Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ


Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την οριστική μεταβίβαση των μετοχών από εταιρία συμφερόντων του κ. Ευάγγελου Πλεξίδα στην εταιρία Ανίκητο Άλογο, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού παμψηφεί ενέκρινε αυτή τη μεταβίβαση, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ στα γραφεία της, Κύπρου 72, 5ος όροφος, θα γίνει Γενική Συνέλευση των μετόχων με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. 

Την Κυριακή στις 16:00 το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό


Την Κυριακή στις 16:00 το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας ορίστηκε για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 16:00 με αντίπαλο την ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Ο αγώνας δεν είναι τηλεοπτικός και γίνεται προσπάθεια η προπώληση να ξεκινήσει νωρίς με πιθανή έναρξη την Τετάρτη. Το οριστικό πρόγραμμα της προπώλησης θα ανακοινωθεί αύριο.


 ΕΥΤΥΧΩΣ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ..!!!


 



ΕΛΑ ...ΑΛΕΞΗ Μ ΆΚΟΥΣ???


ΕΛΑ ...ΑΛΕΞΗ     Μ ΆΚΟΥΣ???   ΠΟΛΛΟΙ ΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ .... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΑΡΕΝΑ . ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ  ΓΡΑΒΑΤΑ   ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ   ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ  ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ .!!! ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ  ΑΛΕΞΗ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ  ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΥΗΔΕΣ .....
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ  ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗ  ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ!!!!

Έξαλλος με τους… τζαμπατζήδες φιλάθλους ο Κούγιας – Σχεδόν 3.500 είδαν χωρίς εισιτήριο τον αγώνα με τη Λαμία!



Έξαλλος με τους… τζαμπατζήδες φιλάθλους ο Κούγιας – Σχεδόν 3.500 είδαν χωρίς εισιτήριο τον αγώνα με τη Λαμία!


Σχόλιο:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

ΟΠΟΤΕ .ΗΘΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΟΜΩΣ  ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,. ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ!!

ΒΡΕΊΤΕ ΤΑ!!!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!





!!!!!!!!!!!!!!!!!!!