Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2016

Σούπερ deal με Σισίνιο Γκονζάλες Μαρτίνεθ !!!!


Συγνωμη ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ   για την  μικρη  παραπλανηση  που σας εκανα  ,αλλα ισως  πολλοι 

συνοπαδοι  να  πιστεψαν  οτι  η  μεταγραφη  αυτη  ειναι  της  ΑΕΛ!!!

Δυστυχως  οχι !! θα μου  πειτε  μηπως   ζηλευεις  την  Βεροιουλα? οχι  καθολου απλα  αναρωτιεμαι  πως  μια  ομαδα   διαλυμενη κανει  τεοιες μεταγραφες  !!!  
μια ομαδα  χωρις διαρκειας  χωρις  εισπραξεις ..??
ΒΕΒΑΙΑ  ολα  θα  τα  δουμε  οταν .. και...  αν αρχισει  το  ερμο  το  ρημαδο πρωταθλημα ,και αν  ο Μεγαλομετοχος μας θα  καμαρωνει   με  την  ομαδα  που  εφτιαξε   με  Αναστασοπουλο  Γκολια και  Καρατασιο Ρεντζα  Μαρουκακη Καπο  κλπ
αν  του  βγει και  μακαρι  θα  ειναι  υπεροχο !! Αλλα ομως  υπαρχει  και  το  αντιθετο αποτελεσμα.το αν   δεν  του  βγει  ..τοτε  τι  γινεται?
Υπομονη  και  μακαρι  να  πανε  ολα  καλα με  την  βοηθεια της  Μεγαλοχαρης  

Σούπερ deal με Σισίνιο Γκονζάλες Μαρτίνεθ ....

η Βέροια...!!!! ?????
Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Βέροια την Πέμπτη (25/8). Η «Βασίλισσα του Βορρά» πρόσθεσε στο δυναμικό της τον 30χρονο Ισπανό αριστερό εξτρέμ Σισίνιο Γκονζάλες Μαρτίνεθ ή αλλιώς «Σίσι».
Ο Ιβηρας ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην πόλη της Ημαθίας - σύμφωνα με πληροφορίες τουMarca-SL.gr - κι αφού πέρασε από όλες τις εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέροια.
Ο Σισίνιο γνωστός ως «Σίσι» έχει φάει με το… κουτάλι τα ισπανικά γήπεδα αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο Γεννήθηκε το 1986 στο Αλμπαθέτε και στην ομώνυμη ομάδα ξεκίνησε να παίζει μπάλα.
Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια. Αποτέλεσε μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στην Ερκουλες (73 συμμετοχές – 2 γκολ), στη Βαγιαδολίδ (82 συμμετοχές – 2 γκολ) στην Οσασούνα (58 συμμ.) και την Ουέλβα 28 (συμμετοχές).
Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στην Κορέα και τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στην Πολωνία και τη Λεχ Πόζναν (4 συμμ.).
Πρόκεται για έναν άκρως ποιοτικό - ντελικάτο και έμπειρο ποδοσφαιριστή (το στυλ του παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό στον Αριέλ Ιμπαγάσα του Ολυμπιακού) κι αν μη τι άλλο η απόκτησή του συνιστά μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τη Βέροια.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ;


