Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Αρπαχτη Πηλα !!! ΚΑΙ αμεσος εκβιασμος παε ΑΕΛ .?/..η καποιοι μας δουλευουν ???

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ  ΤΟ  GAZZETA
TOTE !!!

ευχαριστούμε τον   Κυριο   Πηλαδακη  που για μια ακόμη φορα απεδειξε την  φοβερη  αγαπη στον κοσμο    Λάρισας   που υπεγραψε  για να παρει ότι πηρε, και για την τρελη αγαπη του για την ΑΕΛ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ  Η ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΠΑΜΕ ΑΛΚΑΖΑΡ



Συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη είχε σήμερα ο Αλέξης Κούγας, στην οποία συμφώνησαν στα ποσά που πρέπει να δίνει η ΠΑΕ στον πρώτο για τη χρήση του AEL FC Arena. Μεταξύ άλλων προβλέπονται 300.000 ευρώ, αν η ομάδα βγει στο Champions League! Παράλληλα, η ΠΑΕ προειδοποιεί τον κόσμο πως αν δεν… βοηθήσει στην εξοικονόμωση εσόδων (με διαρκείας και εισιτήρια), τότε ο σύλλογος θα… μετακομίσει στο Αλκαζάρ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του κ. Αλεξίου Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταβάλει στον κ. Κώστα Πηλαδάκη ανεξαρτήτως αριθμού εισιτηρίων 19.000€ +24% ΦΠΑ για κάθε επίσημο παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου.

2. Συμφωνήθηκε ότι για κάθε φιλικό παιχνίδι ανεξαρτήτως εισιτηρίων θα καταβάλλονται 10.000€ + 24% ΦΠΑ.

3. Συμφωνήθηκε όπως όλα τα κυλικεία και το εστιατόριο του γηπέδου μισθωθούν για 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τίμημα 72.000€ το χρόνο.

4. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στη Super League ο κ. Πηλαδκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

5. Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στα play off ο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

6. Συμφωνήθηκε επίσης ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στο Champions League ο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 300.000€.

7. Συμφωνήθηκε όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ χρησιμοποιεί τα γραφεία για τη στέγασή της, τον χώρο του μουσείου της ΑΕΛ και τον χώρο του Vissini Store χωρίς να καταβάλλει κανένα μίσθωμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το συγκεκριμένο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι το ακριβότερο γήπεδο στην Ελλάδα και από τα ακριβότερα στην Ευρώπη, αφού οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ που χρησιμοποιούν είτε κρατικά στάδια (Καυταντζόγλειο, Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, Παμπελοπονησσιακό) είτε δημοτικά στάδια (Χανίων, Λιβαδειάς, Βεροίας, Κέρκυρας, Κομοτηνής, Περιστερίου, Ιωαννίνων) είτε στάδια που ανήκουν σε ερασιτεχνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός) τα περισσότερα χρήματα τα οποία καταβάλουν δεν υπερβαίνουν τις 150.000€ ετησίως.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας να προμηθευτούν μαζικά εισιτήρια διαρκείας και να γεμίζουν κάθε Κυριακή το AEL FC ARENA διότι άλλως η χρήση του θα είναι καταστροφική οικονομικά για την ΠΑΕ ΑΕΛ και θα πρέπει αναγκαστικά να γίνει αλλαγή έδρας και να διεξάγονται οι αγώνες στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ.
             

ειναι κατι νυχτες ..με φεγγαρι...!!!








 kostas veros     fotos



ΣΤΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

Το θερινό cinéma «Victoria»

Ένας θερινός κινηματογράφος στο κέντρο της Λάρισας, στη δροσερή αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου. Το θερινό cinéma «Victoria» είναι μια πρόκληση για καλή ψυχαγωγία για τους πολίτες της Λάρισας καθώς συνδυάζει το νοσταλγικό παρελθόν και τη σύγχρονη κινηματογραφική δημιουργία με την τεχνολογική πρόοδο.

Η λειτουργία του νέου κινηματογράφου στο κέντρο της πόλης ξυπνά μνήμες στους Λαρισαίους που θυμούνται τις δεκαετίες του ’70 και του ’80 το κέντρο της Λάρισας περιστοιχισμένο από θερινούς κινηματογράφους, όπως ο θερινός «Ορφέας» στην γωνία των οδών Κούμα και Μ. Αλεξάνδρου, ο θερινός «Τιτάνια», στην κεντρική πλατεία επίσης, επί της οδού Παπαναστασίου και  ο θερινός «Victoria» στην ταράτσα του κτιρίου όπου σήμερα λειτουργούν οι κινηματογράφοι επί της οδού Λ. Κατσώνη.
Πρεμιέρα σήμερα στις 22.00 με την ταινία
«FLORANCE: ΦΑΛΤΣΟ ΣΟΠΡΑΝΟ» με τους: Meryl Streep, Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson, Nina Arianda και ακολουθούν το «SPOTLIGHT», το «MONEY

Στα δικαστήρια La farm – Ανίκητο άλογο

 Στην αίθουσα των δικαστηρίων της Λάρισας θα… λύσουν τις διαφορές τους η πρώην και η νυν ιδοκτήτρια εταιρία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα η La Farm έχει κινηθεί νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την επιστροφή του αθλητικού κέντρου των Δέδνρων. Η υπόθεση μάλιστα είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.32 mins ago on  by 

τι σχεση μπορει να εχει/...!!! Ο Αγγελος,.. ο Ναζλιδης . ..και ο Μητροπολιτης Δαμασκηνός???


Η σχέση Αγγελου - Ναζλίδη και το προβάδισμα της ΑΕΛ
Τα...ξίφη τους για την απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη διασταυρώνουν Αρης και Λάρισα. Το «βυσσινί» δέλεαρ στην
προκειμένη περίπτωση για τον 29χρονο επιθετικό εκτός από την συμμετοχή της ΑΕΛ στη Superleague (και όχι στη Football League όπου είναι να λάβει μέρος την επόμενη σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης) ακούει στο όνομα Αγγελος Αναστασιάδης.
Ο Άγγελος είχε τον Ναζλίδη ποδοσφαιριστή στον Πλατανιά ενώ ήθελε και επεδίωξε να τον πάρει μαζί του και στον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.
Ο Ναζλίδης ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μακεδόνα κόουτς, κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στο σύλλογο των Χανίων.
Η εξαιρετική χημεία τους αποτυπώθηκε όχι μόνο από τις κοινές επισκέψεις τους στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπουλης Κυδωνίας και Αποκορώνου προκειμένου να πάρουν την ευχή του Μητροπολίτη Δαμάσκηνου, αλλά πρωτίστως απ΄όσα δήλωνε δημοσίως εκείνη την περίοδο ο Ελληνας επιθετικός, σχετικά με τις αλλαγές που επέφερε στην ομάδα ο ερχομός του έμπειρου κόουτς.
«Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα τακτικά και ορισμένες αντιλήψεις που έχει ο κύριος Αναστασιάδης από τα χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο. Πέρασε αρκετός καιρός προκειμένου να καταλάβουμε τι ζητάει. Κάποια στιγμή ήρθαν τα αποτελέσματα.
Πιστεύω έχουμε φτάσει σ' ένα σημείο να αφομοιώσουμε όσα ζητάει μέσα στο γήπεδο και να βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο τερέν. Ο κύριος Αναστασιάδης αποτελεί έναν τεράστιο προπονητή και μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι τιμή -όλων μας- που δουλεύουμε μαζί του στον Πλατανιά».
Μετά από όλα εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί στη Λάρισα έχουν το «πάνω χέρι» στην υπόθεση της μεταγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή.