Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Προς: Εφημερίδα Ελευθερία
Κοιν.: Γενικό Διευθυντή κ. Μιχαλόπουλο

Εδώ και 3 ημέρες ο συντάκτης σας Σωτήρης Κέλλας προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας προς τους οπαδούς μας μέσω μιας ανήθικης συμπεριφοράς του κακοποιού, πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα, με τον οποίο έχει αναπτύξει "στενότατες σχέσεις" καθιστώντας την ιστορική εφημερίδα σας γραφείο τύπου ενός ανθρώπου, ο οποίος με τις πλαστογραφίες του κατέστρεψε μια ιστορική ομάδα την ΠΑΕ Τρίκαλα και κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να καταστρέψει και την ΠΑΕ ΑΕΛ διασύρωντας διεθνώς κι εγχωρίως το όνομά της και οδηγώντας την στην απόλυτη καταστροφή της μη αδειοδότησης, που κατόρθωσε να προκαλέσει τον καθολικό του αποκλεισμό από την πόλη της Λάρισας και από το ελληνικό ποδόσφαιρό στο οποίο απαγορεύεται για τα επόμενα 10 χρόνια να ασχοληθεί.

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν στέκομαι στην πρόκριση της μέχρι χθες ανύπαρκτης ποδοσφαιρικά Ισλανδίας. Η Πορτογαλία και ο πολύς Ρονάλντο είδαν την πλάτη της Ισλανδίας, μιας νησιωτικής χώρας 330.000 κατοίκων μισοπέλαγα του Ατλαντικού Ωκεανού, που δεν ήξεραν το παιχνίδι ούτε ως χόμπυ. Η επιβίωση των Ισλανδών για αιώνες σε συνθήκες σκληρές, σχεδόν άγριας φύσης, δεν τους επέτρεπε την πολυτέλεια να ασχολούνται με το τόπι.
Ούτε στέκομαι στους τρεις αγώνες που έδωσε η Ισλανδία και δεν ηττήθηκε, ενώ σκόραρε και με Πορτογαλία, Ουγγαρία και Αυστρία. Στέκομαι, ως Έλλην, στο πως διαχειρίστηκε την επιθυμία της η Ισλανδία να δείξει το κάτι περισσότερο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αισθανόμαστε πολύ άσχημα.
Να εξηγήσω. Ο Έλληνας δεν ξέρει τι σημαίνει πρόγραμμα. Δεν έχει αντιληφθεί τα οφέλη της οργάνωσης. Ίσως θα χρειαστεί να περάσουν άλλοι δύο αιώνες μετά την τουρκοκρατία για να περάσει το κράτος στην επιχειρηματική κουλτούρα και στη στοχευμένη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου μας.
Για παράδειγμα. Η βαρειά βιομηχανία της Ελλάδος έπρεπε να 'ναι ο τουρισμός. Επειδή έχουμε αρχαιότητες και νησιά στις καλύτερες θάλασσες της γης. Ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα η Ελλάδα οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι στο κράτος. Στους πειρατές, στους εφοπλιστές, στους ξενοδόχους.
Η Ισλανδία αποφάσισε να διακριθεί στο ποδόσφαιρο. Έκπληξη! Σημασία έχει ότι ξεκίνησε με σχεδιασμό! Αυτό που δεν έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Το κράτος και η κυβέρνηση ούτε πήραν χαμπάρι στην Ελλάδα πώς και γιατί το μπουρδέλο πήρε το ευρωπαϊκό το 2004. Ούτε έγινε κάτι, πέραν από λόγια και πορδές αρμοδίων, για να εκμεταλλευθεί η Ελλάδα την αδιανόητη πρωτιά πριν 12 χρόνια.
Η Ισλανδία, λοιπόν, χωρίς να πέσουμε σε λεπτομέρειες, με απόλυτη συναίσθηση της μηδενικής της προϊστορίας στο ποδόσφαιρο, έβαλε κάτω πλάνο πενταετές, άλφα κόστους, και ξεκίνησε από το μηδέν για να φτιάξει χώρους αλλά και στελέχη προπονητικά. Αυτό που λένε «υποδομές» και στην Ελλάδα, όμως χωρίς να το εννοούν. Χωρίς να το εφαρμόζουν.
Τι γίνεται στην Ελλάδα που έμεινε απ' έξω από τα τελικά του 2016; Ο αρμόδιος σαχλαμάρας της κυβέρνησης ασχολείται με τις... εκλογές της ΕΠΟ.

