Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2015

ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ....ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!!!





Στην Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την τιμή που όρισε η Καλλιθέα στα εισιτήρια που έδωσε για να καλυφθούν οι ανάγκες των Θεσσαλών φιλάθλων!

Κι ενώ η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη, συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, στην Αναγέννηση επικρατεί δυσφορία για την τιμή του εισιτηρίου που ορίστηκε για τους φιλάθλους της που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα η Καλλιθέα όρισε την τιμή των 20 ευρώ (!) για τη θύρα όπου θα την διαθέσει σε Καρδιτσιώτες κάτι που πραγματικά προκάλεσε την δυσφορία των "κιτρινόμαυρων" και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος επικοινώνησε με τον ομόλογό του της Καλλιθέας για να διαμαρτυρηθεί.
Όπως είναι γνωστό η Αναγέννηση είναι μια απο τις ομάδες που έχουν πάρα πολύ κόσμο στην Αθήνα (λόγω του ότι χιλιάδες Καρδιτσιώτες διαμένουν στην πρωτεύουσα) και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουν στο πρώτο της παιχνίδι ύστερα απο τόσα χρόνια στο λεκανοπέδιο...
Το συγκρότημα της Καρδίτσας έχει να επισκεφθεί την Αθήνα για παιχνίδι δεύτερης εθνικής απο το 2011 αφού στη συνέχεια ως γνωστόν η κατηγορία διεξάγονταν σε νότιο και βόρειο όμιλο.
Η τιμή 20 ευρώ, λοιπόν, για ματς Β' Εθνικής και μάλιστα σ' αυτές τις απίστευτες εποχές δημιουργεί και λογικό είναι ένα αίσθημα ευφορίας στους υπεύθυνους της Αναγέννησης και φυσικά στον κόσμο.
Στο μεταξύ έκπληξη αισθάνθηκαν στην Αναγέννηση και για τον ορισμό της διαιτησίας του κυριακάτικου αγώνα. Ο κ. Σταθόπουλος που ορίστηκε απο την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς είναι απο την Αττική! Θέμα με την αξιοπιστία του εν λόγω ρέφερι δεν υπάρχει, αλλά εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ουδέποτε ορίστηκε διαιτητής απο την Θεσσαλία μ' αποτέλεσμα το εξοδολόγιο να είναι πάντα στα ύψη!


Νέα ενημέρωση για τα εισιτήρια από τους Monsters




Όπως έγινε γνωστό τα εισιτήρια των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ, Monsters, για την αναμέτρηση της Κυριακής (04/10) με τον Πανελευσινιακό θα δίνονται από τα γραφεία του Συνδέσμου (Περραιβού 8). Θυμίζουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων για όλους μας θα είναι 5 ευρώ και θα υπάρχει προσωρινή μετακίνησή για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στις θύρες 9 και 10 του ΑΕL FC ARENA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS
«Ο Σύνδεσμος ενημερώνει ότι οι ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 04-10-2015 με τον Πανελευσινιακό θα είναι:
Παρασκευή 20:00  -  22:00
Σάββατο    20:00  -  22:00 
Κυριακή  13:00   -   15:00
Επίσης το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το γνωστό σε όλους μας ψηστήρι.» 

ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ




ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και γενικότερα ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της ΑΕΛ, όπου κι αν αυτοί ανήκουν, πως από σήμερα ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων της ΘΥΡΑΣ 1 για τον αγώνα της Κυριακής, στα γραφεία του συνδέσμου (Ψαρρών 2) και ώρες 20:00-23:00.Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 5 ευρώ για όλους.
Έχοντας ζήσει στο πετσί μας την ντροπιαστική αυτήν κατάσταση τα τελευταία χρόνια, κάνουμε έκκληση στο σύνολο των οπαδών της ΑΕΛ, να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς και μικροπρέπειες. Η διχόνοια και ο σπαραγμός δεν αρμόζουν στον κόσμο της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ και μικραίνουν τόσο την ιστορία της όσο και εμάς τους ίδιους.
Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο έχουμε την υποχρέωση να αφήνουμε τις κόντρες και τα παιδιαρίσματα και να τραγουδάμε όλοι μαζί αγκαλιά για τους “11 αετούς του Ολύμπου”. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε ότι θέλουμε όλοι μία ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΥΡΑ 1. Είναι ίσως η πιο κατάλληλη αλλά και η πιο κρίσιμη στιγμή να αποδείξουμε πως ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ’ΟΛΑ είναι η ΑΕΛ και η ΛΑΡΙΣΑ.
Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στην ιστορία μας, στα ταξίδια και στις εκδρομές μας, τις φωνές και τις όμορφες στιγμές μας. Το χρωστάμε στις δυσκολίες που έχουμε ζήσει σε πέταλα και δρόμους. Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές. ΤO ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ.
FIGHT FOR LARISSA

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ .ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΩΡΑ:16.00 Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ  ΕΝΑΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΝΑ ΠΑΜΕ  ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΜΑΣΤΕ:!!!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ...ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ .
ΑΝ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ  ΟΠΩΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΛΠ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ  Ο ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ aelole ΚΑΙ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ   Ο Γιώργος Ανθούπολη
ΓΡΑΦΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ:
1) Λυπάμαι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον οπαδικό χώρο της ΑΕΛ ...
2) Κ. ΚΟΥΓΙΑ θεωρώ ότι είστε ο μόνος ο οποίος πρέπει να  σταματήσει να κάνει διακρίσεις για το μοίρασμα των εισιτηρίων και των θυρών και να καλέσει σε κοινό τραπέζι αντιπροσωπεία από Σ.Φ.Αλκαζάρ, MONSTERS, HOMELESS, ώστε να βρεθεί κοινή λύση για να αποκτήσει και πάλι την δυναμική της η ΘΥΡΑ
3) ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ''ΒΓΗΚΑΝ'' ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΡΣΟΥΣ Κ.Λ.Π ? 
4) Κ. ΚΟΥΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ... ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ (6-7 ΘΥΡΑ )
ΟΣΟΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ , ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.... ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ... ...ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΦΙ ... ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ HIGH CLASS SOCIETY, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΤΟΥΝ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ? 
ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ.... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΛ....
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΛ ...
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΕΛ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΕΛΤΖΗΔΕΣ  ''ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ''  ''ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ'' ΚΑΙ ''ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ'' ....
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....
*ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ...
ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ .....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ..
Γιώργος Ανθούπολη