Η ΑΕΛ έκανε κρατούσε κάτι καλό – μεταγραφικά – για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και μία ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία των ελεύθερων μεταγραφών ανακοίνωσε τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Αντνάν Αγκάνοβιτς που στις 26 Ιανουαρίου 2017 έμεινε ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Αγκάνοβιτς είναι αλήθεια πως έρχεται και ανεβάζει απευθείας τις προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας κυρίως λόγω βιογραφικού που η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Φέτος έπαιξε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ενώ η διαδρομή του στο ποδόσφαιρο ξεκινά από το 2004 και τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες της Κροατίας μέχρι τον τίτλο του Σούπερ Καπ το καλοκαίρι με την Στεάουα και τις ευρωπαϊκές πορείες.
Η ελληνική πραγματικότητα δεν του είναι άγνωστη, του είναι τουλάχιστον οικεία, από το πέρασμα του πέρυσι τέτοιο καιρό από την ΑΕΛ Λεμεσού της Κύπρου όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Στην καριέρα του αναζήτησε κυρίως χρόνο συμμετοχής στις ομάδας που ανήκε και αυτό ήταν πάντα ψηλά στα ζητούμενα. Στο προηγούμενο διάστημα το όνομα του έπαιξε για Βιτορούλ, Ντινάμο Βουκουρεστίου και Μοσκρόν (Α’ Βελγίου) όμως για διαφορετικούς λόγους και υπό την πίεση του χρόνου αυτές δεν πραγματοποιήθηκαν.
Η ΑΕΛ κινήθηκε έξυπνα και με τον χρόνο να περνά έπεισε τον Κροάτη με το SportLarissa να σας παρουσιάζει αναλυτικά την διαδρομή του ποδοσφαιριστή και όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο (10ο συνολικά τούτη τη χειμερινή περίοδο) μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί»

Τα πρώτα βήματα
Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1987 στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και άμεσα εντάχθηκε στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας της περιοχής. Άρχισε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με την ομάδα της πόλης του Ντρουμπρόβνικ για να παίξει ποδόσφαιρο στην άλλη ομάδα της πόλης Γκοστ Ντρουμπρβνικ και Τρόγκιρ στην 3η και 4η κατηγορία της Κροατίας αντίστοιχα. Το ξεκίνημα του, λοιπόν, ήταν από τις χαμηλές κατηγορίες με τον ίδιο να πεισμώνει και με σκληρή δουλειά να παλεύει για την καταξίωση. Το 2004-2005, στην πρώτη του χρονιά σε επίπεδο Ανδρικό, είδε την Ντρούμπρόβνικ να υποβιβάζεται, όμως έμεινε εκεί και την αμέσως επόμενη σεζόν βοήθησε στα μέγιστα στην άνοδο του συλλόγου στην 3η κατηγορία φεύγοντας από την ομάδα με συνολικά 46 συμμετοχές και 6 γκολ (σύμφωνα με δημοσιεύματα καθώς είναι δύσκολο να υπολογίσουμε με απόλυτη σιγουριά σε αυτό το επίπεδο). Την επομένη υπογράφει στην Τροκίρ του σπουδαίου Μίζο Κριστίσεβιτς που ήταν εκεί προπονητής και κερδίζει την άνοδο την σεζόν (2006-2007) από την 3η κατηγορία στην δεύτερη, ενώ τις επόμενες δύο χρονιές που έμεινε στην ομάδα (πριν αυτή διαλυθεί) είχε σύνολο συμμετοχών 85 και 12 γκολ κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της Κροατίας.

Ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας
Επόμενος σταθμός η νεανική ομάδα της Μαντιμούριε Κάρλοβατς, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας, με το ντεμπούτο του να καταγράφεται στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Ίστρα στις 8 Αυγούστου του 2009 σε ηλικία 21 ετών και 10 μηνών. Στο Κάρλοβατς ο Αντνάν Αγκάνοβιτς πήρε το «βάπτισμα του πυρρός» με την φανέλα με το νούμερο «11» και ουσιαστικά άρχισε να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό της Κροατίας αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος. Η χρονιά μπορεί να μην ήταν ιδανική για την ομάδα του μιας και δεν κατάφερε να σωθεί στην μεγάλη κατηγορία όμως το νέο απόκτημα της ΑΕΛ αποκόμισε εμπειρίες από τον σύλλογο που του έδωσε 22 συμμετοχές, κάτι που τον βοήθησε να βρει και μάλιστα εύκολα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το «μπαμ» με την Βάρτεξ Βαράζντιν
Το πρότζεκτ της Βάρτεξ Βαράζντιν τον πείθει το καλοκαίρι του 2010 και γρήγορα υπογράφει στον σύλλογο μην έχοντας υπομονή να περιμένει μεγαλύτερους συλλόγους για να τον αποκτήσουν. Και όπως αποδείχτηκε έπραξε σωστά εκείνη την περίοδο. Πήρε συμμετοχές και βοήθησε σε ένα μεγάλο επίτευγμα για την Βάρτεξ αν και έμεινε μία γλυκόπικρη γεύση στο τέλος.
Συζητάμε για την σεζόν 2010-2011 για τον νεαρό τότε Αντνάν που δεν δυσκολεύτηκε να πάρει φανέλα βασικού στην Βάρτεξ. Ο Αγκάνοβιτς πήρε 21 συμμετοχές και σκόραρε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στη ήττα της ομάδας του (3-2) από την Νταγκοβόλιατς στις 4 Μαρτίου του 2011. Εκείνη η σεζόν όμως μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρεί για τον σύλλογο αν και τερμάτισε 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και έσωσε την χρονιά στην Α’ Κροατίας.
Η Βάρτεξ βρέθηκε για έκτη συνολικά φορά σε τελικό Κυπέλλου Κροατίας (ισάριθμες φορές δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο) και μπορεί η ήττα από την σπουδαία Ντινάμο Ζάγκρεμπ (5-1) να στεναχώρησε τους ανθρώπους της ομάδας που έφτασαν πάλι στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, όμως ο Αγκάνοβιτς και η παρέα του κέρδισαν με αυτόν τον τρόπαιο την έξοδο στην Ευρώπη για πρώτη φορά σε επίπεδο EUROPA LEAGUE.

Η πρώτη έξοδος στην Ευρώπη
Η επόμενη σεζόν, λοιπόν, ξεκινά με ιδανικό τρόπο για τον Αγκάνοβιτς που παίρνει 6 συμμετοχές με την ομάδα του στο Europa League, καταφέρνοντας να φτάσει μία ανάσα από το να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης όταν στα επικά ματς με την Ντιναμό Βουκουρεστίου (1-2,2-2) αποκλείστηκαν από τρίτο προκριματικό και ακόμη και όταν οι Κροάτες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, το έκαναν πριν το ημίχρονο 2-2 (όλα τα λεφτά η πάσα του Αγκάνοβιτς στο παρακάτω βίντεο στο 1-2 της Βάραζντιν) και στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έφερνε στην επόμενη φάση.

Όπως ήταν λογικό, με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη να είναι εξαιρετικές ο Αγκάνοβιτς δεν έμεινε πολύ στην Κροατία και πήρε μεταγραφή για κάπου πιο Βόρεια.

Η Κροατική «παροικία» στην Κόπερ
Τον Γενάρη του 12′ ο Αγκάνοβιτς αφήνει για πρώτη φορά την Κροατία με σκοπό να παίξει στην Σλοβενία σε μία ομάδα που άρχισε να εμπιστεύεται αρκετούς Κροάτες εκείνη την περίοδο. Η Κόπερ μετά από ένα κάκιστο ξεκίνημα που βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας έφερε τους Λίνιτς, Μπρέσεβιτς (που πέρασε από την ΑΕΚ), Μπάγκαριτς, Πόσαβετς και τον Μπράτσουν (προπονητής) όλοι τους από την Κροατία με τον Αντνάν να τους πλαισιώνει. Αυτό φάνηκε πως είχε αποτέλεσμα στην ομάδα που κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος, κάτι όμως που δεν άρεσε στους φιλάθλους που την τελευταία ουσιαστικά αγωνιστική έχασαν την προνομιούχα 3η θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη και για τον λόγο αυτό «ξηλώθηκε» όλη η ομάδα.
Παρόλα ο Αγκάνοβιτς κράτησε μία αρκετά καλή χρονιά εκεί με 6 γκολ και 5 ασίστ σε 28 εμφανίσεις κάτι που φάνηκε να αρέσει σε αρκετούς συλλόγους που «ψάχτηκαν» για να τον αποκτήσουν.
Το ενδιαφέρον και το «άκυρο» για την επιστροφή στα «πάτρια»
Στην Κόπερ ο Αγκάνοβιτς είχε υπογράψει για 1,5 χρόνο με τον σύλλογο να θέλει να ξεφορτωθεί ότι υπήρχε την προηγούμενη χρονιά… Αυτό φάνηκε να μην πέρασε απαρατήρητο με δημοσιεύματα από Ισραήλ, Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα και Κύπρο να τον συνδέουν με πιθανές μετακινήσεις. Στα 25 του ο Αγκάνοβιτς αποτελούσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση με τον ίδιο να θέλει να παίξει όπωσδήποτε σε κάποιον σύλλογο με μοναδικό… αίτημα να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς είχε ως στόχο να «χτυπήσει» την πόρτα της Εθνικής Κροατίας. Ο άλλοτε τεχνικός του στην Τροκίρ, Μίζο Κριστίσεβιτς, ανέλαβε ρόλο στην Εθνική ομάδα της χώρας του και οι καλές σχέσεις με τον Αγκάνοβιτς ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην επιλογή που ακολούθησε ο ίδιος στην καριέρα του.