δηλωσεις κ.Πλεξιδα στην «Ελευθερία»



Η σειρά του Βαγγέλη Πλεξίδα να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ στον πρώην. Σε δηλώσεις του Τρικαλινού επιχειρηματία, που φιλοξενούνται στη σημερινή «Ελευθερία» αναφέρονται τα εξής:
«Λυπάμαι γι’ αυτά που δήλωσε ο κ. Κούγιας. Ειδικά γι’ αυτά που είπε για την εταιρία μου που είναι υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα και το γνωρίζει καλά και ο ίδιος. Αν ήθελε να μην υπάρχουν αντιδικίες από μέρους μου δεν θα έπρεπε εδώ και ένα χρόνο να με βρίζει παντού όπου βρεθεί. Εγώ δεν έπραξα ποτέ αυτό, γιατί άραγε; Φιλία σημαίνει σεβασμός και όχι αντιδικίες και ύβρεις σε ραδιόφωνα.
Λυπάμαι πολύ, εγώ πλήρωσα και επιταγή στον κ. Πηλαδάκη για τη διαλυτική αίρεση των εγκαταστάσεων των Δένδρων γιατί το θεώρησα υποχρέωσή μου παρότι έφευγα από την ομάδα. Γνωρίζοντας μάλιστα την αγάπη των Λαρισαίων φιλάθλων προς την ομάδα δεν θέλησα ποτέ να διαταράξω την ηρεμία της και γι’ αυτό δεν δημοσιοποίησα κανένα γεγονός πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για να πανηγυρίσω και εγώ μαζί τους την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Για τα εξώδικα του κ. Κούγια μπορώ να πω πολλά, δεν θέλω όμως να συνεχίσω την αντιπαράθεση γιατί αρμόδια για να λύσουν διαφορές είναι τα δικαστήρια. Εκεί λοιπόν θα κριθούν όλα. Και όσον αφορά τις δικαστικές ενέργειες γνωρίζει ο κ. Κούγιας ότι και εναντίον του έχουν γίνει τα ίδια. Προσωπικά εμένα δεν με φοβίζουν οι δικαστικές αίθουσες. Δεν επιθυμώ αντιπαράθεση άλλων δηλώσεων η οποία μόνο επικοινωνιακά άλλοθι μπορεί να δίνουν σε αυτούς που το επιδιώκουν…».

ΟΛΟΙ ΑΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΑΛΛΑ!!!



ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !! ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ!! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΥΓΓΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΕΛ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ !!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΓΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΚ
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ..!!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!!ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.. ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ... ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ..ΤΟ ΠΑΜΕ ΒΡΕ ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ !! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !! .
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ .
ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ!!! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ 100 -200 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΦΒ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ .ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΝΤΑΑ!! ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑ? ΕΝΑ ΜΗΠΩΣ? ΕΝΑ ΟΧΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ !! ΤΙΠΟΤΑ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΑΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ .
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.... ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ !!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΑΔΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ) ΒΟΥΡΚΩΣΕ !! ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΛ . !!!...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΞΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΙΧΤΑ !!ΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΜΑΣ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ .ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ !! ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΛΙ ΣΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΥΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ.ΚΡΙΜΑ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ !!ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑ ΤΟΝ ΒΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ . ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ !! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ!!!