Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

.Διατεθειμένος να τραβήξει τα σχοινιά μέχρι τέλους είναι ο Σταύρος Κοντονής

Κοντονής: «Διακοπή για όσο πάει»!

Διατεθειμένος να τραβήξει τα σχοινιά μέχρι τέλους είναι ο Σταύρος Κοντονής, τονίζοντας ότι αν δεν επανέλθει η νομιμότητα και η ισονομία δεν πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κοντονής: «Διακοπή για όσο πάει»!


.Καλή μπροστά, «χωλαίνει» πίσω η ΑΕΛ

Καλή μπροστά, «χωλαίνει» πίσω η ΑΕΛ

Μετά από ένα εντυπωσιακό φιλικό ματς, η ΑΕΛ νίκησε 3-2 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση και έδειξε και θετικά και αρνητικά στοιχεία στον Άγγελο Αναστασιάδη.              

Η ΑΕΛ νίκησε 3-2 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε καλή επιθετικά και προβληματική αμυντικά, κάτι που θα χρειαστεί να διορθώσει το τεχνικό τιμ, ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας. 
Στο 9’, ο Αβραάμ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε, ο Μονιάκης έκανε το γέμισμα και ο Μαρουκάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. 
Στο 31', έγινε το 0-2, όταν το σουτ του Αβραάμ κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 46’, η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1, με το σουτ του Δημόπουλου από το σημείο του πέναλτι. 
Στο 67', ο Αβραάμ με εξαιρετικό βολέ έκανε το 1-3.
Στο 86’, ο Ντάνκουα με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ξενοδόχοφ.


Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Μπιτέλης, Υφαντής, Ντάνγκουα, Τζέκος, Μπλέντι, Τσιλούλης. Έπαιξαν και οι: Ντιατά, Φέτσης, Γεωργαντζάς, Βουκομάνοβιτς, Καραγιάννης, Τζάνης

ΑΕΛ (Ά. Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοφ), Ναβάρο (72' Ρέντζας), Μονιάκης (46' Οουσού), Γιοβάνοβιτς (64' Σουλιώτης), Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Καρατάσιος (46' Λαμπρόπουλος), Αβραάμ (76' Χοτζάλι), Βαρέλα (46' Ουρτάδο), Ναζλίδης (76' Μασούρας), Μαρουκάκης (72' Καπός)