Ο Κροάτης αποφάσισε να ρίξει… άκυρο σε όλες τις ομάδες με σκοπό να γυρίσει στην Κροατία και την Ίστρα που του υποσχέθηκε χρόνο συμμετοχής με την μεταγραφή του να στοιχίζει στην ομάδα 500 χιλιάδες ευρώ! (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής). Επίσης ρόλο στην μετακίνηση αυτή έπαιξε και ο Κρστσιεβιτς που επέμενε στη συμβουλή του να παίξει ο παίκτης εντός των τοιχών.
Βέβαια τα πράγματα στην Ίστρα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Αγκάνοβιτς καθώς κατέγραψε μόλις 18 συμμετοχές και 3 γκολ με κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών να τον κρατούν εκτός, ενώ με την ομάδα του τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον από την Σαράγεβο και την Λιβόρνο
Έχοντας ήδη «χτίσει» όνομα, ο Αγκάνοβιτς απασχόλησε τα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων το καλοκαίρι του 2013 ζητώντας και ένα… δυνατό και ανάλογο συμβόλαιο με την αξία του. Η Λιβόρνο ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε πρώτη, ενώ και η Σαράγεβο που είχε βγει Ευρώπη παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να ήταν κοντά στην μετακίνηση του στην Ιταλία όμως αυτό δεν προχώρησε καθώς μία καλύτερη οικονομικά πρόταση ήρθε από την Ρουμανία με τον παίκτη να «πακετάρει» τα πράγματα του για να αγωνιστεί σε ένα νέο πρωτάθλημα.
Στην Ρουμανία ο επόμενος σταθμός
Η φιλόδοξη Μπράσοβ προσέγγισε τον παίκτη και ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2013 με τον Αγκάνοβιτς να υπογράφει με ικανοποιητικές απολαβές στην ομάδα από την όμορφη ομώνυμη πόλη που έψαχνε τρόπο να μπει «σφήνα» στους «μεγάλους» της Ρουμανίας.

Ο Αγκάνοβιτς έμεινε στην ομάδα για δύο χρόνια γράφοντας 55 συμμετοχές και 6 γκολ ενώ η συνολική εικόνα του ήταν αρκετά καλή κάνοντας αρκετές μεγάλες ομάδες της χώρας να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του. Με τον υποβιβασμό της Μπράσοβ το καλοκαίρι του 2015 και των ανακατατάξεων στο πρωτάθλημα αποχώρησε από τον σύλλογο, όμως έμεινε στην χώρα με μία παλιά δόξα να του κάνει την τιμή να τον επιλέξει για να ηγηθεί στον σύλλογο!

Η εμπιστοσύνη από τον «Μαραντόνα των Καρπαθίων»
Αμέσως μετά την φυγή του από το Μπράσοβ, η άλλοτε δόξα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Γκεόργκι Χάτζι που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη Βιτορούλ στην πόλη Κοστάντσα της Ρουμανίας, έσπευσε για να τον πείσει να υπογράψει.
Η Βιτορούλ ήταν ο επόμενος σύλλογος του Αγκάνοβιτς, που ένιωσε δέος που θα δεχόταν οδηγίες από τον τεράστιο Χάτζι. Τον «Μαραντόνα των Καρπαθιών» όπως τον ονόμασαν κάποιοι τον καιρό εκείνο που έβγαζε το ψωμί του ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης κλπ που όλοι κατάλαβαν τι «εστί ως άνθρωπος» όταν τον Νοέμβρη του 2015 τα είχε βάλει με τον παίκτη του, Ρομάριο Μπενζάρ, για ένα θέατρο του παίκτη της Βιτορούλ σε ένα ντέρμπι με την Άστρα!

