτο που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει επίσης.

Δείτε σχολια οπαδων της ΑΕΛ !!!! Γιά τον χθεσινό αγώνα

aelara ole.

18:17 | 18-10-2015
Μας τρόμαξε λιγάκι ο Ντόστανιτς με το σχήμα του πρώτου μέρους και μέχρι τις αλλαγές.Καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να έχει και άλλες λύσεις για να συνεχίσουμε με επιτυχία την πορεία για την ανοδό μας στην super.Το καλό είναι ότι έκανε τις κινήσεις του εγκαίρως και πήραμε το τρίποντο.Η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο ήτανε καταπληκτική,περίπου 11.000 κόσμος και αν συνεχιστεί αυτή η πορεία θα πάμε για sold out!Όλοι κοντά στην ΑΕΛΑΡΑ και πάμε γερά για την συνέχεια,aelara ole.


Lucho

15:11 | 18-10-2015
ια το θεμα με το φορειο.Πρεπει να καταλαβουν οι παικτες οτι μονο ΟΙ ΙΔΙΟΙ μπορουν να σταματησουν αυτα τα φαινομενα απο το ελληνικο ποδοσφαιρο.Πως ζητας φιλε ελληνα ποδοσφαιριστη σεβασμο και σωστη αντιμετωπιση,οταν ο ιδιος εισαι ασεβης κατ'εξακολουθηση απεναντι σε συναδελφους αντιπαλους και κοσμο που πληρωνει να σε παρακολουθησει;Και ολα αυτα στο βωμο του fair play.Δικαιο παιχνιδι.Εχει φτασει η εννοια αυτη στην Ελλαδα να αποτελει μεσο,για καθετι αντιθετο ιδεολογικα με την δικαιοσυνη στο ποδοσφαιρο.Το χειροτερο ειναι οτι βλεπω νεα παιδια που παιζουν ποδοσφαιρο να εχουν ηδη αυτο δηλητηριο μεσα τους.Tα παιδια του Εργοτελη ηρθαν να παιξουν μπαλα σε γηπεδαρα με 10000 κοσμο,ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα,χωρις κροτιδες,μπουκαλια και καφριλες.Παιζανε μια χαρα το παιχνιδι τους,δειξανε οτι εχουν ταλεντο και μετα το 0-1 αποφασισανε να επιδοθουν σε τετοιου ειδους καραγκιοζιλικια.Απο το 40' και μετα σε καθε επαφη,να σφαδαζουν στο εδαφος και μετα απο τρια λεπτα να σπρινταρουν σφυζοντας απο υγεια.Ας παιξουν την μπαλα τους,ομορφα και ωραια,χωρις κοροιδιες και κανενας τραυματιοφορεας μεσα να τους πεταξει κατω.Δεν θα εχει πατημα να το κανει,ειναι τοσο απλο.Ο Πατο πηγε να κερδισει χρονο στο Αιγιο και ολη η Λαρισα επεσε να τον φαει και δικαιως.Πρεπει και τα ΜΜΕ να εκθετουν τετοιου ειδους συμπεριφορες,να μην απολαμβανουν ασυλια οσοι εχουν στοχο να δυσφημισουν το ποδοσφαιρο,μηπως και περιοριστει αυτη η μαστιγα.Γιατι το να παριστανεις τον τραυματια καθε 5 λεπτα,διαλυοντας το ματς,ειναι δυσφημιση.

FACU

14:21 | 18-10-2015
MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΝΙΚΗΣΑΜΕ,ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ.....ΒΟΛΙΩΤΗ ΒΓΑΛΕ ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΘΕΛΕΙΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΒΕΛΙΤΣ,ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΝΤΣΟΥΕ;;;;;;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

ΑΕΛΑΡΑ-ΘΥΡΑ 1-Α...

