Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΔΩ!!!



για την ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!

τις τελευταιες μερες εγιναν πολλα !!
ειπωθηκαν πολλα απειλες μερικες ανανδρες ,χαλασαν φιλιες μας αποκαλεσαν εχθρους της ΑΕΛ εμεις τους ειπαμε οτι δεν ειναι αντικειμενικοι και οτι γλυφουν τον προεδρο... ναι το ειπα εγω προσωπικα και εχω το θαρρος να το πω!! και πιστευω οτι ισως δεν επρεπε να χρησιμοποιησω αυτη τη λεξη .επρεπε να το πω πιο κομψα ,αλλα και αυτοι επαιξαν πολυ βρωμικα απεναντι μου.
τελος παντων πρεπει να καταλαβουν κατι !!
Οτι εγω δεν μασαω απο τετοιες απειλες οτι ειναι να πω θα το πω και αν κανω λαθος εχω την τολμη να το παραδεχθω και να ζητησω και συγνωμη.
Τελος παντων επειδη πανω απο ολα ειναι η ΑΕΛ και ποτε δεν ειπα οτι ολοι αυτοι που εθιξα δεν ειναι ΑΕΛ ... απλα αυτοι σε αντιθεση με μενα βλεπουν με διαφορετικοι φιλοσοφια ισως γιατι ετσι τους συμφερει η γιατι ετσι ειναι φτιαγμενοι.
Ισως φανει απιστευτο αλλα ειλικρινα δεν κρατω σε κανενα κακια !
Ολοι μας κρινομαστε απο τον υπολοιπο κοσμο της ΑΕΛ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ κατι: γιατι ? ενω τοσα χρονια ημουνα ο πιο τακτικος ακροατης και εκτιθομουν στον αερα τηλεφωνικα και ανταλλασαμε αποψεις ....μηπως ξαφνικα με επιασε αμοκ? και αλλαξα συμπεριφορα? η αποκτησα την διαστροφη της επιθεσης στο ΑΕΛ ραδιο?
οχι.
κεραυνος δεν πεφτει αν δεν υπαρξε βροχη!!
Τελος παντων επειδη ποτε δεν υπηρξα σκατοψυχος ποτε δεν εριξα κανενα αντιθετως με ριξανε και επειδη υπαρχει ακομη μια λεξη που λεγεται συγχωρεση!!εγω τους συγχωρω για τον αδικο πολεμο που υπεστην γιατι παντα θελω να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου,και ζητω συγνωμη αν πανω στα νευρα ειπα κατι παραπανω .εγω προσωπικα δικαιωμα μου ειναι με το ΑΕΛραδιο δεν θα ξανα ασχοληθω γιατι δεν με εκφραζει πια!!
μερικοι θα μου πουν σκασιλα μας ! οκ
Πανω απο ολα για μενα ειναι η ΑΕΛ εχω κουραστει να το λεω εχω γινει γραφικος το ξερω !!οταν εισαι υπερβολικα ερωτευμενος με κατι ειναι φυσικο και να γινεσαι γραφικος και να ξεφευγεις ,αλλα και ισως να αδικεις καποιους!!!
Μπορουν πολλοι να μου τα κατολογισουν ολα αυτα ....αλλα κανεις δεν θα πει σε μενα οτι εγω ειμαι εχθρος της ΑΕΛ!!!



ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΝΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