Στην Βιτορούλ ο Αγκάνοβιτς είχε ένα ρόλο εκμάθησης των ποδοσφαιριστών που ήταν μικρότεροι ηλικιακά. Μια φιλοσοφία που είχε και έχει ο Χάτζι. Ο Κροάτης σε αυτόν τον ρόλο ανταποκρίθηκε πλήρως έχοντας 28 συμμετοχές και 7 γκολ (πρώτος σκόρερ) στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (2015-2016) με τον Χάτζι να νιώθει δικα0ιωμένος με την επιλογή του. Όταν κλήθηκε να αφήσει την ομάδα του τον Γενάρη του 2016 λόγω περισσότερων συμμετοχών του βετεράνου Φλορίν Τσέρνατ και του γιου του Χάτζι, Γιάνις, το αντίο του ήταν… έντονο στα αποδυτήρια της ομάδας όπου έφυγε σαν «κύριος».

Άκυρο στην Άσκολι και συνέχεια στην Κύπρο
Η πολύ καλή του εκκίνηση με την Βιτορούλ τον έφερε και πάλι στο προσκήνιο. Η Άσκολι ενδιαφέρθηκε άμεσα για την απόκτηση του όμως η β’ Ιταλίας δεν τον κάλυπτε (και το οικονομικό). Η ΑΕΛ Λεμεσού μπήκε αμέσως μετά στο παιχνίδι της απόκτησης του με τον ποδοσφαιριστή να καλύπτεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με τα 60 χιλιάδες ευρώ (μαζί με τα 50 χιλιάδες που πήρε η Βιτορούλ για να τον παραχωρήσει) για έξι μήνες κάτι που τον έκανε να μετακομίσει στην Κύπρο για να αγωνιστεί στο Κυπριακό πρωτάθλημα.
Ο Αγκάνοβιτς στην Κύπρο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις έχοντας 15 συμμετοχές και 4 γκολ μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και συμπαίκτη τον πρώην της ΑΕΛ, τον Ματίας Ντεγκρά.
Οι Κύπριοι θέλησαν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν αλλά…

Η «καψούρα» για την Στεάουα, η Ευρώπη, το τρόπαιο και η αποχώρηση
Το καλοκαίρι του 2016 η Στεάουα ενδιαφέρεται μέσω του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Στόιτσα για την απόκτηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού.
«Εύχομαι από την καρδιά μου να έρθω στην Στεάουα, αλλά δεν νομίζω πως είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με την ΑΕΛ και μόλις μίλησα με τον Τεχνικό Διευθυντή της Στεάουα Μίχαι Στόιτσα, για την κατάστασή μου στην Κύπρο. Η Στεάουα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος των Βαλκανίων και θα ήθελα να αγωνιστώ για αυτούς…», δηλώνει ο παίκτης με τους ανθρώπους της ΑΕΛ Λεμεσού να είναι έξω φρενών με την στάση του παίκτη που ζητάει την «ελευθέρας» του (στο συμβόλαιο του η ΑΕΛ θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μία ειδική ρήτρα με τον παίκτη να μένει για έναν ακόμη χρόνο).

Τελικά το συμβόλαιο του λύνεται και ο παίκτης αποχωρεί από την Κύπρο για να επιστρέψει στην Ρουμανία, αυτή τη φορά σε μία μεγάλη ομάδα. Με την ανακοίνωση της απόκτησης του ο Αγκάνοβιτς κάνει δηλώσεις αναφέροντας «Ήθελα πολύ αυτή την μεταγραφή σε μία ομάδα με τίτλους όπως είναι η Στεάουα στην Ρουμανία. Φόρτσα Στεάουα».
Η αρχή του Κροάτη στη Στεάουα ήταν εξαιρετική. Ο παίκτης προλαβαίνει να αγωνιστεί στον τελικό με την Κορκοντια στις 17 Ιουλίου του 2016 και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια πρόλαβε να παίξει σε ακόμη 18 παιχνίδια με την Στεάουα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Ο Αγκάνοβιτς έρχεται στην ΑΕΛ μετά από παιχνίδια με την Ζυρίχη ή την Οσμάνλινσπορ για το Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι όμως να πάρει την απόφαση ο πρόεδρος της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι για αλλαγές! Αυτός και άλλοι πέντε συμπαίκτες του κόπηκαν από την προετοιμασία της ομάδας στην Αντάλεια της Τουρκίας κι έτσι βρέθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να ψάχνει για ομάδα, αλλά πριν καταλήξει στην Λάρισα υπήρξε παράλληλο ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Το ενδιαφέρον από το Βέλγιο, το ψηστήρι του Χάτζι και το «όχι στην Ντιναμό
Την περίπτωση του Αγκάνοβιτς παρακολουθούσαν αρκετοί σύλλογοι. Πρώτοι εξ’ αυτών η Μουσκρόν Πέρουβελτζ (Α’ Βελγίου) του τεχνικού Μιρτσέα Ρέντνικ, που εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την απόκτηση του συμπατριώτη του. Η περίπτωση του όμως δεν προχώρησε αφού ο παίκτης είχε την «ελευθέρας» του από την Στεάουα στις 26 Ιανουαρίου με τους Βέλγους να μην μπορούν να περιμένουν.
Εκεί μπήκε σφήνα ξανά η Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι. Ο Ρουμάνος ήξερε τον Κροάτη από την κοινή τους θητεία στην σεζόν 2015-2016 προσεγγίζοντας τον παίκτη όμως ο Αγκάνοβιτς δεν δέχτηκε να επιστρέψει στην Βιτορούλ.