13:53 | 18-10-2015
φοβερος κοσμος-γηπεδο{το καλητερο στην ελλαδα} σουπερ ανατροπη εστω και ετσι και δεν με νοιαζει πως το 3ποντο μετραει,πρεπει να τελιωνουμε με κατι ομαδουλες τυπου εργοτελη-πλατανια-καλονη-λειβαδια-κερκυρα,
ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ


WIPER

13:10 | 18-10-2015
YΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ 30 ΜΑΤΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ??? ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΛΙΚΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!
KEEP THE FAITH

nexhaustible

12:40 | 18-10-2015
Και εγώ σαν φίλαθλος της έτερης μεγάλης περιφερειακής ομάδας του ΟΦΗ σας εύχομαι Αελάρες καλή άνοδο!Πριν πέσετε στην τελευταία σας χρονιά κόψατε πάνω από 70.000 εισιτήρια δείχνοντας την δυναμική σας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο,πάνω από 70.000 κόψαμε και εμείς την τελευταία χρονιά που παίξαμε όλα τα παιχνίδια και όχι τα μισά όπως φέτος..
Είναι κρίμα εσείς και εμείς να βολοδέρνουμε και να είναι στην Α ομάδες με συγγενείς και φίλους στα γήπεδα τους.
Η άνοδος σας δεν χάνεται φέτος με τίποτα και αυτό το βλέπετε,στηρίξτε την ομάδα σας και τα καλύτερα έρχονται!

παράγκα

09:05 | 18-10-2015
Μπράβο στην ΑΕΛ και καλή άνοδο. Από ένα φίλαθλο του ΟΦΗ. ΑΕΛ-ΑΡΗΣ-ΟΦΗ στη super league. Όχι άλλους Πλατανιάδες, Καλλονές, Λεβαδειακούς, Εργοτέληδες, μπουχτίσαμε, έλεος!


ML1982

04:39 | 18-10-2015
Μπράβο ΑΕΛΑΡΑ μου! Μ¨ονο αυτή η ομάδα μπορεί να τα κάνει αυτά και να γίνουμε καρδιακοί! Τι ανέλπιστη χαρά ήταν αυτή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!!!
Εαν ήταν ο Μαρουκάκης απο την αρχή θα είμασταν 3-1 ήδη απο το πρώτο ημίχρονο, χάσαμε τα άχαστα! Καλά όσο για τον Μπανούση, δε ξέρω τι να πω, πραγματικά, απορώ γιατί δεν τον έβγαζε νωρίτερα. Σε κάθε παιχνίδι και χειρότερος. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης να φάμε γκολ.
Όσο για το περιστατικό με το φορείο μπορεί να φαίνεται άσχημο,αλλά εαν είσασταν γήπεδο ή βλέπατε όλο τον αγώνα, μετά το γκολ οι παίκτες του Εργοτέλη έπεφταν ακόμη και όταν φυσούσε λίγο αεράκι. Εκνεύρισε όλους τους παίκτες αλλά και τον κόσμο που ξεσηκώθηκε και έσπρωχνε την ομάδα για ανατροπή του αποτελέσματος.
Αυτά παθαίνουν ομαδούλες σαν τον Εργοτέλη που πάνε να πάρουν τη νίκη με καθυστερήσεις απο το 36. Αντί να παίξουν μπάλα κάθονται και ξαπλώνουν κάτω χωρίς λόγο.
Είναι νωρίς ακόμη, αλλά πάμε για το 5 στα 5. Δεν βλέπω να υπάρχει αντίπαλος για άνοδο... Βρείτε τον δευτερο.

ΑΕΛάρα μου παντ...

00:52 | 18-10-2015
Μπράβο ΑΕΛΑΡΑ.
διαβάζω τα σχόλια σύ οπαδών κ πραγματικά στεναχωριέμαι. Ειναι δυνατόν να κατηγορούμε τον προπονητή της ομάδας;ο άνθρωπος πηρε 25 νέους παίκτες κ έφτιαξε μέσα σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα μια ομάδα με ψυχή δύναμη ταχύτητα κ γενικότερα μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα. Παίδες δεν ήμαστε ολοι προπονητές ειναι άδικο αυτο μην χαλάτε την ηρεμία της ομάδας. Φυσικα θα γίνουν κ λάθη αλοιμονο. Στο τελος θα κριθούν ολοι προς το παρόν ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΑΕΛ ήμαστε

