Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2018

Γενική Συνέλευση η Ερασιτεχνικής ΑΕΛ 4-10-2018



Το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. καλεί όλους τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:15 στο Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος.
Στη Συνέντευξη Τύπου, που θα έχει θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκαλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και για να ενημερωθούν: ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και εκπρόσωπος της Γήπεδο Λάρισας Α.Ε., ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος και του ΣΘΕΒ κ. Νταβέλης , ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος κ. Τόλιας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Ταξίαρχος κ. Καραπιπέρης, ο σύλλογος Παλαιμάχων ΑΕΛ και ο Πρόεδρος κ. Παραφέστας , η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης.

εμετός…

Βυσσινί εμετός…

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

«Δυστυχώς πολύ στεναχώρια έπεσε σε έναν χοντρούλη που υποδύεται τον αθλητικογράφο στη Λάρισα (χωρίς να ξέρει αν η μπάλα είναι στρόγγυλη ή τετράγωνη)…
Χοντρούλη με την κυτταρίτιδα στην πλάτη, σε αυτές τις περιπτώσεις ο λαός λέει “ξύδι” που κάνει καλό στη δίαιτα, για να βρούμε και καμιά γυναίκα να ξεσπάσουμε και τότε μπορεί να ξεπεράσουμε και τα κόμπλεξ μας για οτιδήποτε ωραίο, όπως ένα από αυτά τα ωραία είναι και η ΑΕΛ…»
Όταν στις 6 Σεπτεμβρίου διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν το παραπάνω απόσπασμα, θεώρησα, στιγμιαία, πως κάποιοι «χάκαραν» τον λογαριασμό της ΠΑΕ και εξέδωσαν την παραπάνω, κατάπτυστη, ανακοίνωση.
Δεν μπορούσα, ή μάλλον καλύτερα δεν ήθελα, να πιστέψω πως κάποιος ή κάποιοι χρησιμοποίησαν ένα έγγραφο που φέρει το σήμα της ΑΕΛ για να εκτοξεύσουν ρατσιστικές και απαράδεκτες κατηγορίες ενός ανθρώπου (τον οποίο δεν γνωρίζω), ρυπαίνοντας στην κυριολεξία ολόκληρη την πόλη.
Κι αυτό γιατί είμαι σίγουρος πως, δεν μπορεί, οι υπεύθυνοι στη διοίκηση της ΑΕΛ γνωρίζουν καλά πως η ΑΕΛ είναι η πόλη.
Σήμερα, Κυριακή πρωί, ήρθε ως ειδοποίηση μια ακόμη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ιστορία αυτή με τον χοντρούλη του παγκοσμίας εμβέλειας site Arenalarissa έχει ξεπεράσει τα όρια της κωμωδίας.
Αφού περιέγραψε στο site του, με τους δεκάδες εργαζομένους, τον αγώνα από το σπίτι του, πιθανότατα καταβροχθίζοντας κι ένα από τα αγαπημένα του φαγητά, ανακάλυψε ότι τον αγώνα “σημάδεψαν τα εκτεταμένα επεισόδια” ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΑΔΩΝ, της Αστυνομίας εκτός του γηπέδου.
Χοντρούλη μου, πριν γράψεις μια είδηση, κάνε και μια επικοινωνία με τη Διεύθυνση της Αστυνομίας στη Λάρισα, η οποία έχει καταγράψει το γεγονός ως περίπου 50 πιτσιρικάδων και 5 γνωστών αλβανών κακοποιών με κουκούλες, που προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο και διαλύθηκαν τρέχωντας, μόλις η Αστυνομία τους έριξε 2 κρότου – λάμψης.
Πρέπει να αλλάξεις το μενού και να τρως πιο πολύ ψάρι.
Κάνει καλό και στα μάτια και στην όραση και στη δίαιτα.
Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!»
Παραθέτοντας ολόκληρη την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ –και χωρίς να διορθώσω συντακτικά και γραμματικά λάθη- προσπαθώ και πάλι να καταλάβω:
Είναι δυνατόν;
Είναι δυνατόν ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο κορυφαίος δικηγόρος της χώρας, ένας άνθρωπος που ματώνει κάθε μέρα στα δικαστήρια, υπερασπίζοντας το δίκαιο, να επιτρέπει σε συνεργάτες του να χρησιμοποιούν το λογότυπο της ομάδας για να εξαπολύουν ρατσιστικές επιθέσεις και σεξιστικά υπονοούμενα;
Που ακριβώς βρισκόμαστε;
Δεν αντιλαμβάνονται εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ πως πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο;
Τα όσα αρρωστημένα συμβαίνουν καθημερινά στην πόλη, με κεντρικό άξονα την ομάδα των Λαρισαίων, δεν μπορούν να συνεχιστούν. Εκβιασμοί, υπονοούμενα, μηνύσεις, συμμορίες, ξυλοδαρμοί…
Προσβάλλεται πλέον η αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου αυτής της πόλης.
Απορώ ειλικρινά πώς είναι δυνατόν όλοι οι τοπικοί άρχοντες που συναγωνίζονται για μια φωτογραφία τους με φόντο το «αλογάκι» να μην ψελλίζουν το παραμικρό! Πολιτική δεν είναι οι δημόσιες σχέσεις. Είναι, πρωτίστως, το παράδειγμα δια της συμπεριφοράς.
Ντροπή και μόνο ντροπή…

ΤΟΤΕ....!!! 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