πηγή: Intime
Περίφημα. Να το βλέπεις και να το χαίρεσαι. Στην ενδεκάδα του πρωταθλητή Ολυμπιακού, που έπαιξε στην Πορτογαλία απέναντι σε κάποια Αρούκα, δεν υπήρχε Έλληνας. Ούτε ένας. Όλοι ξένοι. Ελληνική υπηκοότητα έχει ο Καπίνο, αλλά είναι αλβανικής καταγωγής. Αλβανόπαιδο.
Τι σημαίνει αυτό το γεγονός. Μια ελληνική ομάδα, μια εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, με προϊστορία ελληνική, να βγαίνει στο γήπεδο χωρίς Έλληνα ποδοσφαιριστή. Να ήταν μονάχα ο Ολυμπιακός της παγκοσμιοποίησης;
Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπρόντμπι υπήρχε ένας Έλληνας. Ο Κουτρουμπής.
Ξαναρωτάω. Τι σημαίνει αυτό; Όταν ομάδες που κατά σύστημα τροφοδοτούν την εθνική ομάδα, στηρίζονται σε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Κατά 80-90%.
Βεβαίως η ΠΑΕ, η κάθε ΠΑΕ δεν έχει υποχρέωση στην εθνική ομάδα. Δεν είναι υποχρεωμένη να έχει στο ρόστερ της ένα άλφα ποσοστό ντόπιων ποδοσφαιριστών. Δεν κατάλαβα! Για να ενεργεί έτσι κι αλλοιώς μια εταιρεία χρειάζεται και τις σχετικές απαγορεύσεις της νομοθεσίας;
Είναι προς το συμφέρον κάθε ΠΑΕ η εθνική μας να μη διασύρεται από τα Νησιά Φερόε. Γιατί αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εμπορικότητα του προϊόντος, του ποδοσφαίρου, το οποίο υποτίθεται πουλάει η ΠΑΕ.
Με Δυναμό Τυφλίδας, ο ΠΑΟΚ είχε 4 Έλληνες στην ενδεκάδα του. Γλύκο, Τζαβέλλα, Χαρίση, Αθανασιάδη. Έτυχε. Δεν είναι... άλλης συντεχνιακής νοοτροπίας ο ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΓΚΑ ΚΟΝΤΟΝΗ


Πολύ σωστά το συνδρομητικό κανάλι έστειλε εξώδικο στις ΠΑΕ και τις προειδοποιεί ότι αυτές θα πληρώσουν τα σπασμένα που δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η nova κάνει μπίζνες, γιατί να ζημιωθεί όταν οι ΠΑΕ το ρίχνουν στα τρελά τους;
Ανώνυμη εταιρεία είσαι, όχι κόμμα να ενεργείς ανεύθυνα. Να προκαλείς ζημιά στον άλλον χωρίς δικό σου κόστος. Εδώ υπάρχουν συμβόλαια, έχουν μπει υπογραφές που οι ΠΑΕ δεν τις σέβονται.
Άσε τον Κοντονή Σταύρο, που κάνει το παιχνίδι του, που πουλάει μούρη. Τζάμπα μάγκας είναι. Δεν έχει να χάσει κάτι, απεναντίας χωρίς να παράγουν αποτέλεσμα οι σαβουρομαγκιές του, είναι ο μόνος κερδισμένος. Τζάμπα.
Δεν ισχύει να πουν οι ΠΑΕ ότι «Εμείς δεν αποφασίσαμε να αναβληθεί το πρωτάθλημα, ήταν απόφαση του Κοντονή». Άσε, ρε. Σε ποιον τα λένε αυτά;
Πριν ακόμα αρχίσει πάλι το επικοινωνιακό του παιχνίδι ο της πλάκας υφυπουργός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δημοσίως και επισήμως απείλησαν στα ίσα ότι δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα. Για να μη ξεχνιόμαστε.
Γιατί να ενδιαφέρει το συνδρομητικό κανάλι ποιοι είναι οι λόγοι που δεν θέλουν να παίξουν στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν παραχωρήσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ. Η nova δεν έχει καμία ευθύνη για κανέναν Γκιρτζίκη και Κοντονή.
Κι έχεις τον Κοντονή, άλλο πάλι αυτό, και ζητάει από τη nova να μη στραφεί στις ΠΑΕ μέχρι τις 30 Αυγούστου, μέχρι να επέμβει η FIFA. Μιλάμε τώρα για την απόλυτη γελοιοποίηση κάθε έννοιας εθνικής πολιτικής παρέμβασης.
Πέραν απ' αυτό. Ο υφυπουργάκος κάνει τη λεζάντα του με την αναβολή του πρωταθλήματος, αλλά ζητάει από μια ιδιωτική επιχείρηση, τη nova, να αγνοήσει τη ζημιά της.