aeluk

22:55 | 17-10-2015
Κανενα φαουλ στον τερματζη, φανηκε καθαρα στο γηπεδο ποσω μαλλον στη τν.
Επισης, αυτο που σε καθε φαση απο το 50 ολοι πεφτουν λες και τους πυροβολησαν πρεπει καπως να τιμωρειται. Ημουν νιος και γερασα.. Μας εχουν φτασει σε σημειο να απαιτουμε απο τους παιχτες να μη τηρουν το φαιρ πλέυ. Οταν καποιος τραυματιζεται πραγματικα, φαινεται - για να προλάβω τυχον ερωτησεις.
Παρόλα αυτα, απαραδεκτο το σκηνικο με το φορειο αν και εκεινη τη στιγμη χαρηκα γιατι ο παιχτης μας κορόιδευε κανονικοτατα...
Στα δικα μας: Ντοστα, ουδεν σχολιο, παραλιγο να χασουμε το ματς απο την τρομερη εμπνευση που ειχες. Γενικα παντως, σε εμπιστευομαι.
Πατο, λιγος και σταματα να πεφτεις λες και εισαι ο τζορτζεβιτς. Δε γουσταρουμε, πώς να στο πούμε..
Μπογιο, ανετοιμος, απορω που δεν τον εβγαλε.
Μπουντοπουλος, προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ! Και μαζευει και πολυ ξύλο!
3 αλλαγες: γυρισαν το ματς.
Κοσμος, επιτελους φοβερος και χωρις εμφυλιους, στο επομενο ματς ακομα καλυτερα!


vales1
22:47 | 17-10-2015
ΡΕ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ.Σε κάθε αγωνα και διαφορετικη 11αδα.Ξεκινας σημερα χωρις ΟΥΡΤΑΔΟ,ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ{οι πιο φορμαρισμένοι παιχτες) για να πεξει ο μπογιοβιτς που δεν βλεποταν.δεν το πληρωσαμε σημερα δεν το πληρωσαμε στο αιγιο καποια στιγμη θα την πατησουμε


sakisplat

22:32 | 17-10-2015
Μου αρέσει που βλέπω τα παιδιά να χαίρονται με την ψυχή τους μετά απο κάθε νίκη. Καμία σχέση με τους αγκαριομάχους που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Να τελειώσει το παιχνίδι, να σηκώσουμε και τα χέρια να χειροκροτήσουμε και μετά στο Xpose και στο People για ξύδια.
Αυτοί εδώ οι νέοι έχουν χαζέψει και το απολαμβάνουν. Με το γήπεδο, με τον κόσμο, με την ομάδα. Οι περισσότεροι θα γίνουν ΑΕΛάρες. Ο Μαρουκάκης είναι ήδη...

mitsosael

21:58 | 17-10-2015
τεραστια νικη που μας εκανε ολους καρδιακους και θυμισε παλιες καλες εποχες . και τωρα χωρις αγχος για μια καλη εμφανιση και το αποτελεσμα στη ριζουπολη . Ντοστανιτς ουτε λεπτο παραπανω στο μπανουση ειναι κριμα να χαλαει την εικονα της ομαδας ενω βλεπεις οτι οι αλλοι προσπαθουν με οσες δυνατοτητες εχει ο καθενας . φιλε απο το βολο τι καιρο κανει εκει στο -9 ;;