Πριν την ΑΕΛ προσπάθησε να τον αποκτήσει μία ακόμη ομάδα. Το αντίπαλο δέος της Στεάουα. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Παρόλα αυτά ο Αντνάν είπε «όχι» στην ομάδα μιας και δεν μπορούσε να παίξει στην μισητή αντίπαλο της Στεάουα.
Με τον χρόνο να περνά ο Κροάτης αναζήτησε σύλλογο με την ΑΕΛ να εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ο παίκτης έμεινε χωρίς ομάδα κλείνοντας μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου.

Τα χαρακτηριστικά του
Έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του ως επιτελικός μέσος όμως δεν είναι η μόνη θέση που τον έχουμε δει. Ο Αγκάνοβιτς έχει παίξει και ως εξτρεμ ενώ στην Στεάουα χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ (!) για να χωρέσει στο ρόστερ. Έχει τεχνικά και οργανωτικά χαρακτηριστά, δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, έχει την κάθετη πάσα ενώ είναι αρκετά καλός στο ένας με έναν. Συχνά-πυκνά πατά περιοχή και αυτό μπορεί κάποιος εύκολα να το αντιληφθεί γιατί έχει καλή επαφή με την αντίπαλη εστία στην έως τώρα καριέρα του. Μπόνους οι καλές εκτελέσεις φάουλ καθώς έχει πετύχει αρκετά γκολ έξω από την περιοχή με στατικές φάσεις κάτι που θα φανεί χρήσιμο στα χέρια του Τσιώλη.
Το βιογραφικόΟνοματεπώνυμο: Αντνάν Αγκάνοβιτς
Εθνικότητα: Κροάτης
Ημ. Γέννησης: 3/10/1987 (30)
Θέση: Επιτελικός μέσος-Δεξί εξτρέμ
Πόδι: Δεξί
Ύψος: 1,81μ.
Διεθνείς συμμετοχές: –
ΣΕΖΟΝΟΜΑΔΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣΓΚΟΛΛΕΠΤΑ
2016/17(Α’ ΜΙΣΟ)ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥΑ’ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ (4)-ΕΥΡΩΠΗ (5)182954′
2015/2016 (Β’ ΜΙΣΟ)ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑ’ ΚΥΠΡΟΥ1541234′
2015/2016 (Α’ ΜΙΣΟ)ΒΙΤΟΡΟΥΛΑ’ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ (5)2872121′
2014/2015ΜΠΡΑΣΟΒΑ’ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ (2)3542.873′
2013/2014ΜΠΡΑΣΟΒΑ’ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ (2)2022.357′
2012/2013ΙΣΤΡΑΑ’ ΚΡΟΑΤΙΑΣ1831.381′
2011/2012 (Β’ ΜΙΣΟ)ΚΟΠΕΡΑ’ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ (3)2862248′
2011/2012 (A’ ΜΙΣΟ)ΒΑΡΤΕΞ ΒΑΡΑΖΝΤΙΝΑ’ ΚΡΟΑΤΙΑΣ-ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE(6)9747′
2010/2011ΒΑΡΤΕΞ ΒΑΡΑΖΝΤΙΝΑ’ ΚΡΟΑΤΙΑΣ2111.238′
2009/2010ΝΚ ΜΕΝΤΙΜΟΥΡΙΕΑ’ ΚΡΟΑΤΙΑΣ221.469′
2006-2009(ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ)ΤΡΟΓΚΙΡ3Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ8512(ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
2004-2006(ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ)ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΓΚΟΣΚ3Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ466(ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
2003/2004(ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ)ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 1919ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΡΟΑΤΙΑΣ153(ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)


Γιώργος Σιώχας