Lucho

21:22 | 17-10-2015
Επικη ανατροπη,απιστευτος λαος,φοβερη κερκιδα.Πρεπει να κεφαλαιοποιησουν οι παικτες τον κοσμο της ΑΕΛ.Να μην γινεται μπουμερανγκ η ατμοσφαιρα και να τους πνιγει το αγχος.Ικανοτητες εχουν ειναι δεδομενο,με τετοια εδρα θα πρεπει να απογειωθουν.Αλλα οσοι δεν μπορουν να διαχειριστουν ψυχικα αυτα που μπορουν να τους δωσουν ο κοσμος και η φανελα της ΑΕΛ,αλλα τους γινονται βαριδια στα ποδια,δυστυχως δεν εχουν θεση στην ομαδα.Παντως θελουν χρονο γιατι σχεδον ολοι τους δεν εχουν ξαναζησει τετοιες καταστασεις.
Στα αγωνιστικα ο Ντοστανιτς πεταξε ενα ημιχρονο,ευτυχως ξυπνησε στο δευτερο,αν και αργησε.Δεν μπορει οι Μαρουκακης και Ουρταδο που ειναι σε φοβερη κατασταση να μενουν εκτος λογω ροτεσιον,οχι ακομη τουλαχιστον.Θελει να αξιοποιησει ολο το υλικο,δεκτο αυτο,αλλα ειμαστε στην 4η αγωνιστικη ακομη.Υπαρχουν πολλα ματς ολοι θα εχουν τις ευκαιριες τους δεν χρειαζεται πανικος.
Πατο αφελης και ανουσιος,Μπογιοβιτς ανετοιμος,Λαμπροπουλος κακος,Αναστασοπουλος κακος στο πρωτο ανεβηκε αρκετα στο δευτερο,Μπουντοπουλος μου αρεσε,η τετραδα της αμυνας ασυγχρονιστη.Για τον Μπανουση τι να πω,απορω γιατι συνεχιζει να ειναι βασικος,με Ναγιαρ αλλη η ομαδα.
Κατω το κεφαλι,βελτιωση και παμε Απολλωνα να κανουμε το παιχνιδι μας.


MES

21:07 | 17-10-2015
Το ολο σκηνικο μετα το τελος του αγωνα ειχα χρονια να το ζησω...Ανεβαζει την ψυχολογια στα υψη...Τραγικο το σκηνικο με το φορειο,μην ξεφτιλιζετε τα παντα στον βωμο της νικης...και για να μην ξεχασω:
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σ ΕΙΔΑ ΠΑΙΔΙ.....
και δωσε μου το πεταλο στη Ριζουπολη να το κανω βυσσινι

AELARAAAAAAAAAAAAA

20:19 | 17-10-2015
Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει κ. Ντοστανιτς, τουλαχιστο οχι οσο εισαι ακομη στην αρχη της σεζον και οι παιχτες δεν εχουν τοσο μεγαλη κοπωση. Δεν υπηρχε λογος για τοσες πολλες αλλαγες σε μια εντεκαδα που ειχε μεχρι στιγμης το 3χ3. Καθοριστικες παντως για την ανατροπη και οι 3 αλλαγες του με Ναγιαρ, Ουρταδο, Μαρουκακη πυ εκριναν και την αναμετρηση. Μπραβο στην ομαδα για την ανατροπη, δειχνει οτι εχει αλλο "μεταλλο" φετος και μπορει να γυριζει παιχνιδια που ειναι πισω στο σκορ. Μπραβο και στον κοσμο για την παρουσια στο Αρενα σημερα. Χαμηλα το κεφαλι και παμε δυναμικα και για το ματς με Απολλων για το 5χ5.

ΑΕΛ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ PICS PART3 !!!


















ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ από Elena Amazona


Για όσους ζορίζονται και θυμώνουν που η ΑΕΛ ΚΑΛΑΠΑΖΕΙ!!!

Για όσους ζορίζονται και θυμώνουν που ....
η 
ΑΕΛ ΚΑΛΑΠΑΖΕΙ!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ...::

Η παρακάμερα του AEL TV στην "βυσσινί" ανατροπή! (vid)


δειτε βιντεο μετα τη ληξη ΑΕΛ-εργοτελης

KostasVeros video

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΔΑΝ!!!
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ  ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ  ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ?  ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ!!!  ΤΟ ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ? ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΡΑ !!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ...Ε ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ  ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ !!!
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ  ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ? ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΡΓΟΠΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΟΝΔΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ?
ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ.....  ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! ΤΕΛΟΣ   !!!ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ  ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΤΕ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΥΠΕΡΚΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εντάξει, κύριοι. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Δεν μας θέλετε στα… πόδια σας. Δεν χωράμε στην εξίσωση. Τα πάντα, πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν… ρεσιτάλ σε «ζωντανή» μετάδοση. Τουλάχιστον, η διαιτησία του κ. Αγγελάκη στη Λάρισα έχει καλυφθεί τηλεοπτικά κι έτσι θα μπορεί να διδάσκεται στα επόμενα… επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου. Άντε, και διεθνής! Το αξίζει ο άνθρωπος. Δεν είναι, άλλωστε, ο πρώτος. Το ανελέητο κυνηγητό συνεχίζεται. 

ΥΓ. Πριν σπεύσει ο οποιοσδήποτε να κρίνει τη διαμαρτυρία μας, ας δει πρώτα το βίντεο του αγώνα. Και θα τραβάει τα μαλλιά του. Αν του έχουν μείνει, βέβαια, μέχρι το τέλος.
ΥΓ2. Αλήθεια, πόσες μηνύσεις, αγωγές κλπ θα είχαν κατατεθεί εάν όσα έγιναν χθες στη Λάρισα, συνέβαιναν στο Παγκρήτιο;
ΥΓ3. Προκαλεί αηδία η συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να βρίζουν την Κρήτη όσοι φιλοξενήθηκαν εδώ και –νομίζουν ότι- έγιναν «κάποιοι» παίζοντας κάποτε σε ομάδες του νησιού.
ΥΓ4. Προφανώς, το «πέστε κάτω» που συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρεται στο περιστατικό με τους τραυματιοφορείς, που έριξαν από το φορείο τον ποδοσφαιριστή μας. Είναι, δίχως αμφιβολία, ένα στιγμιότυπο που ήδη… διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς. Κοινώς, γελάει μαζί μας η υφήλιος.
ΥΓ5. Έχει ο καιρός γυρίσματα… 

ΜΗΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ? ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠςΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ  50 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΞΕΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ   Η ΔΙΩΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ?
ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ

ΑΕΛ-ΕΡΓΟ...ΠΕΦΤΕΙΣ 15PICS
















ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ...ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!


Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ



Νικητής στον χθεσινό αγώνα είναι ο συγκλονιστικός κόσμος μας, ο οποίος με επικεφαλής τους οργανωμένους οπαδούς μας σε κάθε παιχνίδι μετατρέπει το ωραιότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή. Χθες σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το σύστημα "πέστε κάτω" που διδάσκει ο προπονητής του Εργοτέλη στους παίκτες του, ήρθε ο κόσμος μας να ενισχύσει με συγκλονιστικό τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και να μας δώσει τη νίκη. Όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν πλέον τι μεγάλο γεννιέται στη Λάρισα και πόσο ανάγκη έχει την ΑΕΛ το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ..ΑΥΡΙΟ ..


ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ !!!



Τελικά σήμερα περάσαμε ένα υπέροχο απόγευμα με εναλλαγή συναισθημάτων από την απόλυτη στενοχώρια στην απόλυτη στην ανείπωτη χαρά η ομάδα έδειξε ότι αν και δεν έπαιξε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ότι έχει μέταλλο ότι έχει πάθος ότι έχει τσαμπουκά ότι έχει τσαγανό πρέπει να ξέρουμε ότι κανένας αγώνας και κανένας αντίπαλος είτε μέσα είτε έξω δεν θεωρείται δεδομένος ότι θα πάρεις τη νίκη Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες όπως ο Εργοτέλης 1 ομάδα η οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί μια ομάδα 100 οπαδούς μια ομάδα χωρίς ιστορία μία ομάδα με παίκτες οι οποίοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν και δεν έχουν να χάσουν και τίποτα ούτε κανείς θα το σπίτι γιατί χάσανε διότι δεν υπάρχει κάποιος να τους το πει αυτές τις ομάδες πρέπει να σε προσέχουμε ακόμη περισσότερο Ίσως σήμερα ο κύριος Ντόστανιτς να έκανε κάποια λάθη όλοι κάνουμε λάθη αυτή που δουλεύουμε κάνουμε και λάθη κάποια στιγμή θα διόρθωσε και κάποιοι στιγμή μπορεί να ξανακάνει ι λάθη!!! συνεχίζουμε και υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα που φέτος πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα μας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους από ποτέ.!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΑΕΛ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ PICS PART2 !!! από kostasveros